Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да се похваля
Модератор: dantho.mihov
- hendekltd
- научил се да хвърля
Да се похваля
Днес стават 8 дена откак не съм помирисал цигара! Тва - след 18 години димене кат пернишка печка, по между 1.5 и 3 кутии на ден.
Споделете - как ви се отразява пушенето, опитвате ли се да ги спрете, има ли успели?
Споделете - как ви се отразява пушенето, опитвате ли се да ги спрете, има ли успели?
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
-
- новобранец
-
- ще става разбирач

Колега hendekltd,
след месец правя 3 години без цигари! Бях страстен пушач, ежедневно прекалявах с пушенето и се чувствах зле понякога, особено вечер при лягане, не можех да си поема въздух от кашляне, за сутрин знаеш! Отказването е трудно в началото, трябва доста инат, но след известно време организма се пречиства от никотина и ще се почувстваш като нов човек! Заслужава си, вярвай ми!
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Диканаров
- кандидат преподавател
Да се похваля.
И аз ги отказах вчера! На 22.03.1985г. Шест години след това сънувах, че пуша. Събуждах се с яд и като разбирах, че е на сън отново заспивах. Тогава можех да пуша каквито се някъде по света произвеждат цигари. Но ми помогна много харпунджийството. За един само месец от 7-8м започнах да слизам и стрелям на 18-20м, където са хубавите рибоци. Това е страхотна краста. В петък, когато се там почива съм плувал често по 5-6ч. рядко до 7ч без да стъпвам на сухо и няма как да си запалиш цигара и да плуваш. А подготовката на излета, харпунджийството и разбора с приятели после около скарата е това, което ме стимулираше. Та така се отказах почти без особени усилия, след като у нас в България съм правил над десет различни безуспешни опита. Трябва стимул да има и инат в особено в първите 3-4 месеца. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В тази връзка ще Ви разкажа един виц:
*** Стояли си двама набори-авери/Иван и Гатьо/в селската кръчма,пийвали си конячето,пушели и задиряли чуждите булки.Около обяд се чула камбаната и по мичика се задало погребално шествие!Докато опечалените бавно преминавали мегдана,един съмишленик на нашите хора отскочил само за минутка да удари и той едно.Та попитали го нашите момчета-:Кой е бре?
-Бай Михал ментата!
-И от кво бре?
-Ами от кво-от пукница и цигари!-и хукнал да догони шествието.
Спогледали се нашите,стъпкали фасовете и побутнали чашките си в страни.Така замислени не усетили как след 10-тина минути се задало второ шествие.Разбира се,че друг юнак прибягва на бързо до кръчмата,и пак същия разговор:
-Кой бре Кольо?
-Начо бригадира.
-Че той ни пиеше,ни пушеше,ни по жени ходеше бре!-учудили се двамата.
-Така е!Инфаркт момчета!-и драснал след шасито на кооперацията,
Спогледали се тогава наборите,палнали си,чукнали се и си рекли:
-Наздраве наборе!За десет минути няма да си разваляме рахатлъка я!***
*** Стояли си двама набори-авери/Иван и Гатьо/в селската кръчма,пийвали си конячето,пушели и задиряли чуждите булки.Около обяд се чула камбаната и по мичика се задало погребално шествие!Докато опечалените бавно преминавали мегдана,един съмишленик на нашите хора отскочил само за минутка да удари и той едно.Та попитали го нашите момчета-:Кой е бре?
-Бай Михал ментата!
-И от кво бре?
-Ами от кво-от пукница и цигари!-и хукнал да догони шествието.
Спогледали се нашите,стъпкали фасовете и побутнали чашките си в страни.Така замислени не усетили как след 10-тина минути се задало второ шествие.Разбира се,че друг юнак прибягва на бързо до кръчмата,и пак същия разговор:
-Кой бре Кольо?
-Начо бригадира.
-Че той ни пиеше,ни пушеше,ни по жени ходеше бре!-учудили се двамата.
-Така е!Инфаркт момчета!-и драснал след шасито на кооперацията,
Спогледали се тогава наборите,палнали си,чукнали се и си рекли:
-Наздраве наборе!За десет минути няма да си разваляме рахатлъка я!***
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един приятел ги спре и вече 8 9 години не пуши ,ноооо с пиенето тВа вече е сериозна работа нито тои нито аз мисляме да го спираме ... то за кВо ще живеем ако няма ядене пиене и некоя згодна женица хаха тааа моите приятели колеги (рибари) сме на девиза[/b]От както прочетох за вредата от алкохола се отказах от четането