Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

sestrata написа:...на спининга ...
Я не ми обиждай мухарката ... :lol: :lol: :lol: Откога пък по Дунава не обръщат внимание на килограмови платики ?! Аз си търсих "Жоро" - един распер доста по приличен от този на снимката, но не се показа...

Видях снимките, в неделя мисля, че ще се видя лично с ИАРА и ще ви държа в течение ...
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Предпочитам да си платя и да си направя кефа пред това да стоя цял ден и нищо.Като гледам каква суша е на Дунава а и на Янтра нищо предпочитам платеното , което не означева че там е сигурно но все пак...... :smt041
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
rupa
новобранец
новобранец

Мнение от rupa »

5-6 Нова Черна на тръбата - нищо. 6-7 Бръшлен 3 мренки по около 1.5 кг. и една над 2.5кг. + 2 таранки. Хищник няма. Мренките на пружина с качамак и същото на куките.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Ей Рупа каде се беше загубил :lol:
Каде точно беше на Бръшлен?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде на Текето бялата риба тръгна, бягайте да ловите.
Още няма много сериозни попадения само една малко над 4 кг.
Но рибата си взема стабилно :wink:
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

... ще отидем, естествено ...

... като стегне леда ... :wink:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

:smt008 :smt008 :smt026 :smt118
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

В неделя на Мартен ще се проведе състезанието "Синият Дунав" , няма ли да участвате ?
Все пак си е предизвикателство , особено за колегите които са майстори на спининга , добре е някой да ни отсрами , пък и това е удобен момент да се срещне човек с други колеги ...
Та ако някой участва , стискам му палци !!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Верно ли тръгнала добре бялата риба на текето ,че преди 2 сед. само дребни и то рядко .IVAK ако е точно инфото е добре но откъде знаеш ако нее тайна.А в неделя съм на Ценово.НАСЛУКА НА ДУНАВА
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

dimitar_ написа:В неделя на Мартен ще се проведе състезанието "Синият Дунав" , няма ли да участвате ?
Все пак си е предизвикателство , особено за колегите които са майстори на спининга , добре е някой да ни отсрами , пък и това е удобен момент да се срещне човек с други колеги ...
Та ако някой участва , стискам му палци !!!
Ако всичко върви тоя път по план в неделя съм в Мартен :wink: Прогнозата за времето вещае повсеместни "отрезвителни" нули в протокола от събитието, но поне ще се видим и запознаем с доста хора :lol: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Стефко, ама въобще не съм съгласен с тебе. "Отрезвитените" капота ги остави на нас - клуб "Капо" - Русе. Докато ти, Митака от Силистра и други, които са напред в джиговия риболов имат огромни шансове. Аз лично съм гола вода с джиговете, залитам на стримери и мухарки, с блесните и воблерите шансовете са ми малко по-малки... Така, че гласете се за риболов :wink: ... а и какво значение имат рибите пред срещата с приятели ... :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Росен написа:Стефко, ама въобще не съм съгласен с тебе. "Отрезвитените" капота ги остави на нас - клуб "Капо" - Русе. Докато ти, Митака от Силистра и други, които са напред в джиговия риболов имат огромни шансове. Аз лично съм гола вода с джиговете, залитам на стримери и мухарки, с блесните и воблерите шансовете са ми малко по-малки... Така, че гласете се за риболов :wink: ... а и какво значение имат рибите пред срещата с приятели ... :wink:
Роска, ако има нещо, което не успях в никаква степен да науча за джиговете, това е как да ги използвам във ветровито време! Вятъра е за мен най-големия враг на подобен риболов и предполагам, че в неделя ще подам официално заявление за включване към клуба ви :lol: :lol:
Иначе аз казах още в началото - не ме интересуват нито рибите, нито купите и наградите на това състезание. Искаше ми се да ви видя всичките накуп и да пийнем по едно, да си кажем по 2-3 думи и да си стиснем ръцете. Другото е суета ;)

Поздрави :)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами дано Стефко , всичко е нормално и се включиш в надпреварата , пък късмета нека си е с теб , то "капото" е единственото сигурно нещо в риболова , което си го правим без усилия , и то често... !
Така че , направи трудното !!!
Успех!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Днес в последния момент промених плана и вместо на Ценово продължих за Кривина.
Изображение
Мрежарите - пак там.
Изображение
Явно скоро хубава риба няма да вадим.
Най-голямото рибе беше това.
Изображение
А останалото - става за салата.
Изображение
Иначе на дъно блъсна няколко пъти и стръвта излезе с отхапани глави и опашки. Предполагам щуклета-писалки.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

За мрежарите е ясно че са си там денонощно.

Но със сигурност има и хубави щуки. Миналата година на същото място хванахме 2 по 2,5кг 1-4кг и 1- 5кг. Миналата седмица също имаше удар на едра щука но се откачи щото аз ползвам единични куки. Като истине още малко времето и ако има кои да изгони тез бракониери от там със сигурност ще тръгне и едра щука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”