Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И ние открихме
- antivik
- кандидат преподавател
И ние открихме
Нова година, нов късмет и няма търпение човек да подкара от ново. Още в петъка се изтърсвам на Сутлийка , но освен студ нищо не хванах.

В неделя обаче беше баш истинското, групово откриване. От сабалян се почна обикаляне на джамовете с цел справка к`во аджиба е времето и постоянна връзка с групата. При първи признаци за подобряване, позивната беше разпратена, смъкване на багажа и товарене в колата. Местоназначение - Енчец, времето - силно променливо, групата ясна:
Тони - шофер, моя милост и Веско 1. Пешо преварил всинца ни и се диктисал от рано на брега.
Курдисваме се значи до него.
Захранката останала от петъка
се до обогатява с нова+ троха+други шашкънии да я направят рехава и риболова се започна. Първоначално бяхме се амбицирали да мааме с мач и фидер
, но рибата го беше решила друго и фидер-ентусиаста остана само Тони, който упорито почна да обикаля с велики надежди и другите брегове, но освен инцидентен ситнеж...
При нас положението се разви по малко по друг начин. Като видяхме, че на фидера е отчаяна работа наблегнахме на мачовете, но и тук работата, както се казва си беше тегава. Не че нямаше рибета

имаше, но доста рехави, па и кога се оправи времето и слънчо се опита да понапече, се нашвъркаха доста набедени "риболовци". Не стига, че се нашвъркаха амен до моя милост, а почнаа да "захранват" с бял ляб, де риба не докара, но смъкна от небето всичко пернато де хвъркаше. Те тук проумях, че риболова поне за мен е свършил и с прашката вместо захранка и бял, подкарах камъни към пернатите, които съответно се мотаха при ляба, а той си плуваше при въдиците на досадниците/виждат се на 2. снимка, двамата в далечинката/ и познайте къде падаха и камъните.
След това богоугодно дело се групирах по близо до аверите, които в туй време се бяха постарали малко

и бяха вкарали по някоя уклейка в кофите, а моя милост се зае с организирането на те тази подробност
.
И се отдадохме/тези де не бяха шофери/ на хубави приятности
.
Междувременно покрай нас:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EgKyWJaSQx8?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EgKyWJaSQx8?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
се беше по насъбрал народ, но и при тях улова си беше тегав.
На края след съответното веселие
където моето помощно средство влезна в нестандартна употреба
. Последва

и обратно на път.
Може и без много риба, но все пак на въздух с авери
па и в сравнение с хлябаджиите си бяхме направо шампиони. На слука на всинца ви
Да сме живи и здрави и през новата и още много хубави репортажи.

В неделя обаче беше баш истинското, групово откриване. От сабалян се почна обикаляне на джамовете с цел справка к`во аджиба е времето и постоянна връзка с групата. При първи признаци за подобряване, позивната беше разпратена, смъкване на багажа и товарене в колата. Местоназначение - Енчец, времето - силно променливо, групата ясна:
Тони - шофер, моя милост и Веско 1. Пешо преварил всинца ни и се диктисал от рано на брега.
Курдисваме се значи до него.

Захранката останала от петъка

се до обогатява с нова+ троха+други шашкънии да я направят рехава и риболова се започна. Първоначално бяхме се амбицирали да мааме с мач и фидер

, но рибата го беше решила друго и фидер-ентусиаста остана само Тони, който упорито почна да обикаля с велики надежди и другите брегове, но освен инцидентен ситнеж...
При нас положението се разви по малко по друг начин. Като видяхме, че на фидера е отчаяна работа наблегнахме на мачовете, но и тук работата, както се казва си беше тегава. Не че нямаше рибета

имаше, но доста рехави, па и кога се оправи времето и слънчо се опита да понапече, се нашвъркаха доста набедени "риболовци". Не стига, че се нашвъркаха амен до моя милост, а почнаа да "захранват" с бял ляб, де риба не докара, но смъкна от небето всичко пернато де хвъркаше. Те тук проумях, че риболова поне за мен е свършил и с прашката вместо захранка и бял, подкарах камъни към пернатите, които съответно се мотаха при ляба, а той си плуваше при въдиците на досадниците/виждат се на 2. снимка, двамата в далечинката/ и познайте къде падаха и камъните.
След това богоугодно дело се групирах по близо до аверите, които в туй време се бяха постарали малко

и бяха вкарали по някоя уклейка в кофите, а моя милост се зае с организирането на те тази подробност

И се отдадохме/тези де не бяха шофери/ на хубави приятности

Междувременно покрай нас:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EgKyWJaSQx8?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EgKyWJaSQx8?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
се беше по насъбрал народ, но и при тях улова си беше тегав.
На края след съответното веселие

