Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Къде и какво кълве в момента.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Този бент,няма как да го мине.Бил сам там хиляди пъти,а съм виждал само две-три риби да го преминат.   Черни мрени бяха,доста големи.
  Черни мрени бяха,доста големи.
А,колкото до кормораните,надолу към Тенево взеха да се мяркат.

Черни мрени бяха,доста големи.
  Черни мрени бяха,доста големи.А,колкото до кормораните,надолу към Тенево взеха да се мяркат.

В тоз гьол,риба няма!
- 
				kevin75
- научил се да хвърля 
Ще е така докато се облови рибата после всичко ще стане познатото:- риба няма къде ли изчезна, загубисе нещо?!?

- 
				voblep4o
- научил се да хвърля 
Може ли да си резервирам 1 място утре срещу камъшите под съоръжението да помятам след училище ?
Ще нося храна и червеи , така че тези краи мен ще бъдът облагодетелствани от подхранката и знаеш ли пък , може да ми се скъса от сърцето да ви дам някоя и друга риба.

Ще нося храна и червеи , така че тези краи мен ще бъдът облагодетелствани от подхранката и знаеш ли пък , може да ми се скъса от сърцето да ви дам някоя и друга риба.

Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".

kevin75 написа:Ще е така докато се облови рибата после всичко ще стане познатото:- риба няма къде ли изчезна, загубисе нещо?!?
 Познато,особенно алчните дядки...
  Познато,особенно алчните дядки... 
   В тоз гьол,риба няма!
- jivko69_1
- научил се да хвърля 
Прясна информация от Елхово(родопа).Риба се лови но,доста е  труден риболова.
Днес от 8ч до 15ч около петнадесет мерни риби като всичките взеха на един жълъд+едино червено пинко,като не искаха никакво задържане.Захранвах с малки топки и стрелба на бял (около 300гр.+три пакета тежка подхранка.Нямах фото за което съжалявам защото, рибите наистина бяха качественни,а и си останаха такива защото си плуват на свобода.

Днес от 8ч до 15ч около петнадесет мерни риби като всичките взеха на един жълъд+едино червено пинко,като не искаха никакво задържане.Захранвах с малки топки и стрелба на бял (около 300гр.+три пакета тежка подхранка.Нямах фото за което съжалявам защото, рибите наистина бяха качественни,а и си останаха такива защото си плуват на свобода.
всеки ден за риба,не е загубен

bravo kolega bravo dano i nie nekoi pat dase pohvalim stakav ribolov

- jivko69_1
- научил се да хвърля 
А, днес между шела и съоръжението имаше колеги които си направиха доста добър риболов.
Аз успях да хвана само три-четири но добри като размери риби но, риболова го има и то през целия ден само трябва да си подготвен откъм храна и стръв.

Аз успях да хвана само три-четири но добри като размери риби но, риболова го има и то през целия ден само трябва да си подготвен откъм храна и стръв.
всеки ден за риба,не е загубен

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
малко рибки от вчера - Елхово (Родопа) по 10-тина морунажа и по 2-3 скобара

рибките си плуват обратно

рибките си плуват обратно

- pala4a82
- научил се да хвърля 
направо беше панаир ама риболова варешеjivko69_1 написа:А, днес между шела и съоръжението имаше колеги които си направиха доста добър риболов.
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява

Застуди се и пак започна простотията по Тунджа.
Минавам вчера по Балахурският мост и гледам накацали по брега с големите плувки или с калта по кордите и дебнат само да помръдне нещо и тряяяс...засечка.На единият тъпак тройката беше колкото главата му.
К'вито закони да измислят,с тройки-без тройки,тук явно не важат.

Минавам вчера по Балахурският мост и гледам накацали по брега с големите плувки или с калта по кордите и дебнат само да помръдне нещо и тряяяс...засечка.На единият тъпак тройката беше колкото главата му.

В тоз гьол,риба няма!
- 
				bayatov
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ами звъни на 112 ... Длъжни са да дойдат....Вече има закон,можем да сигнализираме,а най-малкото като дойдат ще ги проверят за билети,като е много вероятно да нямат....сирака написа:Застуди се и пак започна простотията по Тунджа.
MILF - Man, I love fishing !

- 
				kevin75
- научил се да хвърля 
За такаво сигналче никой няма да си мръдне и малкото пръсче, те хора умират, а от спешна помощ не идват камало да предадът сигнала към ИАРА. С тия сигнали сме звъняли за мрежи, че не идват. Вероятност на някоя планирана проверка да ги засекат и тогава да им кажат да си извадят Сопите от водата и да ги смъмрят...
Отностно риболова на Елхово -Родопа все още ли се хващат риби мисля да прескоча тия дни..? Благодаря предварително.

Отностно риболова на Елхово -Родопа все още ли се хващат риби мисля да прескоча тия дни..? Благодаря предварително.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
В неделя даде до обяд по някоя риба, след това до към 16.00 ч. без пипане, после докато се мръкне извадихме по 5-6 прилични риби!kevin75 написа: Отностно риболова на Елхово -Родопа все още ли се хващат риби мисля да прескоча тия дни..? Благодаря предварително.

Отишли са и са им казали,че е забранено вече с тройки...и толкоз.bayatov написа:Ами звъни на 112 ... Длъжни са да дойдат....Вече има закон,можем да сигнализираме,а най-малкото като дойдат ще ги проверят за билети,като е много вероятно да нямат....сирака написа:Застуди се и пак започна простотията по Тунджа.

В тоз гьол,риба няма!
- 
				kevin75
- научил се да хвърля 
Всякаш бях подготвен за подобен отговор на "сирака"  така ще да е има разлика от това да си с въдица и мрежа и за да се докаже, че там е нямало малка рибка или стръв всеки АКТ може да се обжалва...
 така ще да е има разлика от това да си с въдица и мрежа и за да се докаже, че там е нямало малка рибка или стръв всеки АКТ може да се обжалва...
От няколко години не съм ходил на "Родопа" -Елхово, но сега излета ще да е там, къде са по перспективните места там където могат да се спрат колите и от долна срана, или по надоло по течението до бързея който се вижа на 50 метра?

така ще да е има разлика от това да си с въдица и мрежа и за да се докаже, че там е нямало малка рибка или стръв всеки АКТ може да се обжалва...
 така ще да е има разлика от това да си с въдица и мрежа и за да се докаже, че там е нямало малка рибка или стръв всеки АКТ може да се обжалва...От няколко години не съм ходил на "Родопа" -Елхово, но сега излета ще да е там, къде са по перспективните места там където могат да се спрат колите и от долна срана, или по надоло по течението до бързея който се вижа на 50 метра?