Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Никаде не намерих
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Никаде не намерих
Колеги търсих из темите за сом,но неможах да видя тема която се обеснява с каква блесна може да се улови сом 

- barutchiata ©
- Администратор
на коя фирма
На коя фирма е това ружно пате бе колеги някои знае ли .Понеже тука по ямбол секи магазин си е хванал някаква марка и продава само от нея или най много още една ,одавна изкам да си взема от него ама ако знам на коя фирма е ще ми е по лесно да не обикалям всичките магазини че те и в ямбол станаха на секи ъгъл почти (не че е лошо де ) ама се пак бензина е 2 лева
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- barutchiata ©
- Администратор
Re: на коя фирма
Gan4eff написа:На коя фирма е това ружно пате бе колеги някои знае ли .Понеже тука по ямбол секи магазин си е хванал някаква марка и продава само от нея или най много още една ,одавна изкам да си взема от него ама ако знам на коя фирма е ще ми е по лесно да не обикалям всичките магазини че те и в ямбол станаха на секи ъгъл почти (не че е лошо де ) ама се пак бензина е 2 лева
Мисля,че ружно паче е на Ugly Duckling сръбски са ако не бъркам .Не мое да ги няма в Ямбол.В София ги гледах при Жоро Орозов.
Мерси Барут със сигурност ги има но само до дома има 3 магазина от които пазаря редовно а там няма така че ще се поразтърся из града щото много го хвалят това пате че викам да зема и аз да го пробвам може пък по големи риби да хваща .Използва се за сом така ли правилно ли съм разбрал ,А за щука става ли тази пущина
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Грозно пате е на български, на английски е Ugly Duckling, на сръбски
Ружно паче ----- всичко това е марката на воблерите модели бол.
Аз съм ползвал само големите и мога да потвърдя че ловят всичко по Дунав и някой от големите язовири
ето страницата им: http://www.uglyducklinglures.com/
Ружно паче ----- всичко това е марката на воблерите модели бол.
Аз съм ползвал само големите и мога да потвърдя че ловят всичко по Дунав и някой от големите язовири
ето страницата им: http://www.uglyducklinglures.com/
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Качеството на тези воблери е под всякаква критика, наскоро хвърлих един, затова че лопатката му беше крива.Gan4eff написа:ве4е си поръчах по нета 2 воблерчета един плуващ и един потапящ есиният е бронзов на 4ерни точки 4 см. а потъващия е 5 см. и с разщветка на една макла рибка на която по нашия краи и викаме тумбуш
Не съм чел въпросните братя, а честно казано не съм и улавял сом на спинингTroli написа:На блесна,забравете за успешен улов на сом!Прочетете братя Щербакови и ще ве се изясни,защо?![]()

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!