на Тополовския

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Хубава риба и хубаво репортажче!Под Тополовския рзбирам Тополовския,а не яз.Сушица(който пак е до Тополово),ако е така би ли споделил каква е таксата за риболов и дали е за брой въдици или на човек-без ограничение за бр.въдици.Благодаря предварително.
:rolleyes:
Изображение
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Рибарче Малко написа:добре няма проблеми веЧе ще се старая да пиша хубаво :wink:
От мен един съвет.
Не бързай да натиснеш ПРАТИ , а преди туй щракни на ПРЕГЛЕД и ако имаш някоя си грешчица ПОПРАВИСИЯ и после нищо нети пречи .

ЩРАК на ПРАТИ и тка няма да ни се налга да те упрекваме за граматиката ти. Пък така и ти няма да си уязвен :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... е сега само да се загаша и ше го прегледам и после ще пратя.Кви са тия глупости повечето да не кажа всички от малките колеги си Чатят в IRC или в Skype и там никои не пише на латиница и секи е свикнал така ,само в някои форуми им се налага да пишат на латиница.И на мен преди ми беше малко търсене ам свикнах и сега на никои не му намирам косури. Колкото до излета евалата и наслука :wink:
Изображение
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

MiTaKa™ написа:Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... Колкото до излета евалата и наслука :wink:
:smt023
Хвани и Пусни !
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Chester написа:
MiTaKa™ написа:Много често чета репортажи на млади колеги , и повечето от колегите не отдават внимание на улова и емоцийте,а на грешките.Това се пак е саит за риба ,а не час по Български език или Литература.Не мога да разбера кво ведна им намирате грешки и пишете тука така там цъкаш прегледи а после прати ... Колкото до излета евалата и наслука :wink:
Въпреки, че не е час по литература, трябва да се пише грамотно. Не става въпрос за грешки от бързина, а за сериозни грешки. И проблемът не е, че тук го е написал тъка, а че така ще го напише и в друг важен документ. Просто 1-2 поколения от младите са доста неграмотни, за което нямам думи.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Браво Рибарче Малко !!!Виждам че имаш голям хъс за риболов,продължавай все така :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

kolev написа:
Chester написа:
Въпреки, че не е час по литература, трябва да се пише грамотно. Не става въпрос за грешки от бързина, а за сериозни грешки. И проблемът не е, че тук го е написал тъка, а че така ще го напише и в друг важен документ. Просто 1-2 поколения от младите са доста неграмотни, за което нямам думи.
За неговия правопис оставете да се грижи даскалката му по БГ :wink:
Хвани и Пусни !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”