Язовир Слаковци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Язовир Слаковци

Мнение от HarryCarp »

В края на август бях с жена си за седмица на бунгало на яз.Слаковци. Останах много доволен и си починах страхотно.Хванах и риба, но не много защото бяха горещи дни. Дайте информация каква е ситуацията в момента там.Какво излиза на кои места и на какъв монтаж, че ми се иска там да закрия годината за 3-4 дни.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

колега бях там преди 2 седмици и хванах 2 шаранчета за цял ден на торен червей,но един колега от другия бряг беше от вечерта и беше хванал 10/12 сомчета на бял червей.бях по в плидкото,а стръвта беше всякаква каквато се сетиш но кълвеше само на червей.това от мен и НАСЛУКА :!: :!: :!:
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Аватар
karakuda-ne
новобранец
новобранец

Мнение от karakuda-ne »

Колега,мога ли да се класирам и аз да направим един хубав излет?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

немога да разбера защо ше биете 500км от Варна до тука, там нямате ли си язовири :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Вярвай ми брат, не останаха язовири, където да си правиш кефа.Няма къде да отидеш, да си платиш колкото и да е пари и да си начешеш крастата. Не ме интересуват нито такси нито колко ще плащам на килограм улов. Искам да ловя. За съжеление няма такъв водоем с наличие на хубава риба.
Предложих на един приятел, който държи яз.Левски да го напълни с хубави екземпляри. Да направи ВИП карти по 150-200 лв за сезон и да не ги дава на случайни хора. Отделно рибата да се плаща с 1 лев над цената й на едро за да има и той сметка.Картите да се дават само на хора за които му е гарантирал някой негов приятел.Целта е да има подбор на посетителите, защото не може да очакваш от сульо и пульо да ти спазват регламента, като тя душицата му го кара да крадне.Да се допускат само хора, които знаеш че идват, не да си пълнят фризерите и да се правят на велики пред блока с пълните живарници /на всяка цена/, а са отишли и си правят кефа и експериментират с тънки влакта и пробват всичко което са чули от приятери по оръжие.Хора които пазят чисто.
Ако ме послуша, няма да се отърве от мен и моите приятери рибари.А те повярайте ми никак не са малко.Само от тях ще смъкне над 2000 лева.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

HARRY77 написа:Вярвай ми брат, не останаха язовири, където да си правиш кефа.Няма къде да отидеш, да си платиш колкото и да е пари и да си начешеш крастата. Не ме интересуват нито такси нито колко ще плащам на килограм улов. Искам да ловя. За съжеление няма такъв водоем с наличие на хубава риба.
Предложих на един приятел, който държи яз.Левски да го напълни с хубави екземпляри. Да направи ВИП карти по 150-200 лв за сезон и да не ги дава на случайни хора. Отделно рибата да се плаща с 1 лев над цената й на едро за да има и той сметка.Картите да се дават само на хора за които му е гарантирал някой негов приятел.Целта е да има подбор на посетителите, защото не може да очакваш от сульо и пульо да ти спазват регламента, като тя душицата му го кара да крадне.Да се допускат само хора, които знаеш че идват, не да си пълнят фризерите и да се правят на велики пред блока с пълните живарници /на всяка цена/, а са отишли и си правят кефа и експериментират с тънки влакта и пробват всичко което са чули от приятери по оръжие.Хора които пазят чисто.
Ако ме послуша, няма да се отърве от мен и моите приятери рибари.А те повярайте ми никак не са малко.Само от тях ще смъкне над 2000 лева.
ЦЕЛО МОРЕ пред теб,бе,пич!!!ти нормален ли си?за пореден пьт се убеждавам,че кои кво не му требава-това си има... :shock:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

Ами тогава вземай френдовете и отивайте на Герман.Обаче си вземете по 2000лв. на калпак за един излет,а не за vip карта.Там кавото набодеш трябва да си го платиш и ако мислиш да си правиш експерименти с тънки влакна,без кеп и т.н.просто ще ти бият шута.В язовирите дето не се плаща рибата-просто няма риба.И не съм съгласен че повечето риболовци гледат само да напълнят живарниците и после да се хвалят.От доста време във форума колеги се хвалят с това което са ПУСНАЛИ,и то документирано със съответните снимки.Мисля също,че ако хора,които наистина мислят за риболова и кефа който ни доставя той, могат да вземат водоем под аренда,то тогава ще се променят и условията за риболов.В момента всички знаем кой и как може да вземе такъв водоем.Разбира се има и наистина тук-там някой по-качествен гьол,но нафона на всички останали това си е направо 1І100
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

