Никаде не намерих

Модератор: sapuna

Troli

Мнение от Troli »

Ивак,погледни при Кроки и ще разбереш! :wink: Той им е майсторът! :idea: Стефко,братя Щербакови са живи класици,така,че ги прочети най-скоро! :wink: "Руский джиг-спиннинг" или "Современный спиннинг"!Стефко,говоря за "успешен" улов,а не случаен!По принцип и на рязана лъжица със закрепена тройка е възможно да се улови сом,но не целенасочено!И точно тук,ще отговоря на Стареца,че неговия сом е случайно хванат на някакъв воблер,до като при мен нещата са други!Закачам воблер на Рапала,който лови сомове и очаквам да удари именно сом.И този воблер лови не един или два пъти,а винаги! :wink: Успеха и късмета са различни неща. :idea: Старче,имаш ли воблер,който ти е хванал 9-10сома? :shock: Ако имаш,то това е модел на Рапала! :wink: :D :D :D
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Troli написа:Ивак,погледни при Кроки и ще разбереш! :wink: Той им е майсторът! :idea: Стефко,братя Щербакови са живи класици,така,че ги прочети най-скоро! :wink: "Руский джиг-спиннинг" или "Современный спиннинг"!Стефко,говоря за "успешен" улов,а не случаен!По принцип и на рязана лъжица със закрепена тройка е възможно да се улови сом,но не целенасочено!И точно тук,ще отговоря на Стареца,че неговия сом е случайно хванат на някакъв воблер,до като при мен нещата са други!Закачам воблер на Рапала,който лови сомове и очаквам да удари именно сом.И този воблер лови не един или два пъти,а винаги! :wink: Успеха и късмета са различни неща. :idea: Старче,имаш ли воблер,който ти е хванал 9-10сома? :shock: Ако имаш,то това е модел на Рапала! :wink: :D :D :D
Кроки е майстор-спор нема-обаче и той държеше на шаранчето на Ружно пате..
Рапалите са добри-имам къмто 30тина,само че на сом изкарах на едно китайско никво ти таквоз.А Рапала има един същестевен недостатък-телчето на което е халкичката за вирбела ,е само в лопатката и е малко несигурна таз работа за по едро животинче-говоря за Естонските Рапали които са в момента на нашия пазар.
Я елате рибенца при батко...
Troli

Мнение от Troli »

Имай късмета да ти удари по-големо дживотно и пак ще си говориме!На това телче закачи 1мм. моно и увисни от 6 етаж и ще разбереш,колко е здраво! :D :D :D
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Troli написа: Старче,имаш ли воблер,който ти е хванал 9-10сома? :shock: Ако имаш,то това е модел на Рапала! :wink: :D :D :D
Имам- и това не е Рапала. Резултатът е 9:1 във вреда на Рапала. Влача ги едновременно и сометата предпочитат другия. Понеже не искам да казвам публично модела - няма да се намесвам повече по темата.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Никаде не намерих

Мнение от GODFATHER »

На спининг в река Марица съм имал много успехи на САЛМО ХОРНЕТ
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Troli написа:Ивак,погледни при Кроки и ще разбереш! :wink: Той им е майсторът! :idea:
Абе къде е Кроки?
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”