Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На с.Мандра
Модератор: Кърцата
На с.Мандра
Колеги днес ще отида на язовира на един мой приятел до село Мандра.Язовира се казва малката Мандра.Плаща се 3левана човек и той има право на три въдици.За децата е безплатно.Довечера като се върна се надявам да пусна темата във Успешни излети.Иначе на язовира има сом,шаран,амур,каракуда и червеноперка.
KiMi RaIkKoNeN iS tHe BeSt!!!
Колега ходих на този язовир пролетта
и тогава според пазача или там както беше този който събираше парите , беше казано че този язовир щял яко да се зарибява и щели да го забранят за 2 години. Като отидох там нямаше кой знае какви успехи и собствениците(или някой друг не знам кой бяха с един бял микробус VW) пуснаха мааалко мрежи. Така че пиши какви са резултатите след това. Дано да са го зарибили....
и тогава според пазача или там както беше този който събираше парите , беше казано че този язовир щял яко да се зарибява и щели да го забранят за 2 години. Като отидох там нямаше кой знае какви успехи и собствениците(или някой друг не знам кой бяха с един бял микробус VW) пуснаха мааалко мрежи. Така че пиши какви са резултатите след това. Дано да са го зарибили....
- ribarq
- сериозен играч
ТАм има риба но всеки ден се пускат мрежи от арендаторите , та те затова са го взели ! Да не казвам арендатора който го познаваш е много голям мошенник- (Борката)и най вече татку му ! аз имам от там шарани по 10 кг и сомове по 6-7 кг и ощее мнооого риби , но от както го взеха не ходя там ,защото знам за какво иде реч ! този арендатор е един от многото сасипващи Българския риболов ! Мога да разкажа още много за историята на този язовир стига някой да иска , в тази местност съм израснал !
Аз лично ако ида там,пазача ще го хвърля през стената !
УСПЕХ и ако плати някой 5лв за риболова там си е пълен гион

Аз лично ако ида там,пазача ще го хвърля през стената !
УСПЕХ и ако плати някой 5лв за риболова там си е пълен гион

- ribarq
- сериозен играч
да дам пари и после да пускат мрежи ,ще имаIwelin написа:Като отидох там нямаше кой знае какви успехи и собствениците(или някой друг не знам кой бяха с един бял микробус VW) пуснаха мааалко мрежи. Така че пиши какви са резултатите след това. Дано да са го зарибили....

плюс тва местата за риболов там са мнооого малко , има повече дървета вътре , обзалагам се ,че колегата дето пусна темата няма да има по големи шаранчета от 1кг или най много кило и половина, а и е забравил да каже .че има много КОСТУР и Слънчеви рибки