Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Дават го големи дъждове в неделяVesko1 написа:Вие си се разтривайте,а пък аз днес си закупих едни много готини ваглери на Мавер...на "примосия" 30% надолу...(демек 5 лв надолу)...и викам в неделя да ги пробвам на горниьо язовир на мач...да си направя една душевна "чикия "...на бедната ми душа..Don4o_62 написа:аз викам да се топлим без нищоза питиетата де, Нинката ако е пак с бодигарда дето има работно време
,между две паузи като почива,ще я сложим между мен и Митьо,да я топлим и разтриваме да не замръзне
Единия ше го забия на рибка..другия на червен бонджук с бял червей да са мандъхерца отдолу....

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Къде ги видя тия дъждове...облачно да,ама дъжд не дават в синоптика...pacho109 написа: Дават го големи дъждове в неделя

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- pacho109
- сериозен играч
Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знае
При мишкаря ли пак ще ходите 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
При Мишкара...на бунгалото пак,...та ако завали да имаме къде да се крием.Пък и там чакам един Гочев...от форума да дойде да ме бие....че ме мразел,щото не съм му продал една стойка и едни сигнализатори,не съм го изчакал месец да събере парите...и ще имаме "дуел " там.Да не го разочаровам пича все пак....pacho109 написа:Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знаеПри мишкаря ли пак ще ходите

- ninastefanina
- сериозен играч
Ще си ги търся,ма айде да не са бързи,че като ги пия бързо правя глупости послеПоморийския написа:„
Две бързи от мен![]()

Този път ще съм с друг бодигардDon4o_62 написа:Нинката ако е пак с бодигарда дето има работно време

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Антон Тонев
- сериозен играч
Басси, ти да не си ММА боец бе.Иначе там е най подходящо за този вид спортVesko1 написа:При Мишкара...на бунгалото пак,...та ако завали да имаме къде да се крием.Пък и там чакам един Гочев...от форума да дойде да ме бие....че ме мразел,щото не съм му продал една стойка и едни сигнализатори,не съм го изчакал месец да събере парите...и ще имаме "дуел " там.Да не го разочаровам пича все пак....pacho109 написа:Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знаеПри мишкаря ли пак ще ходите
)))))))))

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Ако оцелея.....Антон Тонев написа:Басси, ти да не си ММА боец бе.Иначе там е най подходящо за този вид спортVesko1 написа:При Мишкара...на бунгалото пак,...та ако завали да имаме къде да се крием.Пък и там чакам един Гочев...от форума да дойде да ме бие....че ме мразел,щото не съм му продал една стойка и едни сигнализатори,не съм го изчакал месец да събере парите...и ще имаме "дуел " там.Да не го разочаровам пича все пак....pacho109 написа:Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знаеПри мишкаря ли пак ще ходите
)))))))))
.Да се похвалиш после какво си фанал.

- lif3house
- разбира нещата
Пак ще ги къртиш, такова усещане имам. Айде успех и да споделиш после.
- Don4o_62
- учете се от него
Аз пък сега се прибирам от горния язовир, но чак от горе под устиетоVesko1 написа: Вие си се разтривайте,а пък аз днес си закупих едни много готини ваглери на Мавер...на "примосия" 30% надолу...(демек 5 лв надолу)...и викам в неделя да ги пробвам на горниьо язовир

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
А честито...със здраве да го ползваш.Предполагам е от хората ,към които те насочих....а може и от други да е де...знам ли!Don4o_62 написа:и Веско,риба не хванах,но се прибрах с едно Меркури - 4 кс.2009 г. в багажника
![]()
купих го де,някой да не си помисли че съм го намерил изхвърлено на брега от вълните

- Don4o_62
- учете се от него
От другаде е на пак беше Кърджалийски жител до обяд,вече е Асеновградски
Малко за язовира да кажа,значи паднал е много
,на Главатарци с кола се ходи чак до средата на садките, но рибари нямаше нито един,странна работа,оттам ванах нагоре към Чам дере,към вилата,и там ни коли ни рибари чак до устието,ще си помисли човек че е арендован и не пускат
,иначе риба играеше под вилата и в раьона,смятам че ще даде на перо или фидер
,към устието мъртвило,щом нямаше корморани ясна е работата,та такива работи за нашия язовир 
хубаво си виках да взема едно перо и малко захранка барем уклей да дръпна,времето беше 6
,но друга ми беше работата 

Малко за язовира да кажа,значи паднал е много

хубаво си виках да взема едно перо и малко захранка барем уклей да дръпна,времето беше 6

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миналата седмица ходих на едно малко язовирче до Зимзелен. Повъртях 2 часа и закачих 2 малки щукички. Един брат мангал беше измъкнал една хубава щука,на око около 3-те килца. Мисля в неделя да пообиколя 2-3 малки язовирчета за щука. Ако има някой от задругата безделник като мен да свирка да го взимам.
- Vesko1
- сериозен играч
Блазе ти.И мен ми се хваща едро...ама няма чалъм.На мач едро не се получава...ако не е на платено де.Ще се задоволим с дреболийки пак..Петър Недев написа:Миналата седмица ходих на едно малко язовирче до Зимзелен. Повъртях 2 часа и закачих 2 малки щукички. Един брат мангал беше измъкнал една хубава щука,на око около 3-те килца. Мисля в неделя да пообиколя 2-3 малки язовирчета за щука. Ако има някой от задругата безделник като мен да свирка да го взимам.

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И за кое ми "блазе" ? Аз да съм хванал едро? Отивам само зареден с надежди за едрото
Най вероятно и само с тях ще си остана,но знае ли се 

- Vesko1
- сериозен играч
Едрото Пете,ще го чакаме вече в следващия юни...ако не е свършил света де!Петър Недев написа:И за кое ми "блазе" ? Аз да съм хванал едро? Отивам само зареден с надежди за едротоНай вероятно и само с тях ще си остана,но знае ли се