При Мишо Царя-2 серия...;))))

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

При Мишо Царя-2 серия...;))))

Мнение от Vesko1 »

Не смятах да пиша този репортаж,но миналата седмица имах спор с един пич,който каза във вторник в кафето където се събираме рибарите при Росен...че бил в понеделник на нашето място при Мишо..и хванал само 10 уклея.С една дума аз съм си пишел глупости по форумите и съм слагал стари снимки.Затова за днешния излет имам и 2-ма свидетели...за некадърния пич(от форума е и ще прочете)...а и всички останали ще се насладят и съпреживеят днешния ни излет.

Ставане по първи петли....подготовка на монтажите.Реших за тоя излет да сортирам рибите,като хващам само и единствено риби над 20 см...говоря за уклей.За целта на куката слагах 3мм пластмасово мънисто,и отдолу един бял да се мандахерца.Основния риболов беше на мач...на 8м дълбочина -3 грамова плувка на пропадане...и 3 кила захранка ,объркана в една голема кофа....
в 9.00 бяхме на мястото...отново пред 2-ро бунгало ,тъй като едни пловдивчани бяха окупирали чардака...(пфу...щех да пиша бардака дагоеба...от ракията ще да е...) :lol:
Язовира ни посрещна ...намръщен ,като незадоволена жена...
Изображение

Настанихме се ,захранихме и газ до ламарината....обаче нали студено ,наложи се да се сгрея...

Изображение

Колегата и той се сгряваше...ама с кафе,че е шофер...

Изображение

15 мин след захранването...почнаха да излизат уклеите мутанти...18-22 сантиметрови..бели стрели....По едно време към 11...уклея рязко спря ...а то си имало причина
Бях забил и 1 пръчка на змиорка,до 11ч не барна нищо...но към 11...удариха поред 3 броя сулки-писалки...снимах само едната,защото другите трудно им извадих куките и нямаше да оцелеят след снимката.Хищника загонил рибата...а ние се чудим защо е спряло кълването..
Как па не се завъртя някоя мерна бяла риба кило и полвина... 2...да направим банкета вечерта...ама не било късмет... :drinkers:
Изображение

Дойде време за обяд...апнахме ,пийнахме...ма то рибите оставят ли те да се наобядваш...гол след гол.
Най ми беше смешно отсреща до кораба един как се извика-"Хванах уклеййййй"...бах мааму и постижението...пукнахме се от смях с приятелчето.Ние наскубахме 60 бр и си траем...а оня хванал уклей..бря бря... :lol:

По едно време ни дойдоха гости,едни приятелчета...оставих пръчките под техен контрол....одих зех кана с вино,одих и до кенефа....и като се върнах бяха наскубали още 20 риби..МАЙСТОР-чета бе кво да ги правиш...;)

Изображение

Малко преди 15ч...заваля гадния дъжд...ей тия от Синоптик.бг много познават...да им ебХХХ...майката....това сложи край на риболова и се изнесохме.

Изображение
За всички "Тома неверни" искам да кажа само 2 неща:
1.Който си го може...си го може(не че сме големи майстори)...,обаче ,който го може не захранва на типов хляб,плесенясал..и с кюспе на прах...объркано.
2...С пръдня боя не става(цитат на моя старшина в ротата)..дай...за да получиш..резултат...... :wink:

3.За всички останали колеги ще кажа-НАСЛУКА КОЛЕГИ....и на късмет!

Изображение
:drinkers: .... :wink:
Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 02, 2012 8:21 pm, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: При Мишо Царя-2 серия...;))))

Мнение от slayder »

Браво! Натрил си им носа на невярващите.И за друго си прав,всеки може, неможе,тръгнал рибар да става :lol:
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

slayder написа:Браво! Натрил си им носа на невярващите.И за друго си прав,всеки може, неможе,тръгнал рибар да става :lol:
Мерси пич.Аз не ща да натривам на никой носа,но пред няколко човека да ми намекнат ,че лъжа за миналата неделя,не става.Всеки си има авторитет в дадени среди.....аз нямам вина че в неделя през нощта бат Мишо е начукал "уклейника" на захраненото от нас място...и на следващия ден естествено -нъцки.То не е само да черпиш информация от форумите...а и да мислиш и предполагаш.Той такива захранващи като нас Мишкара много ги обича...че после една каса уклей вади от нашата захранка.Ето утре който отиде на нашето място..също ще е капо предполагам.
Не става само с ядене...трябва и акъл... :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

