Да се похваля

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Да се похваля

Мнение от hendekltd »

Днес стават 8 дена откак не съм помирисал цигара! Тва - след 18 години димене кат пернишка печка, по между 1.5 и 3 кутии на ден.
Споделете - как ви се отразява пушенето, опитвате ли се да ги спрете, има ли успели?
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
doctorcheto
новобранец
новобранец

Мнение от doctorcheto »

Браво :D :D :D :D :D :D :D
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

няма нищо по лесно от това да откажеш цигарите правил съм го сто пъти :lol:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

fider луд ли си това е едно от най-трудните неща за мен.От седмица се пробрам да ги спра няколко дни непушех изобщо и как издържах само ас си знам бях много агресивно настроен към всеки от 3-4 дни пуша по 3-4 цигари на ден,а по принцип пушех между кутия и половина и 2 на ден
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Има успели! Не пуша от 3 години и това е едно от най-добрите решения които съм взимал. Преди да ги откажа имах 10 години стаж като активен пушач. Не е лесно, но всичко е до воля. Най-трудно е първите няколко седмици, а ако устискаш година, после се чудиш с кой акъл изобщо си пушил.
Желая ти успех!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt083 :smt083 :smt083 :smt083
Колега hendekltd,
след месец правя 3 години без цигари! Бях страстен пушач, ежедневно прекалявах с пушенето и се чувствах зле понякога, особено вечер при лягане, не можех да си поема въздух от кашляне, за сутрин знаеш! Отказването е трудно в началото, трябва доста инат, но след известно време организма се пречиства от никотина и ще се почувстваш като нов човек! Заслужава си, вярвай ми!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

и аз искам да ги откажа ама :cry:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Браво колеги!
Аз не мисля да ги започвам за да ги отказвам след време!А и спорта много помага(за който има време де)
Изображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

24г.стаж мамка му,една библиотека с книги съм изпушил.Белият когато стане (той май е станал) черен ги спирам и тогава с два черни почвам да пия яко да наваксам.

Иначе браво колега само така не си помисляй за една цигара, защото пак ще пропушиш,от личен опит го знам мн.пъти.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Много важно е и хората около теб дали пушат,ако около теб хората не пушат няма да се сещаш за цигара !
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Миналата година лекарите в СПЕШНОТО ме върнаха от оня свят :cry: щото машинката излезе от ритъм :shock: После ми забраниха почти всичко :!: Ама аз съм дебела глава и не спазих нито една забрана :oops: Сега пуша по десетина цигари на ден без да съм се опитвал да ги откажа :(
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

И според мен това е най доброто което можеш да направиш макар че е много трудно.Аз 1 месец даже и ги сънувах.Обаче сега ми е добре.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Да се похваля.

Мнение от Диканаров »

И аз ги отказах вчера! На 22.03.1985г. Шест години след това сънувах, че пуша. Събуждах се с яд и като разбирах, че е на сън отново заспивах. Тогава можех да пуша каквито се някъде по света произвеждат цигари. Но ми помогна много харпунджийството. За един само месец от 7-8м започнах да слизам и стрелям на 18-20м, където са хубавите рибоци. Това е страхотна краста. В петък, когато се там почива съм плувал често по 5-6ч. рядко до 7ч без да стъпвам на сухо и няма как да си запалиш цигара и да плуваш. А подготовката на излета, харпунджийството и разбора с приятели после около скарата е това, което ме стимулираше. Та така се отказах почти без особени усилия, след като у нас в България съм правил над десет различни безуспешни опита. Трябва стимул да има и инат в особено в първите 3-4 месеца. :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

В тази връзка ще Ви разкажа един виц:

*** Стояли си двама набори-авери/Иван и Гатьо/в селската кръчма,пийвали си конячето,пушели и задиряли чуждите булки.Около обяд се чула камбаната и по мичика се задало погребално шествие!Докато опечалените бавно преминавали мегдана,един съмишленик на нашите хора отскочил само за минутка да удари и той едно.Та попитали го нашите момчета-:Кой е бре?
-Бай Михал ментата!
-И от кво бре?
-Ами от кво-от пукница и цигари!-и хукнал да догони шествието.
Спогледали се нашите,стъпкали фасовете и побутнали чашките си в страни.Така замислени не усетили как след 10-тина минути се задало второ шествие.Разбира се,че друг юнак прибягва на бързо до кръчмата,и пак същия разговор:
-Кой бре Кольо?
-Начо бригадира.
-Че той ни пиеше,ни пушеше,ни по жени ходеше бре!-учудили се двамата.
-Така е!Инфаркт момчета!-и драснал след шасито на кооперацията,
Спогледали се тогава наборите,палнали си,чукнали се и си рекли:
-Наздраве наборе!За десет минути няма да си разваляме рахатлъка я!***
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Един приятел ги спре и вече 8 9 години не пуши ,ноооо с пиенето тВа вече е сериозна работа нито тои нито аз мисляме да го спираме ... то за кВо ще живеем ако няма ядене пиене и некоя згодна женица хаха тааа моите приятели колеги (рибари) сме на девиза[/b]От както прочетох за вредата от алкохола се отказах от четането :lol: :lol: :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”