Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- lif3house
- разбира нещата
Re: Кой какъв фидер ползва
Честито! Да споделиш какви са ти впечетленията след няколко риболова, може и да качиш няколко снимки, че такива Баракуда до сега не съм виждал поне аз. 

Здравей колега впечатленията за баракудата за сега са добри за момента съм хващал само червеноперки все пак от доста скоро се запалих по фидера а и времето се беше скапало вече иначе баракудата изглежда така http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=15lif3house написа:Честито! Да споделиш какви са ти впечетленията след няколко риболова, може и да качиш няколко снимки, че такива Баракуда до сега не съм виждал поне аз.

да споделя и аз за новата си придобивка , закупих фидер и макара в стил ОЛД СКУУЛ ,все повече започвам да си падам по старите оригинални модели на марките правени преди доста години и вобще старото качество MADE IN ENGLAND .Значи фидера е DAIWA HARRIER 11,6 FT MEDIUM/HEAVY,много тънка бланка ,изцяло коркова дръжка , макародържача е с 2 плъзгащи се пръстена (такъв още не съм ползвал),четох че с такъв макародържач може да си сложиш макарата навсякаде по дръжката и вобще да баласираш пръта идеално точно.Макарата е Shimano super aero 4000, също от старите модели на шимано. комплеката е като чисто нов ,надявам се да се получи добра комбинация между двете , ще ги пробвам напролет
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
CHIMANO BEST MASTER BIO 3.96 110GR.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Pokee Cloud Dragon 3.90 60-120gr
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Сега ако кажеш, че е от колегата topspinnikolaiiliew написа:Pokee Cloud Dragon 3.90 60-120gr

- nikolaiiliew
- сериозен играч
poyalnik написа:Сега ако кажеш, че е от колегата topspinnikolaiiliew написа:Pokee Cloud Dragon 3.90 60-120grИ аз имам същия от няколко дена

Колега, ако си го разпъвал или сефтосвал вече, би ли споделил впечатленията си?...искам да разбера дали само аз не съм доволен от този "меко" казано(поне за мен) отвратителен фидер!
- М. Сталев
- разбира нещата
В този случай май трябва да се цитира подписа на Зарето "Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!"nikolaiiliew написа:poyalnik написа:Колега, ако си го разпъвал или сефтосвал вече, би ли споделил впечатленията си?...искам да разбера дали само аз не съм доволен от този "меко" казано(поне за мен) отвратителен фидер!nikolaiiliew написа:Pokee Cloud Dragon 3.90 60-120gr

- Антон Тонев
- сериозен играч
И аз искам едно Гарболино, за сопа, ама голямата щерка иска ботуши за зимата.И аз искам едно Шимано за макара, ама малката дъщеря иска палто за зимата.Е, накрая купувам и аз като колегите по горе едно Драконче,и всички са доволни.
ПП1 . И с Гарболиното, ще има кошничка, повод, и кука отдолу, и на Дракона ще е същото.
ПП2. Не влагам нищо, към никой с този пост.
ПП1 . И с Гарболиното, ще има кошничка, повод, и кука отдолу, и на Дракона ще е същото.
ПП2. Не влагам нищо, към никой с този пост.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако искаш качество , удоволствие и истинската тръпка от фидер риболова то подобни АНТИ "фидери " не са в твоя калъф
И разбира се , че семейството е преди всичко и след него всичко останало
Риболова е развлечение и релаксация сред природата нищо повече , макар , че някои хора го приемат и , като начин на препитание ! Вземи си 1 ама да е качествен за да не се налага да го сменяш и да се чудиш защо този до теб отчита и най-лекото кълване , а ти си бъркаш в носа и чакаш товарния влак да мине за да ти трепне връхчето
Не желая да обсъждам неща с нулева себестойност правени от Кур Ял в някое китайско мазе или плевня
Те просто НЕ струват ! Ако не мога да си го позволя днес , но имам желание да го притежавам ще събирам и пак ще го имам рано или късно и ще ми носи дълги години наслада ! Лошото при някои хора е , че като видят пари на куп трудно ги дават за риболовен такъм , а веднага смятат какво друго са можели да си купят с тях и точно там им е грешката
Средно положение няма или си риболовец или си рибар . Въдиците , които Митака , Мишо и още един незнаен Румънски войн продават във форума са си китайска манифактура и са без всякакво качество и контрол произведени затова и не ги наричам фидери защото просто не са такива ! Всеки си шета на акъла и на джоба ! Риболов е имало , има и ще има и след нас така ,че наслаждавайте се на момента

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Зарко,един път да съм съгласен с теб
А и е минал покрай карбона,ама без да се допре до него

Върховете са нямам думи,някой ако иска на преференциална цена да...

Върховете са нямам думи,някой ако иска на преференциална цена да...
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
аз пък си взех това http://www.normark.cz/katalog/SHIMANO/p ... Joy-Feeder и това http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=160 , и вече не нямам търпение да ги намокря някаде 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Със здраве да го ползваш и много риби!aaa11 написа:аз пък си взех това http://www.normark.cz/katalog/SHIMANO/p ... Joy-Feeder и това http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=160 , и вече не нямам търпение да ги намокря някаде
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ша ма изядете бре-Не така.

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев