На с.Мандра

Модератор: Кърцата

Аватар
m
новобранец
новобранец

На с.Мандра

Мнение от m »

Колеги днес ще отида на язовира на един мой приятел до село Мандра.Язовира се казва малката Мандра.Плаща се 3левана човек и той има право на три въдици.За децата е безплатно.Довечера като се върна се надявам да пусна темата във Успешни излети.Иначе на язовира има сом,шаран,амур,каракуда и червеноперка.
KiMi RaIkKoNeN iS tHe BeSt!!!
Iwelin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Iwelin »

Колега ходих на този язовир пролетта
и тогава според пазача или там както беше този който събираше парите , беше казано че този язовир щял яко да се зарибява и щели да го забранят за 2 години. Като отидох там нямаше кой знае какви успехи и собствениците(или някой друг не знам кой бяха с един бял микробус VW) пуснаха мааалко мрежи. Така че пиши какви са резултатите след това. Дано да са го зарибили....
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Iwelin написа: Дано да са го зарибили....
Това няма да стане момчета :( Ако търсите амур и шаран в момента ходете на село Бели Пласт ощи некви 15 км...... Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ТАм има риба но всеки ден се пускат мрежи от арендаторите , та те затова са го взели ! Да не казвам арендатора който го познаваш е много голям мошенник- (Борката)и най вече татку му ! аз имам от там шарани по 10 кг и сомове по 6-7 кг и ощее мнооого риби , но от както го взеха не ходя там ,защото знам за какво иде реч ! този арендатор е един от многото сасипващи Българския риболов ! Мога да разкажа още много за историята на този язовир стига някой да иска , в тази местност съм израснал ! :D :D :D :D
Аз лично ако ида там,пазача ще го хвърля през стената !

УСПЕХ и ако плати някой 5лв за риболова там си е пълен гион :!:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Iwelin написа:Като отидох там нямаше кой знае какви успехи и собствениците(или някой друг не знам кой бяха с един бял микробус VW) пуснаха мааалко мрежи. Така че пиши какви са резултатите след това. Дано да са го зарибили....
да дам пари и после да пускат мрежи ,ще има :smt014 :smt071 :smt119

плюс тва местата за риболов там са мнооого малко , има повече дървета вътре , обзалагам се ,че колегата дето пусна темата няма да има по големи шаранчета от 1кг или най много кило и половина, а и е забравил да каже .че има много КОСТУР и Слънчеви рибки :D
Аватар
m
новобранец
новобранец

Мнение от m »

Колеги върнах се само с една каракуда мерси,че ми казахте за да не ходя повече там.
Аватар
m
новобранец
новобранец

Мнение от m »

колега Angel123 този язовир във Бели пласт платен ли,имам предвид дали се пази и ако е така колко се плаща и вообще условията и от кога имаш тази имформация.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”