Никаде не намерих

Модератор: sapuna

KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Никаде не намерих

Мнение от KrOkO »

Колеги търсих из темите за сом,но неможах да видя тема която се обеснява с каква блесна може да се улови сом :smt102
Изображение
Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

Бяла "Клатеща" се.
RADKOV
новобранец
новобранец

Мнение от RADKOV »

Иди и си купи,шаранчетата на ружно пате (Ъгли дъгли) и същите на салмо.Ако ловиш в река шансовете ти да имаш слука на блесна са много малки.На тези воблери при положение че знаеш място на което има сом,имаш много по- голям шанс да уловиш.Наслука!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

На скиндерите на ТЕЦ2 лъжеха сомовета на клатушки бели около 15см.Само дето слагаха и бели туистери (рача опашка)на тройката.Ама защо точно блесна след като има качесвени воблери :?: :roll:
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Защото колега нямам толкова пари за воблер :cry:
Изображение
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

на коя фирма

Мнение от Gan4eff »

На коя фирма е това ружно пате бе колеги някои знае ли .Понеже тука по ямбол секи магазин си е хванал някаква марка и продава само от нея или най много още една ,одавна изкам да си взема от него ама ако знам на коя фирма е ще ми е по лесно да не обикалям всичките магазини че те и в ямбол станаха на секи ъгъл почти (не че е лошо де ) ама се пак бензина е 2 лева
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: на коя фирма

Мнение от barutchiata © »

Gan4eff написа:На коя фирма е това ружно пате бе колеги някои знае ли .Понеже тука по ямбол секи магазин си е хванал някаква марка и продава само от нея или най много още една ,одавна изкам да си взема от него ама ако знам на коя фирма е ще ми е по лесно да не обикалям всичките магазини че те и в ямбол станаха на секи ъгъл почти (не че е лошо де ) ама се пак бензина е 2 лева

Мисля,че ружно паче е на Ugly Duckling сръбски са ако не бъркам .Не мое да ги няма в Ямбол.В София ги гледах при Жоро Орозов.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Мерси Барут със сигурност ги има но само до дома има 3 магазина от които пазаря редовно а там няма така че ще се поразтърся из града щото много го хвалят това пате че викам да зема и аз да го пробвам може пък по големи риби да хваща .Използва се за сом така ли правилно ли съм разбрал ,А за щука става ли тази пущина
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Грозно пате е на български, на английски е Ugly Duckling, на сръбски
Ружно паче ----- всичко това е марката на воблерите модели бол.

Аз съм ползвал само големите и мога да потвърдя че ловят всичко по Дунав и някой от големите язовири

ето страницата им: http://www.uglyducklinglures.com/
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

ве4е си поръчах по нета 2 воблерчета един плуващ и един потапящ есиният е бронзов на 4ерни точки 4 см. а потъващия е 5 см. и с разщветка на една макла рибка на която по нашия краи и викаме тумбуш
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

Gan4eff написа:ве4е си поръчах по нета 2 воблерчета един плуващ и един потапящ есиният е бронзов на 4ерни точки 4 см. а потъващия е 5 см. и с разщветка на една макла рибка на която по нашия краи и викаме тумбуш
Качеството на тези воблери е под всякаква критика, наскоро хвърлих един, затова че лопатката му беше крива.
Troli

Мнение от Troli »

На блесна,забравете за успешен улов на сом!Прочетете братя Щербакови и ще ве се изясни,защо? :wink: Относно воблерите,чуй ме и се замисли!За река-Сторм!За тролинг-Рапала! :wink: Е,и други воблери ловят,но случайно и по-рядко от тези! :wink: Аз,толкова знам! :D :D :D Но повече мога,отколкото знам! :D :D :D
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Troli написа:За тролинг-Рапала!
Има и по-успешни от Рапала!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

И те се казват Грозно Пате :lol:

Троли кажи кой модели на Сторм да си взема , че тях не съм ги ползвал :oops:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Troli написа:На блесна,забравете за успешен улов на сом!Прочетете братя Щербакови и ще ве се изясни,защо? :wink:
Не съм чел въпросните братя, а честно казано не съм и улавял сом на спининг :oops:, но определено горното твърдение е твърде "пресилено" ;) Поне в Дунав комшиите сърби си го ловят без никакъв проблем - главно на клатушки :idea:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”