Кой какъв фидер ползва

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кой какъв фидер ползва

Мнение от lif3house »

Честито! Да споделиш какви са ти впечетленията след няколко риболова, може и да качиш няколко снимки, че такива Баракуда до сега не съм виждал поне аз. :)
dinoz555
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dinoz555 »

lif3house написа:Честито! Да споделиш какви са ти впечетленията след няколко риболова, може и да качиш няколко снимки, че такива Баракуда до сега не съм виждал поне аз. :)
Здравей колега впечатленията за баракудата за сега са добри за момента съм хващал само червеноперки все пак от доста скоро се запалих по фидера а и времето се беше скапало вече иначе баракудата изглежда така http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 3&start=15 :D
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

да споделя и аз за новата си придобивка , закупих фидер и макара в стил ОЛД СКУУЛ ,все повече започвам да си падам по старите оригинални модели на марките правени преди доста години и вобще старото качество MADE IN ENGLAND .Значи фидера е DAIWA HARRIER 11,6 FT MEDIUM/HEAVY,много тънка бланка ,изцяло коркова дръжка , макародържача е с 2 плъзгащи се пръстена (такъв още не съм ползвал),четох че с такъв макародържач може да си сложиш макарата навсякаде по дръжката и вобще да баласираш пръта идеално точно.Макарата е Shimano super aero 4000, също от старите модели на шимано. комплеката е като чисто нов ,надявам се да се получи добра комбинация между двете , ще ги пробвам напролет
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

CHIMANO BEST MASTER BIO 3.96 110GR.
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Pokee Cloud Dragon 3.90 60-120gr
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

nikolaiiliew написа:Pokee Cloud Dragon 3.90 60-120gr
Сега ако кажеш, че е от колегата topspin :D И аз имам същия от няколко дена :)
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

poyalnik написа:
Сега ако кажеш, че е от колегата topspin :D И аз имам същия от няколко дена :)
:( не имам го от доста време и ...

Колега, ако си го разпъвал или сефтосвал вече, би ли споделил впечатленията си?...искам да разбера дали само аз не съм доволен от този "меко" казано(поне за мен) отвратителен фидер!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

nikolaiiliew написа:
poyalnik написа:
Колега, ако си го разпъвал или сефтосвал вече, би ли споделил впечатленията си?...искам да разбера дали само аз не съм доволен от този "меко" казано(поне за мен) отвратителен фидер!
В този случай май трябва да се цитира подписа на Зарето "Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!" :wink:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

И аз искам едно Гарболино, за сопа, ама голямата щерка иска ботуши за зимата.И аз искам едно Шимано за макара, ама малката дъщеря иска палто за зимата.Е, накрая купувам и аз като колегите по горе едно Драконче,и всички са доволни.
ПП1 . И с Гарболиното, ще има кошничка, повод, и кука отдолу, и на Дракона ще е същото.
ПП2. Не влагам нищо, към никой с този пост.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ако искаш качество , удоволствие и истинската тръпка от фидер риболова то подобни АНТИ "фидери " не са в твоя калъф :wink: И разбира се , че семейството е преди всичко и след него всичко останало :idea: Риболова е развлечение и релаксация сред природата нищо повече , макар , че някои хора го приемат и , като начин на препитание ! Вземи си 1 ама да е качествен за да не се налага да го сменяш и да се чудиш защо този до теб отчита и най-лекото кълване , а ти си бъркаш в носа и чакаш товарния влак да мине за да ти трепне връхчето :idea: Не желая да обсъждам неща с нулева себестойност правени от Кур Ял в някое китайско мазе или плевня :idea: Те просто НЕ струват ! Ако не мога да си го позволя днес , но имам желание да го притежавам ще събирам и пак ще го имам рано или късно и ще ми носи дълги години наслада ! Лошото при някои хора е , че като видят пари на куп трудно ги дават за риболовен такъм , а веднага смятат какво друго са можели да си купят с тях и точно там им е грешката :idea: Средно положение няма или си риболовец или си рибар . Въдиците , които Митака , Мишо и още един незнаен Румънски войн продават във форума са си китайска манифактура и са без всякакво качество и контрол произведени затова и не ги наричам фидери защото просто не са такива ! Всеки си шета на акъла и на джоба ! Риболов е имало , има и ще има и след нас така ,че наслаждавайте се на момента :idea: :partyman:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Зарко,един път да съм съгласен с теб :mrgreen: :mrgreen: А и е минал покрай карбона,ама без да се допре до него :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Изображение
Върховете са нямам думи,някой ако иска на преференциална цена да...
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

аз пък си взех това http://www.normark.cz/katalog/SHIMANO/p ... Joy-Feeder и това http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=160 , и вече не нямам търпение да ги намокря някаде :D
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

aaa11 написа:аз пък си взех това http://www.normark.cz/katalog/SHIMANO/p ... Joy-Feeder и това http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=160 , и вече не нямам търпение да ги намокря някаде :D
Със здраве да го ползваш и много риби!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ша ма изядете бре-Не така.
:shock: :shock: :shock:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев