Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Пръчка и макара за щука.
Модератор: sapuna
- zapalen_92
- разбира нещата
Тотално се обърках.Кво да правя сега.Един казва че може друг неIvak написа:Как ще хвърли тапата на 1,5 метра дълбочина с 1,8 метра въдица и то в заблатено място![]()
За щуки 1-2 кг няма никакво значение макарата![]()
Всищност аз, греша![]()
Вземи си въдица поне от 100 лв нагоре и макара от 200 лв наоре щото са много хубави![]()
![]()
???Най-накрая ще пробвам какво е положението с моята сегашната и ако не става да ще си взема друга макара и прът и ще моля наще за повече пари

Аз съм с телескоп 2.70 акзия 40-80 и ми идеален за тапа и за блесна.С него ходя и на двете и другата ми е 2.40 акция 20-40 с нея сам само на блесна.Нече няма да хвърли повече ама неща щото и мек върхът с нея съм хвърлял към 80-90 гр ,а акцията и е 20-40.Ти сам си прецини.Дали имаш вазможност за нова или не.Това е от мен дано да съм бил полезен.
-
- новобранец
Чети внимателно
Аз също съм на мнение че трябва да си вземеш друга пръчка.Просто си вземи един обикновен китайски телескоп около 3метра.Не са скъпи, а и не толкова некачествени, в смисъл че и с тях се борави лесно и е удоволствие.Дължината на пръчката ще ти помага по-лесно да вадиш рибата,повярвай, така че според мене това е предимство.
Макарата не е толкова важна, стига да умееш да работиш добре с аванса и. И наистина ползвай по-дебели корди като 0.30-0.35.
Това е от мене,мисля че по-добре да си вземеш един телескоп или двуколенна пръчка около 3м,може и повече. Такава можеш да намериш за около 15-20лв не повече.
Хайде наслука!
Макарата не е толкова важна, стига да умееш да работиш добре с аванса и. И наистина ползвай по-дебели корди като 0.30-0.35.
Това е от мене,мисля че по-добре да си вземеш един телескоп или двуколенна пръчка около 3м,може и повече. Такава можеш да намериш за около 15-20лв не повече.
Хайде наслука!
- zapalen_92
- разбира нещата
:)
Благодаря.Ще посабера пари и ще си взема коленна въдица чувам че са по добри.Нищо че е трудно при транспорта ще се справя някак.
А макара някоя среден клас
.Благодаря отново.

-
- кандидат преподавател
Ето и моето скромно мнение .Пръчката ти е малко къса иначе акцията не е толкова зле както каза колегата с малка акция тръпката е по голяма .Аз ползвам на мичел с акция 30-50гр.като сложиш и добро влакно и макарата ако боравиш с аванса мисля че няма проблем .Според мен пробвай с тази твоята и като посвикнеш и видиш дали ти върши работа и какви са косурите и себереш пари можеш да си вземеш и по добри.Иначе всеки си има стил на риболов и от там е свикнал с пръчки и макари .Това от мен НАСЛУКА
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пръчка и макара за щука.
Приятелю, като събереш около 250лв. пусни едно лс и ще ти кажа какво да си вземеш-лично съм пробвал за спининг и то в река и за сом става и за щука, а ще става и за тапа!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=