Ще ходя на Жребчево на 15.10

Модератор: Кърцата

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Ще ходя на Жребчево на 15.10

Мнение от gogolisec »

Гледам, че скоро никой не е пускал нов пост в тази тема и затова реших да ви информирам за намеренията ми. Имам намерение да ходя за 5-6 дена в зависимост от времето и от активността на рибата там. Ще търся амур и шарам на дъно на косъм и на класическите методи на царевица - олово с две куки. Интересува ме по-прясна информация от тази на националната сбирка, макар, че прочетох всичко де що е написано до всяка една подробност. То като гледам снимките ми се струва, че и ние ще сме по-голямата част от времето на масата, но все пак ако някой знае да сподели например активна ли е платиката, костур, бяла риба и т. н. Разполагаме с лодка и ще внасяме на вътре на захранено петно. Посъветвайте ме на кое място да отида, където ще е удобно и за плувка и за дъно; водата вдига ли се, пада ли. До сега не съм ходил на този водоем и всяка информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително на отзовалите се! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ще ти напиша каквото знам за там на лични :D
вълк1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от вълк1 »

Колега бях на жребеца на 22.09.за 2дни на източната страна на
острова на Паничерево.Разпънахме 6 сопи на около 100метра
захранка накисната царевичка монтаж на косъм 3 зърна дълбо-
чината беше 12метра.Около полунощ удариха 2 каракуди над
кило.Сутринта зверски удар направо заби пръта в земята.Заси-
чам и следва късане.Последваха цветисти псувни,нов монтаж,
разпъване.Цялото дъно е осеяно с миди.Колеги имаха 9 сопи
на рибе но без нито един удар.Слагай шоклидери на всичките
пръти за по голяма сигурност.Успех колега.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

А би ли казал каде смяташ да бивакуваш(се утановиш) :roll: Може пък да се получи и изненада :wink: не бе не бе имам предвид среща :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Още не съм решил на кое място да се установя, защото не съм ходил до сега на този гьол и нищо не зная за него. Ще ти бъда благодарен, ако ми препоръчаш удобно място. А като ти гледам аватара и ако този пес е мъжкар може да стане работата, зашото аз имам същата порода, ама женска :lol: :D :lol: !!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

gogolisec написа:Още не съм решил на кое място да се установя, защото не съм ходил до сега на този гьол и нищо не зная за него. Ще ти бъда благодарен, ако ми препоръчаш удобно място. А като ти гледам аватара и ако този пес е мъжкар може да стане работата, зашото аз имам същата порода, ама женска :lol: :D :lol: !!!
ЕЕЕХ ДА ЗНАЕШ ОТ КОГА Я ТЪРСИМ ТАЗИ ТВОЯТА ЖЕНСКА(КУЧКАТА ДЕ) Той е БЪК и е на 7г.То докато му намеря същата , той си остана стар ерген.

аКО ИСКАШ ДА СИ НА СИГУРНО МЯ8СТО И С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВСЯКАКАВ ВИД РИБОЛОВ (РИБА)ОТИДИ НА ОСТРОВА И МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА ОСТАНЕШ ИЗЛЪГАН. Е и все пак пиши къде възнамеряваш да се установиш. Ето го местото за което става въпрос. Е и пак можеш да питаш
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Мойта (кучката) е на 8 години и тъкмо сега се отърва от последното кученце - окучи се на 14 09 тг и се нуждае малко от почивка! :lol:

А до този остров може ли да се стигне по суша сега, щото като гледам е заобиколен с вода отвсякъде и не ми се ще да прекарвам всичкия багаж с лодката. Иначе наистина е стратегическо място от всякъде. А и не се знае дали ще има свободно място там. Дано имам късмет. Ще тръгнем по всяка вероятност в сряда и ще стоим до неделя. Ще изчакаме да премине студената вълна, която прогнозират метеоролозите.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

gogolisec написа:Мойта (кучката) е на 8 години и тъкмо сега се отърва от последното кученце - окучи се на 14 09 тг и се нуждае малко от почивка! :lol:

А до този остров може ли да се стигне по суша сега, щото като гледам е заобиколен с вода отвсякъде и не ми се ще да прекарвам всичкия багаж с лодката. Иначе наистина е стратегическо място от всякъде. А и не се знае дали ще има свободно място там. Дано имам късмет. Ще тръгнем по всяка вероятност в сряда и ще стоим до неделя. Ще изчакаме да премине студената вълна, която прогнозират метеоролозите.
Знам че за момента е полуостров. Е едвали ще се напълни толкова скоро че да остане остров. Можеби до напролет ще се напълни.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Ами значи ще се ориентирам към това място, ако е свободно.

А ето я и моята Бетина:

Изображение
Надявам се, че ще му хареса на Бък :D :oops: :D
Изображение
Рибарче Малко
новобранец
новобранец

Мнение от Рибарче Малко »

колега направи снимки и като се върнеш да ги покайеш :wink:
НА СЛУКА!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

gogolisec написа:Ами значи ще се ориентирам към това място, ако е свободно.

А ето я и моята Бетина:

Изображение
Надявам се, че ще му хареса на Бък :D :oops: :D
Изображение
В това кофти време дето беше от там по-сигурно място няма да намериш. Ако него знаеш потърси във срещи и купони за първата среща там съм обяснил доста подробно как да стигнеш до самото място.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Благодаря на колегите Вълк 1 и на Ivan_yo за подробната информация.Ааааа щях да забравя - и на Ивака също. Царевицата е накисната, куките - наточени, топчета,мопчета...абе всичко е готово! В сряда сутринта тръгваме и ще сме до неделя. Дано имаме късмет. Ако някой от форума дойде, да заповяда - гледате за черен Форд Ескорт комби и тъмносиня жигула - ловешка регистрация. Предполагам, че ще се установим около острова ако има място или евентуално по-надолу към стената. А пък който дойде ще има :partyman: :drinkers: :smt034 :smt015 :smt078 и т.н.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Хехее...аз имах дакел на има Бети,женски! :D Сетих се за него! Умря точно преди да стане на 16! :cry: Израснах с нея! :(
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”