Воблер JAXON HOLO SELECT PIKE LIMITED EDITION

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Воблер JAXON HOLO SELECT PIKE LIMITED EDITION

Мнение от ESOXPIKE »

иара ИЛИ ТАМ КАК ИМ Е СЪКРАЩЕНИЕТО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ ХАХАХХА МНОО ЗЛЕ РАБОТАТА АМА КАРАЙТЕ ДА ВЪРВИ ДА СИ ЛОВИ КОИ КОЛКО ЩЕ АЗ ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Няма лошо :)

Коя щукичките на JAXON си избра, че и аз мисля да заприходя една- две обаче исках да зная дали са читави? И като изработка ( защото пък щурчетата им ловят кефали доволно) и дали да е едно или двуделен?
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

vdo написа:Как се пробва воблер на суха тренировка?
както с мухарката :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

kukukuka написа:
Не, при воблера тренировката трябва да е минимум полусуха.., т.е. във ваната. Само изкарвайте мацката от нея преди това, че вероятността да се получи някоя "инфекция" е голяма :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Много са големи до 10см. като тези на SALMO мислих,че са и се отказах от тях.
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Vid написа:
kukukuka написа:
Не, при воблера тренировката трябва да е минимум полусуха.., т.е. във ваната. Само изкарвайте мацката от нея преди това, че вероятността да се получи някоя "инфекция" е голяма :lol:
и плюнка върши работа :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

ESOXPIKE написа:Много са големи до 10см. като тези на SALMO мислих,че са и се отказах от тях.
Кое му е голямото на 10 -12 сантиметров воблер за щука, ти да не ловиш с некакви 33 мм кефалски :lol:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Често като отида на реката виждам "щуколовци", които просто правят фитнес. :D В продължение на час замятат ли замятат на едно място и с една единствена примамка. Спининговия риболов освен, че е скъпо удоволствие, иска и много усет.
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

eroucma написа:
ESOXPIKE написа:Много са големи до 10см. като тези на SALMO мислих,че са и се отказах от тях.
Кое му е голямото на 10 -12 сантиметров воблер за щука, ти да не ловиш с некакви 33 мм кефалски :lol:
Идват му тежки за UL такъма с шаранжийската макара :lol:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

dantho.mihov написа:Често като отида на реката виждам "щуколовци", които просто правят фитнес. :D В продължение на час замятат ли замятат на едно място и с една единствена примамка. Спининговия риболов освен, че е скъпо удоволствие, иска и много усет.
Ха, а така.., щуката е най глупавия хищник по нашите водоеми, удря на всичко де я предизвика, без значение от дебелина и цвят на влакно, или разни метални поводи..., важно е да се лови там де я има...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Като сте ме погнали,че въдицата така или иначе.Не мога да се доверя на нещо което е с някакъв тънък връх и не се знае на какъв напън би издържало.Особено при тез купчини с водорасли,дървета евентуално гуми и всякакви боклуци.Взех си лятото мечтаната barracuda vampire беше останала по малката с по-малката акция и счупих върха.сега по добре с тояги да не ме е яд а камоли ако бях със по скъп прът.
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ESOXPIKE написа:Като сте ме погнали,че въдицата така или иначе.Не мога да се доверя на нещо което е с някакъв тънък връх и не се знае на какъв напън би издържало.Особено при тез купчини с водорасли,дървета евентуално гуми и всякакви боклуци.Взех си лятото мечтаната barracuda vampire беше останала по малката с по-малката акция и счупих върха.сега по добре с тояги да не ме е яд а камоли ако бях със по скъп прът.
скръндза си е българина :lol: :lol: :lol: аз и с винкел хващам но много тежи :lol: :lol: :lol:
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Дори и при въдиците от 30-40 лева почти не съм чувал да има случаи за счупване при риболов (ударите в предмети или прескрипването с врата на кола са друг случай), а ако има, то те са някакви единични. Ся, не знам какво трябва да правиш и каква риба да закачиш, че да я строшиш. Ако имаш малко мисъл в главата, все ще извадиш някой парцал или друга закачка безопасно. Друг е въпроса ако напъваш хамалската при всяко закачане... :roll:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Sleepwalker_ написа:Дори и при въдиците от 30-40 лева почти не съм чувал да има случаи за счупване при риболов (ударите в предмети или прескрипването с врата на кола са друг случай), а ако има, то те са някакви единични. Ся, не знам какво трябва да правиш и каква риба да закачиш, че да я строшиш. Ако имаш малко мисъл в главата, все ще извадиш някой парцал или друга закачка безопасно. Друг е въпроса ако напъваш хамалската при всяко закачане... :roll:
продават и дуракоустойчеви :lol: :lol: :lol:
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

ESOXPIKE написа:Като сте ме погнали,че въдицата така или иначе.Не мога да се доверя на нещо което е с някакъв тънък връх и не се знае на какъв напън би издържало.Особено при тез купчини с водорасли,дървета евентуално гуми и всякакви боклуци.Взех си лятото мечтаната barracuda vampire беше останала по малката с по-малката акция и счупих върха.сега по добре с тояги да не ме е яд а камоли ако бях със по скъп прът.
С такава пръчка като водиш воблера, все едно с вързани очи замяташ въдица с плувка - все ще влезе във водата, но дали се приводнява правилно и на точното място ...
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”