Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от prodigy666 »

вчера на монца клен яко по педя и по големи и чат пат някоя доволна мряна на бел и стелба на бял ... водата спадаше постоянно като за 8 часа спадна с повече от педя (живарника се показа над водата :evil: ) което според мен влияеше на скобарите които бяха пред и над нас и не искаха да погледнат нито белия нито трохата
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:вчера на монца клен яко по педя и по големи и чат пат някоя доволна мряна на бел и стелба на бял ... водата спадаше постоянно като за 8 часа спадна с повече от педя (живарника се показа над водата :evil: ) което според мен влияеше на скобарите които бяха пред и над нас и не искаха да погледнат нито белия нито трохата
майката им разказва това-аре летото иди приди,нищо че е бистро и плитко пак вечерта изригнат,но зимно време комбинацията плитко-бистро-ясно е направо покъртителна!имам инфо за художника,че се ловят скобари но дребни 200-300 редко половинка на хлебец,другото инфо което имам е от оня ден от монца две дупета мои градски са хванали двамата общо 26 броя сечени муцуни от които е имало 8-9 килара а другите 300-400-500 грамови-всичко на хляб-риболова е бил на щека,казаха че от всички наоколо само те са ловили риби-казаха че имат снимка ще я поискам и ще я кача ако ми я изпратят вечерта
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:
prodigy666 написа:вчера на монца клен яко по педя и по големи и чат пат някоя доволна мряна на бел и стелба на бял ... водата спадаше постоянно като за 8 часа спадна с повече от педя (живарника се показа над водата :evil: ) което според мен влияеше на скобарите които бяха пред и над нас и не искаха да погледнат нито белия нито трохата
майката им разказва това-аре летото иди приди,нищо че е бистро и плитко пак вечерта изригнат,но зимно време комбинацията плитко-бистро-ясно е направо покъртителна!имам инфо за художника,че се ловят скобари но дребни 200-300 редко половинка на хлебец,другото инфо което имам е от оня ден от монца две дупета мои градски са хванали двамата общо 26 броя сечени муцуни от които е имало 8-9 килара а другите 300-400-500 грамови-всичко на хляб-риболова е бил на щека,казаха че от всички наоколо само те са ловили риби-казаха че имат снимка ще я поискам и ще я кача ако ми я изпратят вечерта
там на тоя вир е така (художника) много хора има всички само дребосък ловят .... на монца вадех и по големи от кило но се покриха вчера тези дето ги гледах бяха маж 600 грама може и по дребни водата ебава майката на всичко :evil:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

какви са отзивите от днес колеги,някой ходил ли е?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

какви са отзивите от днес колеги,някой ходил ли е?

Изображение

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Dimitar_allianz написа:какви са отзивите от днес колеги,някой ходил ли е?
вчера на монца 5-6 скобара 2 добри другите дребни до 30 см на бял и троха ... захранката не я отразяваше стоеше си надолу в плиткото и някои път се излъгваше по някои на стрелба с бял водата пада и е бистра трябва си дъжд и ще има мазало :P :evil: :D :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

и аз днес ги пробвах,даваше само на троха,до 3 часа 1 скобар изваден и 4 откачени,след това 15 много едри мрени и още 4 скобара и 1 морунаж,рибата искаше стъвта да се влачи по дъното.

Изображение

Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

В събота на Монца според мен беше пълна скръб.Водата беше много бистра и това се отрази на риболова.Пипаха ми само дребни кленчета на бял.Единствената мерна риба ,мряна,се хвана на камола и то на фидер.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

някои за боло поле? лови ли се там събра ли се рибата ... питам за едрия скобар ... дребни се ловят навсякъде ;Х :(
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Вчера на невестино при шавара под струна невеста за 3ч. се хванаха добри риби 2 скобара 2 откачени и няколко кленчета по педя и един по голям, само на бял и ръсене с прашката. Рибата сигурно вече се събира в парка, щото на тръгване почнаха да скачат много и то едри скобари.
Прикачени файлове
Скоби и кленчета
Скоби и кленчета
105.jpg (97.65 KiB) Преглеждано 943 пъти
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Преди 3-4 дни,преди Монца,стръв трошка,щека на10м.

Изображение
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

[quote="humfy"]Преди 3-4 дни,преди Монца,стръв трошка,щека на10м.

днес там слаба работа само кленове и то не много като предните пъти но пък качествени и 1 към килце на бел ма иначе слаба работа като цяло маи беше на монца на всякъде
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

колеги някакво инфо. от днес ? :)
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

като никой не ми отговори 6е си отговора сам.. Железница мазало от хора никой нищо то беше захранки 4удесии само 1 морунаж.Монца пак хора ама и те недиволни и накрая на Мурсалево видех единствените скобари за деня един колега беше хванал един и пред нас извади още един... и това беше пробвахме 2 4аса ама не стана а и другите колеги скучаеха....
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

В събота под бента на Невестино направо война , скобарите играеха но пипане нямаще. Един час преди това ръсех само бели и закачих и извадих един скобар около 1.3 кг. , 1 морунаж и една мряна и това за 3 часа.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”