Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Този бент,няма как да го мине.Бил сам там хиляди пъти,а съм виждал само две-три риби да го преминат.
Черни мрени бяха,доста големи.
А,колкото до кормораните,надолу към Тенево взеха да се мяркат.

А,колкото до кормораните,надолу към Тенево взеха да се мяркат.

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
Ще е така докато се облови рибата после всичко ще стане познатото:- риба няма къде ли изчезна, загубисе нещо?!?
-
- научил се да хвърля
Може ли да си резервирам 1 място утре срещу камъшите под съоръжението да помятам след училище ?
Ще нося храна и червеи , така че тези краи мен ще бъдът облагодетелствани от подхранката и знаеш ли пък , може да ми се скъса от сърцето да ви дам някоя и друга риба.
Ще нося храна и червеи , така че тези краи мен ще бъдът облагодетелствани от подхранката и знаеш ли пък , може да ми се скъса от сърцето да ви дам някоя и друга риба.

Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
kevin75 написа:Ще е така докато се облови рибата после всичко ще стане познатото:- риба няма къде ли изчезна, загубисе нещо?!?

В тоз гьол,риба няма!
- jivko69_1
- научил се да хвърля
Прясна информация от Елхово(родопа).Риба се лови но,доста е труден риболова.
Днес от 8ч до 15ч около петнадесет мерни риби като всичките взеха на един жълъд+едино червено пинко,като не искаха никакво задържане.Захранвах с малки топки и стрелба на бял (около 300гр.+три пакета тежка подхранка.Нямах фото за което съжалявам защото, рибите наистина бяха качественни,а и си останаха такива защото си плуват на свобода.
Днес от 8ч до 15ч около петнадесет мерни риби като всичките взеха на един жълъд+едино червено пинко,като не искаха никакво задържане.Захранвах с малки топки и стрелба на бял (около 300гр.+три пакета тежка подхранка.Нямах фото за което съжалявам защото, рибите наистина бяха качественни,а и си останаха такива защото си плуват на свобода.
всеки ден за риба,не е загубен
bravo kolega bravo dano i nie nekoi pat dase pohvalim stakav ribolov
- jivko69_1
- научил се да хвърля
А, днес между шела и съоръжението имаше колеги които си направиха доста добър риболов.
Аз успях да хвана само три-четири но добри като размери риби но, риболова го има и то през целия ден само трябва да си подготвен откъм храна и стръв.
Аз успях да хвана само три-четири но добри като размери риби но, риболова го има и то през целия ден само трябва да си подготвен откъм храна и стръв.
всеки ден за риба,не е загубен
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
малко рибки от вчера - Елхово (Родопа) по 10-тина морунажа и по 2-3 скобара

рибките си плуват обратно

рибките си плуват обратно

- pala4a82
- научил се да хвърля
направо беше панаир ама риболова варешеjivko69_1 написа:А, днес между шела и съоръжението имаше колеги които си направиха доста добър риболов.
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
Застуди се и пак започна простотията по Тунджа.
Минавам вчера по Балахурският мост и гледам накацали по брега с големите плувки или с калта по кордите и дебнат само да помръдне нещо и тряяяс...засечка.На единият тъпак тройката беше колкото главата му.
К'вито закони да измислят,с тройки-без тройки,тук явно не важат.
Минавам вчера по Балахурският мост и гледам накацали по брега с големите плувки или с калта по кордите и дебнат само да помръдне нещо и тряяяс...засечка.На единият тъпак тройката беше колкото главата му.

В тоз гьол,риба няма!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ами звъни на 112 ... Длъжни са да дойдат....Вече има закон,можем да сигнализираме,а най-малкото като дойдат ще ги проверят за билети,като е много вероятно да нямат....сирака написа:Застуди се и пак започна простотията по Тунджа.
MILF - Man, I love fishing !
-
- научил се да хвърля
За такаво сигналче никой няма да си мръдне и малкото пръсче, те хора умират, а от спешна помощ не идват камало да предадът сигнала към ИАРА. С тия сигнали сме звъняли за мрежи, че не идват. Вероятност на някоя планирана проверка да ги засекат и тогава да им кажат да си извадят Сопите от водата и да ги смъмрят...
Отностно риболова на Елхово -Родопа все още ли се хващат риби мисля да прескоча тия дни..? Благодаря предварително.
Отностно риболова на Елхово -Родопа все още ли се хващат риби мисля да прескоча тия дни..? Благодаря предварително.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В неделя даде до обяд по някоя риба, след това до към 16.00 ч. без пипане, после докато се мръкне извадихме по 5-6 прилични риби!kevin75 написа: Отностно риболова на Елхово -Родопа все още ли се хващат риби мисля да прескоча тия дни..? Благодаря предварително.

Отишли са и са им казали,че е забранено вече с тройки...и толкоз.bayatov написа:Ами звъни на 112 ... Длъжни са да дойдат....Вече има закон,можем да сигнализираме,а най-малкото като дойдат ще ги проверят за билети,като е много вероятно да нямат....сирака написа:Застуди се и пак започна простотията по Тунджа.

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
Всякаш бях подготвен за подобен отговор на "сирака"
така ще да е има разлика от това да си с въдица и мрежа и за да се докаже, че там е нямало малка рибка или стръв всеки АКТ може да се обжалва...
От няколко години не съм ходил на "Родопа" -Елхово, но сега излета ще да е там, къде са по перспективните места там където могат да се спрат колите и от долна срана, или по надоло по течението до бързея който се вижа на 50 метра?

От няколко години не съм ходил на "Родопа" -Елхово, но сега излета ще да е там, къде са по перспективните места там където могат да се спрат колите и от долна срана, или по надоло по течението до бързея който се вижа на 50 метра?