Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

При Мишо Царя-2 серия...;))))
- Vesko1
- сериозен играч
При Мишо Царя-2 серия...;))))
Не смятах да пиша този репортаж,но миналата седмица имах спор с един пич,който каза във вторник в кафето където се събираме рибарите при Росен...че бил в понеделник на нашето място при Мишо..и хванал само 10 уклея.С една дума аз съм си пишел глупости по форумите и съм слагал стари снимки.Затова за днешния излет имам и 2-ма свидетели...за некадърния пич(от форума е и ще прочете)...а и всички останали ще се насладят и съпреживеят днешния ни излет.
Ставане по първи петли....подготовка на монтажите.Реших за тоя излет да сортирам рибите,като хващам само и единствено риби над 20 см...говоря за уклей.За целта на куката слагах 3мм пластмасово мънисто,и отдолу един бял да се мандахерца.Основния риболов беше на мач...на 8м дълбочина -3 грамова плувка на пропадане...и 3 кила захранка ,объркана в една голема кофа....
в 9.00 бяхме на мястото...отново пред 2-ро бунгало ,тъй като едни пловдивчани бяха окупирали чардака...(пфу...щех да пиша бардака дагоеба...от ракията ще да е...)
Язовира ни посрещна ...намръщен ,като незадоволена жена...

Настанихме се ,захранихме и газ до ламарината....обаче нали студено ,наложи се да се сгрея...

Колегата и той се сгряваше...ама с кафе,че е шофер...

15 мин след захранването...почнаха да излизат уклеите мутанти...18-22 сантиметрови..бели стрели....По едно време към 11...уклея рязко спря ...а то си имало причина
Бях забил и 1 пръчка на змиорка,до 11ч не барна нищо...но към 11...удариха поред 3 броя сулки-писалки...снимах само едната,защото другите трудно им извадих куките и нямаше да оцелеят след снимката.Хищника загонил рибата...а ние се чудим защо е спряло кълването..
Как па не се завъртя някоя мерна бяла риба кило и полвина... 2...да направим банкета вечерта...ама не било късмет...

Дойде време за обяд...апнахме ,пийнахме...ма то рибите оставят ли те да се наобядваш...гол след гол.
Най ми беше смешно отсреща до кораба един как се извика-"Хванах уклеййййй"...бах мааму и постижението...пукнахме се от смях с приятелчето.Ние наскубахме 60 бр и си траем...а оня хванал уклей..бря бря...
По едно време ни дойдоха гости,едни приятелчета...оставих пръчките под техен контрол....одих зех кана с вино,одих и до кенефа....и като се върнах бяха наскубали още 20 риби..МАЙСТОР-чета бе кво да ги правиш...

Малко преди 15ч...заваля гадния дъжд...ей тия от Синоптик.бг много познават...да им ебХХХ...майката....това сложи край на риболова и се изнесохме.

За всички "Тома неверни" искам да кажа само 2 неща:
1.Който си го може...си го може(не че сме големи майстори)...,обаче ,който го може не захранва на типов хляб,плесенясал..и с кюспе на прах...объркано.
2...С пръдня боя не става(цитат на моя старшина в ротата)..дай...за да получиш..резултат......
3.За всички останали колеги ще кажа-НАСЛУКА КОЛЕГИ....и на късмет!

.... 
Ставане по първи петли....подготовка на монтажите.Реших за тоя излет да сортирам рибите,като хващам само и единствено риби над 20 см...говоря за уклей.За целта на куката слагах 3мм пластмасово мънисто,и отдолу един бял да се мандахерца.Основния риболов беше на мач...на 8м дълбочина -3 грамова плувка на пропадане...и 3 кила захранка ,объркана в една голема кофа....
в 9.00 бяхме на мястото...отново пред 2-ро бунгало ,тъй като едни пловдивчани бяха окупирали чардака...(пфу...щех да пиша бардака дагоеба...от ракията ще да е...)

Язовира ни посрещна ...намръщен ,като незадоволена жена...

Настанихме се ,захранихме и газ до ламарината....обаче нали студено ,наложи се да се сгрея...

Колегата и той се сгряваше...ама с кафе,че е шофер...

15 мин след захранването...почнаха да излизат уклеите мутанти...18-22 сантиметрови..бели стрели....По едно време към 11...уклея рязко спря ...а то си имало причина
Бях забил и 1 пръчка на змиорка,до 11ч не барна нищо...но към 11...удариха поред 3 броя сулки-писалки...снимах само едната,защото другите трудно им извадих куките и нямаше да оцелеят след снимката.Хищника загонил рибата...а ние се чудим защо е спряло кълването..
Как па не се завъртя някоя мерна бяла риба кило и полвина... 2...да направим банкета вечерта...ама не било късмет...

Дойде време за обяд...апнахме ,пийнахме...ма то рибите оставят ли те да се наобядваш...гол след гол.
Най ми беше смешно отсреща до кораба един как се извика-"Хванах уклеййййй"...бах мааму и постижението...пукнахме се от смях с приятелчето.Ние наскубахме 60 бр и си траем...а оня хванал уклей..бря бря...

По едно време ни дойдоха гости,едни приятелчета...оставих пръчките под техен контрол....одих зех кана с вино,одих и до кенефа....и като се върнах бяха наскубали още 20 риби..МАЙСТОР-чета бе кво да ги правиш...

