Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от pacho109 »

Vesko1 написа:
Don4o_62 написа:аз викам да се топлим без нищо :D за питиетата де, Нинката ако е пак с бодигарда дето има работно време :lol: ,между две паузи като почива,ще я сложим между мен и Митьо,да я топлим и разтриваме да не замръзне :wink:
Вие си се разтривайте,а пък аз днес си закупих едни много готини ваглери на Мавер...на "примосия" 30% надолу...(демек 5 лв надолу)...и викам в неделя да ги пробвам на горниьо язовир на мач...да си направя една душевна "чикия "...на бедната ми душа..;)Единия ше го забия на рибка..другия на червен бонджук с бял червей да са мандъхерца отдолу.... :lol:
Дават го големи дъждове в неделя :roll:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho109 написа: Дават го големи дъждове в неделя :roll:
Къде ги видя тия дъждове...облачно да,ама дъжд не дават в синоптика... :D

Изображение
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знае :lol: При мишкаря ли пак ще ходите :?:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho109 написа:Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знае :lol: При мишкаря ли пак ще ходите :?:
При Мишкара...на бунгалото пак,...та ако завали да имаме къде да се крием.Пък и там чакам един Гочев...от форума да дойде да ме бие....че ме мразел,щото не съм му продал една стойка и едни сигнализатори,не съм го изчакал месец да събере парите...и ще имаме "дуел " там.Да не го разочаровам пича все пак....;))))))))))
ИзображениеИзображение
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Поморийския написа:
Две бързи от мен :drinkers: :drinkers:
Ще си ги търся,ма айде да не са бързи,че като ги пия бързо правя глупости после :oops:
Don4o_62 написа:Нинката ако е пак с бодигарда дето има работно време :lol:
Този път ще съм с друг бодигард :lol:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
pacho109 написа:Вчера така казаха по БТВ, ама кой ги знае :lol: При мишкаря ли пак ще ходите :?:
При Мишкара...на бунгалото пак,...та ако завали да имаме къде да се крием.Пък и там чакам един Гочев...от форума да дойде да ме бие....че ме мразел,щото не съм му продал една стойка и едни сигнализатори,не съм го изчакал месец да събере парите...и ще имаме "дуел " там.Да не го разочаровам пича все пак....;))))))))))
Басси, ти да не си ММА боец бе.Иначе там е най подходящо за този вид спорт :D .Да се похвалиш после какво си фанал.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Басси, ти да не си ММА боец бе.Иначе там е най подходящо за този вид спорт :D .Да се похвалиш после какво си фанал.
Ако оцелея..... :lol: :lol: :lol: ще се похваля..;)
ИзображениеИзображение
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Пак ще ги къртиш, такова усещане имам. Айде успех и да споделиш после.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Vesko1 написа: Вие си се разтривайте,а пък аз днес си закупих едни много готини ваглери на Мавер...на "примосия" 30% надолу...(демек 5 лв надолу)...и викам в неделя да ги пробвам на горниьо язовир
Аз пък сега се прибирам от горния язовир, но чак от горе под устието :D ,водата тиха,рибата играеше,но навътре и то остави Веско,риба не хванах :oops: ,но се прибрах с едно Меркури - 4 кс.2009 г. в багажника :roll: :D купих го де,някой да не си помисли че съм го намерил изхвърлено на брега от вълните :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Don4o_62 написа:и Веско,риба не хванах :oops: ,но се прибрах с едно Меркури - 4 кс.2009 г. в багажника :roll: :D купих го де,някой да не си помисли че съм го намерил изхвърлено на брега от вълните :lol:
А честито...със здраве да го ползваш.Предполагам е от хората ,към които те насочих....а може и от други да е де...знам ли! :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

От другаде е на пак беше Кърджалийски жител до обяд,вече е Асеновградски :D
Малко за язовира да кажа,значи паднал е много :roll: ,на Главатарци с кола се ходи чак до средата на садките, но рибари нямаше нито един,странна работа,оттам ванах нагоре към Чам дере,към вилата,и там ни коли ни рибари чак до устието,ще си помисли човек че е арендован и не пускат :lol: ,иначе риба играеше под вилата и в раьона,смятам че ще даде на перо или фидер :wink: ,към устието мъртвило,щом нямаше корморани ясна е работата,та такива работи за нашия язовир :D
хубаво си виках да взема едно перо и малко захранка барем уклей да дръпна,времето беше 6 :D ,но друга ми беше работата :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Миналата седмица ходих на едно малко язовирче до Зимзелен. Повъртях 2 часа и закачих 2 малки щукички. Един брат мангал беше измъкнал една хубава щука,на око около 3-те килца. Мисля в неделя да пообиколя 2-3 малки язовирчета за щука. Ако има някой от задругата безделник като мен да свирка да го взимам.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:Миналата седмица ходих на едно малко язовирче до Зимзелен. Повъртях 2 часа и закачих 2 малки щукички. Един брат мангал беше измъкнал една хубава щука,на око около 3-те килца. Мисля в неделя да пообиколя 2-3 малки язовирчета за щука. Ако има някой от задругата безделник като мен да свирка да го взимам.
Блазе ти.И мен ми се хваща едро...ама няма чалъм.На мач едро не се получава...ако не е на платено де.Ще се задоволим с дреболийки пак.. :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

И за кое ми "блазе" ? Аз да съм хванал едро? Отивам само зареден с надежди за едрото ;) Най вероятно и само с тях ще си остана,но знае ли се :)
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:И за кое ми "блазе" ? Аз да съм хванал едро? Отивам само зареден с надежди за едрото ;) Най вероятно и само с тях ще си остана,но знае ли се :)
Едрото Пете,ще го чакаме вече в следващия юни...ако не е свършил света де! :D Сега ще дерзаем до кило и половина... 2..нещо ако удари и на това ще сме доволни.Важното е да сме на вода.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”