Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Никаде не намерих
Модератор: sapuna
Ивак,погледни при Кроки и ще разбереш!
Той им е майсторът!
Стефко,братя Щербакови са живи класици,така,че ги прочети най-скоро!
"Руский джиг-спиннинг" или "Современный спиннинг"!Стефко,говоря за "успешен" улов,а не случаен!По принцип и на рязана лъжица със закрепена тройка е възможно да се улови сом,но не целенасочено!И точно тук,ще отговоря на Стареца,че неговия сом е случайно хванат на някакъв воблер,до като при мен нещата са други!Закачам воблер на Рапала,който лови сомове и очаквам да удари именно сом.И този воблер лови не един или два пъти,а винаги!
Успеха и късмета са различни неща.
Старче,имаш ли воблер,който ти е хванал 9-10сома?
Ако имаш,то това е модел на Рапала!

- man1966
- ще става разбирач
Кроки е майстор-спор нема-обаче и той държеше на шаранчето на Ружно пате..Troli написа:Ивак,погледни при Кроки и ще разбереш!Той им е майсторът!
Стефко,братя Щербакови са живи класици,така,че ги прочети най-скоро!
"Руский джиг-спиннинг" или "Современный спиннинг"!Стефко,говоря за "успешен" улов,а не случаен!По принцип и на рязана лъжица със закрепена тройка е възможно да се улови сом,но не целенасочено!И точно тук,ще отговоря на Стареца,че неговия сом е случайно хванат на някакъв воблер,до като при мен нещата са други!Закачам воблер на Рапала,който лови сомове и очаквам да удари именно сом.И този воблер лови не един или два пъти,а винаги!
Успеха и късмета са различни неща.
Старче,имаш ли воблер,който ти е хванал 9-10сома?
Ако имаш,то това е модел на Рапала!
![]()
![]()
![]()
Рапалите са добри-имам къмто 30тина,само че на сом изкарах на едно китайско никво ти таквоз.А Рапала има един същестевен недостатък-телчето на което е халкичката за вирбела ,е само в лопатката и е малко несигурна таз работа за по едро животинче-говоря за Естонските Рапали които са в момента на нашия пазар.
Я елате рибенца при батко...
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Никаде не намерих
На спининг в река Марица съм имал много успехи на САЛМО ХОРНЕТ
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=