Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- prodigy666
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
вчера на монца клен яко по педя и по големи и чат пат някоя доволна мряна на бел и стелба на бял ... водата спадаше постоянно като за 8 часа спадна с повече от педя (живарника се показа над водата
) което според мен влияеше на скобарите които бяха пред и над нас и не искаха да погледнат нито белия нито трохата

-
- фен клуб-скобар
майката им разказва това-аре летото иди приди,нищо че е бистро и плитко пак вечерта изригнат,но зимно време комбинацията плитко-бистро-ясно е направо покъртителна!имам инфо за художника,че се ловят скобари но дребни 200-300 редко половинка на хлебец,другото инфо което имам е от оня ден от монца две дупета мои градски са хванали двамата общо 26 броя сечени муцуни от които е имало 8-9 килара а другите 300-400-500 грамови-всичко на хляб-риболова е бил на щека,казаха че от всички наоколо само те са ловили риби-казаха че имат снимка ще я поискам и ще я кача ако ми я изпратят вечертаprodigy666 написа:вчера на монца клен яко по педя и по големи и чат пат някоя доволна мряна на бел и стелба на бял ... водата спадаше постоянно като за 8 часа спадна с повече от педя (живарника се показа над водата) което според мен влияеше на скобарите които бяха пред и над нас и не искаха да погледнат нито белия нито трохата
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
там на тоя вир е така (художника) много хора има всички само дребосък ловят .... на монца вадех и по големи от кило но се покриха вчера тези дето ги гледах бяха маж 600 грама може и по дребни водата ебава майката на всичкоDJONI RINGO написа:майката им разказва това-аре летото иди приди,нищо че е бистро и плитко пак вечерта изригнат,но зимно време комбинацията плитко-бистро-ясно е направо покъртителна!имам инфо за художника,че се ловят скобари но дребни 200-300 редко половинка на хлебец,другото инфо което имам е от оня ден от монца две дупета мои градски са хванали двамата общо 26 броя сечени муцуни от които е имало 8-9 килара а другите 300-400-500 грамови-всичко на хляб-риболова е бил на щека,казаха че от всички наоколо само те са ловили риби-казаха че имат снимка ще я поискам и ще я кача ако ми я изпратят вечертаprodigy666 написа:вчера на монца клен яко по педя и по големи и чат пат някоя доволна мряна на бел и стелба на бял ... водата спадаше постоянно като за 8 часа спадна с повече от педя (живарника се показа над водата) което според мен влияеше на скобарите които бяха пред и над нас и не искаха да погледнат нито белия нито трохата

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
какви са отзивите от днес колеги,някой ходил ли е?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
какви са отзивите от днес колеги,някой ходил ли е?

- prodigy666
- разбира нещата
вчера на монца 5-6 скобара 2 добри другите дребни до 30 см на бял и троха ... захранката не я отразяваше стоеше си надолу в плиткото и някои път се излъгваше по някои на стрелба с бял водата пада и е бистра трябва си дъжд и ще има мазалоDimitar_allianz написа:какви са отзивите от днес колеги,някой ходил ли е?

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
и аз днес ги пробвах,даваше само на троха,до 3 часа 1 скобар изваден и 4 откачени,след това 15 много едри мрени и още 4 скобара и 1 морунаж,рибата искаше стъвта да се влачи по дъното.

В събота на Монца според мен беше пълна скръб.Водата беше много бистра и това се отрази на риболова.Пипаха ми само дребни кленчета на бял.Единствената мерна риба ,мряна,се хвана на камола и то на фидер.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
- prodigy666
- разбира нещата
някои за боло поле? лови ли се там събра ли се рибата ... питам за едрия скобар ... дребни се ловят навсякъде ;Х 

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера на невестино при шавара под струна невеста за 3ч. се хванаха добри риби 2 скобара 2 откачени и няколко кленчета по педя и един по голям, само на бял и ръсене с прашката. Рибата сигурно вече се събира в парка, щото на тръгване почнаха да скачат много и то едри скобари.
- Прикачени файлове
-
- Скоби и кленчета
- 105.jpg (97.65 KiB) Преглеждано 944 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Преди 3-4 дни,преди Монца,стръв трошка,щека на10м.

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- prodigy666
- разбира нещата
[quote="humfy"]Преди 3-4 дни,преди Монца,стръв трошка,щека на10м.
днес там слаба работа само кленове и то не много като предните пъти но пък качествени и 1 към килце на бел ма иначе слаба работа като цяло маи беше на монца на всякъде
днес там слаба работа само кленове и то не много като предните пъти но пък качествени и 1 към килце на бел ма иначе слаба работа като цяло маи беше на монца на всякъде
колеги някакво инфо. от днес ? 

като никой не ми отговори 6е си отговора сам.. Железница мазало от хора никой нищо то беше захранки 4удесии само 1 морунаж.Монца пак хора ама и те недиволни и накрая на Мурсалево видех единствените скобари за деня един колега беше хванал един и пред нас извади още един... и това беше пробвахме 2 4аса ама не стана а и другите колеги скучаеха....
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
В събота под бента на Невестино направо война , скобарите играеха но пипане нямаще. Един час преди това ръсех само бели и закачих и извадих един скобар около 1.3 кг. , 1 морунаж и една мряна и това за 3 часа.