Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Слаковци
Модератор: sapuna
Язовир Слаковци
В края на август бях с жена си за седмица на бунгало на яз.Слаковци. Останах много доволен и си починах страхотно.Хванах и риба, но не много защото бяха горещи дни. Дайте информация каква е ситуацията в момента там.Какво излиза на кои места и на какъв монтаж, че ми се иска там да закрия годината за 3-4 дни.
- Николай Неделков
- учете се от него
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
колега бях там преди 2 седмици и хванах 2 шаранчета за цял ден на торен червей,но един колега от другия бряг беше от вечерта и беше хванал 10/12 сомчета на бял червей.бях по в плидкото,а стръвта беше всякаква каквато се сетиш но кълвеше само на червей.това от мен и НАСЛУКА

КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
- karakuda-ne
- новобранец
- Николай Неделков
- учете се от него
немога да разбера защо ше биете 500км от Варна до тука, там нямате ли си язовири 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Вярвай ми брат, не останаха язовири, където да си правиш кефа.Няма къде да отидеш, да си платиш колкото и да е пари и да си начешеш крастата. Не ме интересуват нито такси нито колко ще плащам на килограм улов. Искам да ловя. За съжеление няма такъв водоем с наличие на хубава риба.
Предложих на един приятел, който държи яз.Левски да го напълни с хубави екземпляри. Да направи ВИП карти по 150-200 лв за сезон и да не ги дава на случайни хора. Отделно рибата да се плаща с 1 лев над цената й на едро за да има и той сметка.Картите да се дават само на хора за които му е гарантирал някой негов приятел.Целта е да има подбор на посетителите, защото не може да очакваш от сульо и пульо да ти спазват регламента, като тя душицата му го кара да крадне.Да се допускат само хора, които знаеш че идват, не да си пълнят фризерите и да се правят на велики пред блока с пълните живарници /на всяка цена/, а са отишли и си правят кефа и експериментират с тънки влакта и пробват всичко което са чули от приятери по оръжие.Хора които пазят чисто.
Ако ме послуша, няма да се отърве от мен и моите приятери рибари.А те повярайте ми никак не са малко.Само от тях ще смъкне над 2000 лева.
Предложих на един приятел, който държи яз.Левски да го напълни с хубави екземпляри. Да направи ВИП карти по 150-200 лв за сезон и да не ги дава на случайни хора. Отделно рибата да се плаща с 1 лев над цената й на едро за да има и той сметка.Картите да се дават само на хора за които му е гарантирал някой негов приятел.Целта е да има подбор на посетителите, защото не може да очакваш от сульо и пульо да ти спазват регламента, като тя душицата му го кара да крадне.Да се допускат само хора, които знаеш че идват, не да си пълнят фризерите и да се правят на велики пред блока с пълните живарници /на всяка цена/, а са отишли и си правят кефа и експериментират с тънки влакта и пробват всичко което са чули от приятери по оръжие.Хора които пазят чисто.
Ако ме послуша, няма да се отърве от мен и моите приятери рибари.А те повярайте ми никак не са малко.Само от тях ще смъкне над 2000 лева.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ЦЕЛО МОРЕ пред теб,бе,пич!!!ти нормален ли си?за пореден пьт се убеждавам,че кои кво не му требава-това си има...HARRY77 написа:Вярвай ми брат, не останаха язовири, където да си правиш кефа.Няма къде да отидеш, да си платиш колкото и да е пари и да си начешеш крастата. Не ме интересуват нито такси нито колко ще плащам на килограм улов. Искам да ловя. За съжеление няма такъв водоем с наличие на хубава риба.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- вече хвърля и на тежко
Ами тогава вземай френдовете и отивайте на Герман.Обаче си вземете по 2000лв. на калпак за един излет,а не за vip карта.Там кавото набодеш трябва да си го платиш и ако мислиш да си правиш експерименти с тънки влакна,без кеп и т.н.просто ще ти бият шута.В язовирите дето не се плаща рибата-просто няма риба.И не съм съгласен че повечето риболовци гледат само да напълнят живарниците и после да се хвалят.От доста време във форума колеги се хвалят с това което са ПУСНАЛИ,и то документирано със съответните снимки.Мисля също,че ако хора,които наистина мислят за риболова и кефа който ни доставя той, могат да вземат водоем под аренда,то тогава ще се променят и условията за риболов.В момента всички знаем кой и как може да вземе такъв водоем.Разбира се има и наистина тук-там някой по-качествен гьол,но нафона на всички останали това си е направо 1І100
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти "германската школа" я оставиkostur4eto написа:Ами тогава вземай френдовете и отивайте на Герман.Обаче си вземете по 2000лв. на калпак за един излет,а не за vip карта.Там кавото набодеш трябва да си го платиш и ако мислиш да си правиш експерименти с тънки влакна,без кеп и т.н.просто ще ти бият шута.В язовирите дето не се плаща рибата-просто няма риба.И не съм съгласен че повечето риболовци гледат само да напълнят живарниците и после да се хвалят.От доста време във форума колеги се хвалят с това което са ПУСНАЛИ,и то документирано със съответните снимки.Мисля също,че ако хора,които наистина мислят за риболова и кефа който ни доставя той, могат да вземат водоем под аренда,то тогава ще се променят и условията за риболов.В момента всички знаем кой и как може да вземе такъв водоем.Разбира се има и наистина тук-там някой по-качествен гьол,но нафона на всички останали това си е направо 1І100

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе ти майтапиш ли се?HARRY77 написа:Не ме влече морският риболов.Ходя, но рядко.Просто не е същото.
Относно Герман, ще отида, но това не ми е решение. Ще ми се нещо по-близо, че да ходя редовно.Все пак насочи ме от къде да получа повече инфо за Герман.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Колегата е много прав в расъжденията.А гьола действително е много смешен,абе бетонно корито с риба,но с много добри вкусови качества.5кила написа: ти "германската школа" я остави аз лично наистина работя там с 0.10 и честно да ти кажа нямам кьсане обаче не е това,което е важно-важното е колко интересни хора има там,какви глупости сьм се наслушал и пр-аз ходя един вид,като на цирк-понякога сьм се смял с часове,когато чуя каква требало да бьде ЗАХРАНКАТА всяко място си има чара и това е едно от най чаровните..мноо е смешно,посетете го аз ли лично що ходя там,защото знам,че все някой ще ми каже неква глупост-отговарям,защото има площадка за детето,близо ми е и понякога,като се сетя,че само за ЗАХРАНКА на реката дава по 20 лева си викам-бати,я да ида на герман,да фана 3 шарана или 5 пьстьрви,без да се чанча 200км,да пием по една две бири и да си ходя след час два,като детето да си поиграе през това време-всеки си прави сметка ест..но ГЕРМАНСКАТА ШКОЛА е яко нещо аз така сьм ги крьстил
Всичко може,но не всеки го можe.

Re: Язовир Слаковци
Нещо ново и интересно????????
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Язовир Слаковци
Зарибиха за сефте тази година с пъстърва,от тук може да се информираш,пускат почти всеки петък през активния сезон.
http://www.slakovci.krakra.net/
http://www.slakovci.krakra.net/
Всичко може,но не всеки го можe.