kostur4eto написа:Ами тогава вземай френдовете и отивайте на Герман.Обаче си вземете по 2000лв. на калпак за един излет,а не за vip карта.Там кавото набодеш трябва да си го платиш и ако мислиш да си правиш експерименти с тънки влакна,без кеп и т.н.просто ще ти бият шута.В язовирите дето не се плаща рибата-просто няма риба.И не съм съгласен че повечето риболовци гледат само да напълнят живарниците и после да се хвалят.От доста време във форума колеги се хвалят с това което са ПУСНАЛИ,и то документирано със съответните снимки.Мисля също,че ако хора,които наистина мислят за риболова и кефа който ни доставя той, могат да вземат водоем под аренда,то тогава ще се променят и условията за риболов.В момента всички знаем кой и как може да вземе такъв водоем.Разбира се има и наистина тук-там някой по-качествен гьол,но нафона на всички останали това си е направо 1І100
ти "германската школа" я остави :lol: :lol: :lol: аз лично наистина работя там с 0.10 и честно да ти кажа нямам кьсане :lol: :lol: обаче не е това,което е важно-важното е колко интересни хора има там,какви глупости сьм се наслушал и пр-аз ходя един вид,като на цирк-понякога сьм се смял с часове,когато чуя каква требало да бьде ЗАХРАНКАТА :lol: :lol: всяко място си има чара и това е едно от най чаровните..мноо е смешно,посетете го :lol: аз ли лично що ходя там,защото знам,че все някой ще ми каже неква глупост-отговарям,защото има площадка за детето,близо ми е и понякога,като се сетя,че само за ЗАХРАНКА на реката дава по 20 лева си викам-бати,я да ида на герман,да фана 3 шарана или 5 пьстьрви,без да се чанча 200км,да пием по една две бири и да си ходя след час два,като детето да си поиграе през това време-всеки си прави сметка ест..но ГЕРМАНСКАТА ШКОЛА е яко нещо :lol: :lol: :lol: аз така сьм ги крьстил:)
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Не ме влече морският риболов.Ходя, но рядко.Просто не е същото.
Относно Герман, ще отида, но това не ми е решение. Ще ми се нещо по-близо, че да ходя редовно.Все пак насочи ме от къде да получа повече инфо за Герман. :smt023
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

HARRY77 написа:Не ме влече морският риболов.Ходя, но рядко.Просто не е същото.
Относно Герман, ще отида, но това не ми е решение. Ще ми се нещо по-близо, че да ходя редовно.Все пак насочи ме от къде да получа повече инфо за Герман. :smt023
бе ти майтапиш ли се? :lol: ок,ще те "насоча"-АКО ИДВАШ от пловдив,преди караулта,по околоврьстното в ляво-то си пише и после,има сервиз скания,подминаваш го и си там:)ако искаш да се отличиш-тьнки влакна!там е един смешен гьол,нема закачки..бе ще видиш:)успех-пак казвам с 0.10 нема проблем да се извади 3 кила шаран-правил сьм го,питали са ме ЗАЩО сьм с толкова тьнко-обяснявал сьм,че ми е кеф да го ВАДИМ,А НЕ ДА ГО ИЗДЬРПВАМ на буксир-бе яко е мноо е смешно,ще видиш
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Мерси за инфото.Извинявай ако съм ти досадил.Просто до София идвам 2-3 пъти в годината.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

5кила написа: ти "германската школа" я остави аз лично наистина работя там с 0.10 и честно да ти кажа нямам кьсане обаче не е това,което е важно-важното е колко интересни хора има там,какви глупости сьм се наслушал и пр-аз ходя един вид,като на цирк-понякога сьм се смял с часове,когато чуя каква требало да бьде ЗАХРАНКАТА всяко място си има чара и това е едно от най чаровните..мноо е смешно,посетете го аз ли лично що ходя там,защото знам,че все някой ще ми каже неква глупост-отговарям,защото има площадка за детето,близо ми е и понякога,като се сетя,че само за ЗАХРАНКА на реката дава по 20 лева си викам-бати,я да ида на герман,да фана 3 шарана или 5 пьстьрви,без да се чанча 200км,да пием по една две бири и да си ходя след час два,като детето да си поиграе през това време-всеки си прави сметка ест..но ГЕРМАНСКАТА ШКОЛА е яко нещо аз така сьм ги крьстил
Колегата е много прав в расъжденията.А гьола действително е много смешен,абе бетонно корито с риба,но с много добри вкусови качества.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Re: Язовир Слаковци

Мнение от HarryCarp »

Нещо ново и интересно????????
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Язовир Слаковци

Мнение от MITKO70 »

Зарибиха за сефте тази година с пъстърва,от тук може да се информираш,пускат почти всеки петък през активния сезон.
http://www.slakovci.krakra.net/
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”