ХАХАХАХАХААХАХАХА
Този репортаж ме разби,сега да си кажем под секрет и яз не ти вярвам за рибите.Пак си сложил стари снимки то си личи.
Казвам го защото искам да видя и част трета.
Хаахахаххааххаахаххаа
Да ти имам мотива да отидеш на риба,кефиш ме.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Красимир Атанасов написа:ХАХАХАХАХААХАХАХА
Този репортаж ме разби,сега да си кажем под секрет и яз не ти вярвам за рибите.Пак си сложил стари снимки то си личи.
Казвам го защото искам да видя и част трета.
Хаахахаххааххаахаххаа
Да ти имам мотива да отидеш на риба,кефиш ме.
Това беше моят мотив...(и тайничко се надявах да хванем нещо,за да оборя тезата на неверниците)...а мотива на приятелчето беше...новия му мач...да си го пробва.Радвам се най -вече че приятелчето е доволен,...мача е уловист и с новата му макара от вчера на Абу Гарсия...му пожелавам както в шаранджийството ...нови бойни подвизи и в "плувкаджийството"... :drinkers:
ИзображениеИзображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Чудесен излет :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

David Kamenov написа:Чудесен излет :)
Благодаря! :wink: :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Веско ,нямало да вали в неделя :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

...че после една каса уклей вади от нашата захранка.Ето утре който отиде на нашето място..също ще е капо предполагам.

Еее, тук, малко не съм съгласен с теб.Едва ли 3 кила захранка за уклей ще влияе на рибата за повече от няколко часа. :idea: Просто т.н. Цар най-вероятно е копирал тактиката ви :idea:
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

...че после една каса уклей вади от нашата захранка.Ето утре който отиде на нашето място..също ще е капо предполагам.
slayder написа:Еее, тук, малко не съм съгласен с теб.Едва ли 3 кила захранка за уклей ще влияе на рибата за повече от няколко часа. :idea: Просто т.н. Цар най-вероятно е копирал тактиката ви :idea:
Да ни копира тактиката?Едва ли.Бат Мишо лови само и единствено с електрическа въдица..сомове.... :lol: Ами около неговите понтони ловят събота и неделя поне 100 души..всеки като забие по 2 пакета захранка....и стават поне 200 кила апетитна смес.Това нещо се усеща от километър и привлича дреболяка...и колко му е през ноща да оградиш заведението с една 100 метрова мрежа....и сутринта .."чисти ...и пълни каси"... :drinkers:
Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 02, 2012 9:11 pm, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображение
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

:smt023 Много добър излет!
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

dedeff написа::smt023 Много добър излет!
Благодаря колега-наслука и на теб! :drinkers:
pacho109 написа:Веско ,нямало да вали в неделя :lol:
Е..Пачо,то заваля към 3ч бе...па и ние затова отидохме при мишкара ,влязохме в бунгалото да си оправим багажа и да допием.Хич не ме е еня и да вали...шубата ми китайски "Сенсас"...непромокаема с полар отвътре...мухахаа.. бал съм ти дъжда;Р
Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 02, 2012 9:24 pm, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображение
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Ловил си при най-големият бракониер. :oops:
Знаеш ли в 7.30 къде си изваждаше с гемията необезпокояван си мрежите, надолу към стената в заливите със садките? :wink:
И други риболовци любители (не майстори) са направили добър риболов там,но от страната на плажа. По това време на годината уклея се групира там в залива.Причината е храната там (ежедневно от кухните за заведенията при миенето се изхвърля храна), а и от тоалетните също. :lol:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

haga написа:..... а и от тоалетните също. :lol:
И аз нахраних няколко риби днес...да им е сладко... :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”