Малко преди 15ч...заваля гадния дъжд...ей тия от Синоптик.бг много познават...да им ебХХХ...майката....това сложи край на риболова и се изнесохме.

За всички "Тома неверни" искам да кажа само 2 неща:
1.Който си го може...си го може(не че сме големи майстори)...,обаче ,който го може не захранва на типов хляб,плесенясал..и с кюспе на прах...объркано.
2...С пръдня боя не става(цитат на моя старшина в ротата)..дай...за да получиш..резултат......

3.За всички останали колеги ще кажа-НАСЛУКА КОЛЕГИ....и на късмет!

Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 02, 2012 8:21 pm, променено общо 2 пъти.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- slayder
- ще става разбирач
Re: При Мишо Царя-2 серия...;))))
Браво! Натрил си им носа на невярващите.И за друго си прав,всеки може, неможе,тръгнал рибар да става 

Дава ли? И дава и взема.
- Vesko1
- сериозен играч
Мерси пич.Аз не ща да натривам на никой носа,но пред няколко човека да ми намекнат ,че лъжа за миналата неделя,не става.Всеки си има авторитет в дадени среди.....аз нямам вина че в неделя през нощта бат Мишо е начукал "уклейника" на захраненото от нас място...и на следващия ден естествено -нъцки.То не е само да черпиш информация от форумите...а и да мислиш и предполагаш.Той такива захранващи като нас Мишкара много ги обича...че после една каса уклей вади от нашата захранка.Ето утре който отиде на нашето място..също ще е капо предполагам.slayder написа:Браво! Натрил си им носа на невярващите.И за друго си прав,всеки може, неможе,тръгнал рибар да става
Не става само с ядене...трябва и акъл...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
ХАХАХАХАХААХАХАХА
Този репортаж ме разби,сега да си кажем под секрет и яз не ти вярвам за рибите.Пак си сложил стари снимки то си личи.
Казвам го защото искам да видя и част трета.
Хаахахаххааххаахаххаа
Да ти имам мотива да отидеш на риба,кефиш ме.
Този репортаж ме разби,сега да си кажем под секрет и яз не ти вярвам за рибите.Пак си сложил стари снимки то си личи.
Хаахахаххааххаахаххаа
- Vesko1
- сериозен играч
Това беше моят мотив...(и тайничко се надявах да хванем нещо,за да оборя тезата на неверниците)...а мотива на приятелчето беше...новия му мач...да си го пробва.Радвам се най -вече че приятелчето е доволен,...мача е уловист и с новата му макара от вчера на Абу Гарсия...му пожелавам както в шаранджийството ...нови бойни подвизи и в "плувкаджийството"...Красимир Атанасов написа:ХАХАХАХАХААХАХАХА
Хаахахаххааххаахаххаа

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря!David Kamenov написа:Чудесен излет

- pacho109
- сериозен играч
Веско ,нямало да вали в неделя 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- slayder
- ще става разбирач
...че после една каса уклей вади от нашата захранка.Ето утре който отиде на нашето място..също ще е капо предполагам.
Еее, тук, малко не съм съгласен с теб.Едва ли 3 кила захранка за уклей ще влияе на рибата за повече от няколко часа.
Просто т.н. Цар най-вероятно е копирал тактиката ви 
Еее, тук, малко не съм съгласен с теб.Едва ли 3 кила захранка за уклей ще влияе на рибата за повече от няколко часа.

Дава ли? И дава и взема.
- Vesko1
- сериозен играч
...че после една каса уклей вади от нашата захранка.Ето утре който отиде на нашето място..също ще е капо предполагам.
Да ни копира тактиката?Едва ли.Бат Мишо лови само и единствено с електрическа въдица..сомове....slayder написа:Еее, тук, малко не съм съгласен с теб.Едва ли 3 кила захранка за уклей ще влияе на рибата за повече от няколко часа.Просто т.н. Цар най-вероятно е копирал тактиката ви

Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 02, 2012 9:11 pm, променено общо 2 пъти.

- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря колега-наслука и на теб!dedeff написа:Много добър излет!

Е..Пачо,то заваля към 3ч бе...па и ние затова отидохме при мишкара ,влязохме в бунгалото да си оправим багажа и да допием.Хич не ме е еня и да вали...шубата ми китайски "Сенсас"...непромокаема с полар отвътре...мухахаа.. бал съм ти дъжда;Рpacho109 написа:Веско ,нямало да вали в неделя
Последно промяна от Vesko1 на Нед Дек 02, 2012 9:24 pm, променено общо 2 пъти.

Ловил си при най-големият бракониер.
Знаеш ли в 7.30 къде си изваждаше с гемията необезпокояван си мрежите, надолу към стената в заливите със садките?
И други риболовци любители (не майстори) са направили добър риболов там,но от страната на плажа. По това време на годината уклея се групира там в залива.Причината е храната там (ежедневно от кухните за заведенията при миенето се изхвърля храна), а и от тоалетните също.

Знаеш ли в 7.30 къде си изваждаше с гемията необезпокояван си мрежите, надолу към стената в заливите със садките?

И други риболовци любители (не майстори) са направили добър риболов там,но от страната на плажа. По това време на годината уклея се групира там в залива.Причината е храната там (ежедневно от кухните за заведенията при миенето се изхвърля храна), а и от тоалетните също.

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Vesko1
- сериозен играч
И аз нахраних няколко риби днес...да им е сладко...haga написа:..... а и от тоалетните също.