където моето помощно средство влезна в нестандартна употреба

и обратно на път.
Може и без много риба, но все пак на въздух с авери

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: И ние открихме

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- Модератор
Умееш сладко да разказваш, та чак се позамечтах. Честито ! Аз ще започна едва през следващия месец.
- Антон Тонев
- сериозен играч
И аз да се изтропам малко.Аз пообиколих околните брегове,смених 10 вида кошнички,смених десет дължини на повода/от 1м, да 10 см/,накрая даже сложих и къса тръбичка с 5см повод за фидера.Ама освен 10-на дребни костура, друго нънци.По едно време слушам от другата страна се чува музика и викам, Антоне, айде време е.Пристигам и заварвам това;

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Вик...добре си ме изтипосал с импровизираната "китара-бастун" свирейки Смоук..енд дъ уотъррр....
,обаче си забравил да ме снимаш когато закачих на въжето оная скъпата плувка...само за клипче бях тогава...ред псувни,ред мрънкане....добре че вятъра я довя към понтона та си я спасих.Обаче половин час правих нова линия...и в тоя студ хич не бях за завиждане....

Ааааа Тони,тва беше след 3-тата ракия...приключих с Пърпъл и Реймбоу....и минах на кючека "Кораба идеееее".....Антон Тонев написа:И аз да се изтропам малко.Аз пообиколих околните брегове,смених 10 вида кошнички,смених десет дължини на повода/от 1м, да 10 см/,накрая даже сложих и къса тръбичка с 5см повод за фидера.Ама освен 10-на дребни костура, друго нънци.По едно време слушам от другата страна се чува музика и викам, Антоне, айде време е.Пристигам и заварвам това;![]()
![]()
http://media.snimka.bg/s1/1585/029413776-big.jpg

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Хубав рибо-купон се е получил!

Е в това изречение е истината!!!antivik написа:.. Да сме живи и здрави и през новата и още много хубави репортажи.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ааааа Тони,тва беше след 3-тата ракия...приключих с Пърпъл и Реймбоу....и минах на кючека "Кораба идеееее".....
[/quote]
За откриването напролет, съм ти заделил една четириъгълно шише, дето на етикета му има един крачещ островитянин.

За откриването напролет, съм ти заделил една четириъгълно шише, дето на етикета му има един крачещ островитянин.

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Ма туй беше още в началото, докът ме държеше амбицията, че кълването ше тръгне, па и онези с пернатите още ги нямаше и ич не се сетих за сниманеVesko1 написа:Вик...добре си ме изтипосал с импровизираната "китара-бастун" свирейки Смоук..енд дъ уотъррр....,обаче си забравил да ме снимаш когато закачих на въжето оная скъпата плувка...само за клипче бях тогава...ред псувни,ред мрънкане....добре че вятъра я довя към понтона та си я спасих.Обаче половин час правих нова линия...и в тоя студ хич не бях за завиждане....
![]()
![]()
![]()

Бе нъл си спретнахме нашето.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- indalo
- фен клуб-скобар
Бравуска. Екстра откриване, ако не от към риби, от към изкарване. И аз съм намислил нещо подобно тия дни.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- pacho109
- сериозен играч
Браво,на плажа е рибата 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Бе риби си имаше доволно,ама Вик не ги е снимал да не "разлайваме кучетата"...че пак ще ни обвинят във всички грехове на "месарството".Те другите си хванаха....Проблема е ,че аз лично не успях да наскубя 20-30 уклея....така ми са бяха прияли...ама с 5 броя сватба не става ...indalo написа:Бравуска. Екстра откриване, ако не от към риби, от към изкарване.![]()
![]()

На плажа е...ама друг път.Жив човек нямаше там...само един "парашутист" видяхме на тръгване.Рибата сега е ...на 11м дълбочина....при бат Мишо,ама там трябва да се консумира...от неговото "шибано" ментясало вино ,дето боли глава после....pacho109 написа:Браво,на плажа е рибата

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Браво бригада чудесно сте си изкарали.
Веско кажи сега,на кой стил аджеба робуваме?
Защото китарите не водят до танци,със силно затворени очи и щракащи пръсти.
Хахахахахаххахаха
Или сока от грозде вече е взел превест??
Ей няма скучни репортажи с вас.
Хахахахахаххахаха
- Vesko1
- сериозен играч
Краси...виж сега последователността/Красимир Атанасов написа:Браво бригада чудесно сте си изкарали.
Хахахахахаххахаха
1.Почва се с Аллла Пуга4ьева...милллионь1х аллль1х роз.....музикалното желание на антивик
2.Минава се през рок....там нещо от доброто старо време...пърпъл рейнбоу...назарет...тва ги слушат Петьо ,Тони....и аз
3....накрая съм само аз...чалга до откат....
п.с ...гроздовия сок е виновен....

-
- кандидат преподавател
Така , като чета и ви гледам , ми то си е било Велико откриване !!!
Много сте Яки бандаааа !!!

Много сте Яки бандаааа !!!

Върл Shimano фен!
- М. Сталев
- разбира нещата
С тоя монтаж на фидера зимно време е просто абсурд да се лови