Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2012

Мнение от Митко Кирилов »

Днес на 4-та буна няма и помен от каиши: само вятър и вълна, но и утре е ден :lol:
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Днес на Ахтопол от 14:30 до 16:30,8 хубави заргана и няколко откачени.Получи се хубав риболов като изключим студа и силният югоизточен вятър :)
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
plamenski4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от plamenski4 »

Днес на трета буна един хубав зарган и много вятър :)
vstoikov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vstoikov »

Днес закрих сезона със 6 броя на юг от Варна.
Изображение
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Днес смятахме да закрием сезона в Несебър, но ремито не ни устройва(о:0) :oops: :oops: .Чакаме подходящо време за реванш.
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Днес на южното черноморие вреше от зарган,аз бях от 14 до 16 часа и хванах 7,(НО НА ЗЕМЕН ЧЕРВЕЙ),поради липса на блатен.Хвърлях във риба!Колегата до мен имаше стар вече умрял блатен червей,но хвана 20.Това е от мен,дано съм бил полезен на хората които още не са приключили с риболова на зарган!
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

e da бешеи посочил мястото утре щях да отида.А ЗНАЕШЛИ че на юг дори и ти моята риба няма да е хванеш.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

kostadin написа:e da бешеи посочил мястото утре щях да отида.А ЗНАЕШЛИ че на юг дори и ти моята риба няма да е хванеш.
А ти вместо да се заяждаш вземи че пиши само на български и то по-грамотно,ако въобще си в състояние де.
То си пише къде е "мястото" на юг-под местоположение на профила пише:Ахтопол.От Варна до там малко ще ти дойде далечко за няколко заргана.Зимата още не е почнала а виждам че си изтървате нервите вече.Пазете си ги да се джафкате за глупости чак до пролетта де. :wink:
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

kostadin написа:e da бешеи посочил мястото утре щях да отида.А ЗНАЕШЛИ че на юг дори и ти моята риба няма да е хванеш.
На никой рибата нямам намерение да хващам първо на първо и второ той заргана да не стои вързан на едно място и щом днес е бил някъде,това не значи че и утре ще е там.Ловил съм 100 риби на едно място за един ден,а на другият ден нямаше и помен от риба и бях капо,при условие че нито се е променило времето,нито условията,още по малко пък риболовеца и такъмите му.Но ще изпълня искането ти щом настояваш!Мястото е Ахтото,на 2 километра от Ахтопол посока Синеморец.Ударите бяха на близка дистанция с плаваща бомбарда.Сега доволен ли си????
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

Да мерси за информацията.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Добра вечер на всички!
Първо да река,че съм приятно впечатлен от новия ни съфорумец Момчил Димитров от Ахтопол! Дай боже,повече такива люде тъдява!!!
После ... да си призная,без бой,че днес , с една готина компания ,шетахме именно из Ахтото и Ахтопол.Първо заехме позиции на красивите камънаци между Ахтопол и Синеморец...даде нЕкоя риба(слабичко),но ... досадния северозападен вятър успя да убие ентусиазма ни (а той бе голям) и ... решихме да се скатаем на завет в Ахтопол.
Крайният резултат от днешната ни зарганджийска авантюра по най-южните дестинации е...трима юнака,съответно с 12,13 и 14 риби :oops: и една дама,която ни "скри шапките" с 26 риби!!! :shock: ( Вики ,и в момента ти правя нисък поклон,темане или както там му викат,макар да причинява лека болка на дископатично поразения ми кръст)...Ако се самоиздадат останалите участници във въпросното мероприятие-добре.Ако ли не-- утре аз ще ги издам :D

:drinkers:
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Ей, веднага бързаш да изклюкариш къде сме били - сега всички ще хукнат да ни хващат нашите риби :mrgreen:
Та нямам какво повече да добавя - закрих сезона (освен ако пак не отидем :lol: , ама графикът ми казва друго :roll: ) И аз благодаря на колегата от Ахтопол - съжалявам, че не се засякохме по скалите (така и не видяхме никой, освен един колега в жълто яке на скалата вляво от мен в Ахтопол), защото носехме доста червей, който остана неупотребен :(
Иначе риболова беше изключително приятен, с чудесна компания (благодаря ви, shturetc и Йово - надявам да ви е било поне наполовина толкова приятно, колкото на мен) и посетихме мястото, което си бяхме заплюли лятото без да знаем името му. Като изключим вятъра, който ни прогони оттам и малкото кожа от крака, която оставих на един камък мястото е прекрасно за риболов и гмуркане, а и за други неща... :wink:
А това, че съм хванала повече риба - просто късмет и настроение, пък и Нептун разбра, че ми е за последно и реши да ме умилостиви като ми даде повечко рибки, та да не идвам пак да тормозя децата му :lol: Това е от мен, останалите ще пишат като се върнат от поправителния (дори не знам къде са, а и не искам да знам :evil: ), аз заминавам да работя :cry:
Изображение
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Браво и много успехи още до края на сезона,защото той не е приключил!Много е рано да прибираме въдиците в кобура......въпреки нечовешкият студ и вятър!
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Вики,то ние не можем да си хванем нашата риба,та другите ли ще ни я гепят :wink: А днес,на "поправителния" с Наско окончателно бяхме "скъсани" --аз хванах два пъти по-малко риби от него ,а той се отчете 4 заргана! :D Нищо де,остана ни удоволствието от разходката до Червенка (там-пълно капо) и до камъните в Стария Созопол под училището.Там едно петно със заргани ни дразнеше от 250 м разстояние,но категорично отказваше да влезе в обсега на бомбардите ни (другият път ще трябва да си носим захранка :lol: ) ...а и делфините не ни помогнаха никак.

Разбрах,че колегата,който вчера хвърляше бомбарда заедно с нас в Ахтопол е бил Момчил Димитров.Чувствам се като темерут,че не потърсихме контакт (а и,да си призная чистосърдечно ,дори шеговито "упрекнах" Вики,че освен ,че подтиска нас с риболовните си умения,е "отказала" и непознатия рибар с жълточерното яке).Извинявам се,за което на Момчил постфактум!Живот и здраве ,ще се запознаем догодина. Може и да мърдат още заргани в морето,ама на мене ми замръзнаха всите кокали и тези дни най много да ида да помятам чепарето за ... карагьоз на бургаското пристанище :D

ПП Вики ,снимката е станала много артистична :wink: Хем се вижда нещо,хем е оставено и поле за изява на въображението на зрителите ...Инак,аз си разпознавам... цигарата! :lol:
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Привет, сега се прибирам от работа и веднага отговарям с риск да ни линчуват за спам (ама то явно никой друг не е ходил скоро за зарган, та поне да вдигаме темата и да подхранваме надеждите :mrgreen: )
Та за снимката - всички оплаквания към фотографа, дето и поправителния не си е взел :twisted:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”