Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Йофтени примамки и йофтени такъми
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Йофтени примамки и йофтени такъми
Мани го негоtwopikes написа:...С нетърпение очаквам включването на Павел Иванов в нея.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Павел Иванов написа:Мани го негоtwopikes написа:...С нетърпение очаквам включването на Павел Иванов в нея.![]()
![]()
Кога иде реч за воблери при него е нещо като болестно състояние и от години не е обръщал внимание на имитации на оригинални воблери след като може да има оригиналите в задоволително количество
То под "оригинални" обаче се има предвид всякакви доказано авторски изпълнения та като цяло какво ли не му се намира в кутишките ама засега ще пасува по темата

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
След като прочетох следното описание, не успях да се сдържа и да не придобия( по тъмна доба) следния ексклузивен продукт:

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Весела Коледа на всички.
- koda33
- разбира нещата
Мунчо , заподозрях те че си правиш реклама
т.е. че въпростният производител ти е дал да напишеш описанието на неговия продукт , а ти си се изгаврил

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Мунчо, тази опаковка да не е на воблер, имитация на Страйк Про - ВИЖ? Щото имам една такава бройка на Страйк Про, но воблера тотално не става за река, дори и за слабо течение. Видях ги имитациите на търновци, едно към едно са, та не вярвам да могат да се ползват на река. 

-
- научил се да хвърля
А ако го пуснеш по течението има ли някаква игра ,тоест от носа на някой остров по посока на течениетоSleepwalker_ написа:Мунчо, тази опаковка да не е на воблер, имитация на Страйк Про - ВИЖ? Щото имам една такава бройка на Страйк Про, но воблера тотално не става за река, дори и за слабо течение. Видях ги имитациите на търновци, едно към едно са, та не вярвам да могат да се ползват на река.

На риба като на война.
- Павел Иванов
Самото Страйк Про , от линка , е некадърна имитация на Лъки Крафт , та знае ли човек точно какво са имали предвид да имитират нашите творциSleepwalker_ написа:...имитация на Страйк Про ...

Павел Иванов
Павел Иванов
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Хехе, чувал съм аз Страйк про да се споменуват със слава на имитатори, но не знаех, че този им модел е взаимстван от друг производител. Не знам за оригинала, но имитацията не ме кефи определено.Павел Иванов написа:Самото Страйк Про , от линка , е некадърна имитация на Лъки Крафт , та знае ли човек точно какво са имали предвид да имитират нашите творциSleepwalker_ написа:...имитация на Страйк Про ...![]()
![]()

Железния, воблера НЕ става за река. В язовир не съм го пробвал, но предполагам, че ще стане за там. Иначе си има игра, да.

- Павел Иванов
Ми те цялата гама на СтрайкПро и Р2С са си само имитации на доказали се примамки
Р2С пускат някоя и друга тяхна си за цвет ама СтрайкПро и това не се тормозят да правят
Инак LUCKY CRAFT Bevy Crank си се държи перфектно както и в спокойна , тъй и в бърза вода . При това лови перфектно но не е от категорията на "йофтените" та ...

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
На такова Страйк Про имам само два клена,като ударите бяха при самото падане на воблера във водата,преди да съм го повел,две поредни замятания-два удара.При водене не съм имал успех с него. :

НА това кранкче и аз съм ловил добре кефал - едно време, когато рок енд ролът беше млад, Павката ми беше изпратил подарък няколко бройки, На зеленикаво полових и костури из едни разливи.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Това тогава беше от старите партиди на СтрайкПро . Тогава се стараеха да ги правят поне уловисти а сегашните им партиди са само визия и кинти 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм убеден ,че ако ги хванем, че ги бием.Те нямат идея какво означава НЯМА...........daniel defoe написа:АДМИРАЦИИ към sestrata !!!sestrata написа:... И не какво е казал и хванал "еди-кой-си" руснак, американос и муджехидин ...
Крайно време е да стане ясно на всички, че ако съберат световните шампиони (барабар с такъмите им) по всички риболовни дисциплини и ги пуснат да ловят в който и да е български водоем, ще се видят/вкарат в истинско приключение/филм на ужасите и ще се наложи всичките медали и купи да им бъдат отнети, поради невъзможност/некадърност да хванат каквато и да е риба.
Винаги ми е било адски смешно, като гледам copy and paste на примамки и такъми с които еди кой си, хванал еди какви си риби, било то в Канада, Италия, Франция, Германия или Русия - реките и езерата там бъкат от риба, докато у нас в съвсем близко бъдеще ще останат да плуват само бутилки, гуми и фекалии, ловко промъкващи се през нагло и най-безотговорно накацалите, безброй много ВЕЦ-ове!
- Павел Иванов
То тия убеждения са докато човек наистина се хване да се състезава с друг такъв който си го може
Не са толкова много местата в БГ в които наистина да няма нищо . В повечето случаи нищото просто е резултат от мързел да се експериментира , особено при спининга .

Павел Иванов
Павел Иванов