Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Я не ми обиждай мухарката ...sestrata написа:...на спининга ...

Видях снимките, в неделя мисля, че ще се видя лично с ИАРА и ще ви държа в течение ...
-
- сериозен играч
- dimitar_
- сериозен играч
В неделя на Мартен ще се проведе състезанието "Синият Дунав" , няма ли да участвате ?
Все пак си е предизвикателство , особено за колегите които са майстори на спининга , добре е някой да ни отсрами , пък и това е удобен момент да се срещне човек с други колеги ...
Та ако някой участва , стискам му палци !!!
Все пак си е предизвикателство , особено за колегите които са майстори на спининга , добре е някой да ни отсрами , пък и това е удобен момент да се срещне човек с други колеги ...
Ако всичко върви тоя път по план в неделя съм в Мартенdimitar_ написа:В неделя на Мартен ще се проведе състезанието "Синият Дунав" , няма ли да участвате ?

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Стефко, ама въобще не съм съгласен с тебе. "Отрезвитените" капота ги остави на нас - клуб "Капо" - Русе. Докато ти, Митака от Силистра и други, които са напред в джиговия риболов имат огромни шансове. Аз лично съм гола вода с джиговете, залитам на стримери и мухарки, с блесните и воблерите шансовете са ми малко по-малки... Така, че гласете се за риболов
... а и какво значение имат рибите пред срещата с приятели ... 

Роска, ако има нещо, което не успях в никаква степен да науча за джиговете, това е как да ги използвам във ветровито време! Вятъра е за мен най-големия враг на подобен риболов и предполагам, че в неделя ще подам официално заявление за включване към клуба виРосен написа:Стефко, ама въобще не съм съгласен с тебе. "Отрезвитените" капота ги остави на нас - клуб "Капо" - Русе. Докато ти, Митака от Силистра и други, които са напред в джиговия риболов имат огромни шансове. Аз лично съм гола вода с джиговете, залитам на стримери и мухарки, с блесните и воблерите шансовете са ми малко по-малки... Така, че гласете се за риболов... а и какво значение имат рибите пред срещата с приятели ...

Иначе аз казах още в началото - не ме интересуват нито рибите, нито купите и наградите на това състезание. Искаше ми се да ви видя всичките накуп и да пийнем по едно, да си кажем по 2-3 думи и да си стиснем ръцете. Другото е суета

Поздрави

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Днес в последния момент промених плана и вместо на Ценово продължих за Кривина.

Мрежарите - пак там.

Явно скоро хубава риба няма да вадим.
Най-голямото рибе беше това.

А останалото - става за салата.

Иначе на дъно блъсна няколко пъти и стръвта излезе с отхапани глави и опашки. Предполагам щуклета-писалки.
Мрежарите - пак там.
Явно скоро хубава риба няма да вадим.
Най-голямото рибе беше това.
А останалото - става за салата.
Иначе на дъно блъсна няколко пъти и стръвта излезе с отхапани глави и опашки. Предполагам щуклета-писалки.
- ceno cenov
- разбира нещата
За мрежарите е ясно че са си там денонощно.
Но със сигурност има и хубави щуки. Миналата година на същото място хванахме 2 по 2,5кг 1-4кг и 1- 5кг. Миналата седмица също имаше удар на едра щука но се откачи щото аз ползвам единични куки. Като истине още малко времето и ако има кои да изгони тез бракониери от там със сигурност ще тръгне и едра щука.
Но със сигурност има и хубави щуки. Миналата година на същото място хванахме 2 по 2,5кг 1-4кг и 1- 5кг. Миналата седмица също имаше удар на едра щука но се откачи щото аз ползвам единични куки. Като истине още малко времето и ако има кои да изгони тез бракониери от там със сигурност ще тръгне и едра щука.