Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
A пък в наши дни Б.Б. също го показа - "лош човешки мат'риал".deso_bg написа: Виновникът, Вапцаров го показал на времето :
...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

На зелената полянка българин "пере" славянка - тури вади,вади тури - народили куп сладуриGODzillata написа:
A пък в наши дни Б.Б. също го показа - "лош човешки мат'риал".
Последно промяна от Teo 62 на Сря Яну 09, 2013 8:18 pm, променено общо 1 път.
-
deso_bg
- ще става разбирач

Малко риторичен въпрос в унисон с последните постове :
Що ми се струва, че т'ва парче е на 1300 години
?
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/niA5HEDg_AA?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/niA5HEDg_AA?ve ... n_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Що ми се струва, че т'ва парче е на 1300 години
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/niA5HEDg_AA?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/niA5HEDg_AA?ve ... n_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
-
tolio_pm
- разбира нещата

Нищо лично - просто ми се видЕ подходящ цитата, ама ми е писнало в тая държава от ревльовци и оплаквачи които постоянно гледат в чуждата паничка. Пълно е с мързеливи, амбициозни некадърници, случайно попаднали на някоя службичка и чакащи някой да им напълни гагата,и само вечер на кило сурогат, както се очаква от тях, ги избива на патриотизъм...
Десо,също нищо лично брат,ма това са цифри от "статистиката"-ако ти е угодно ги приеми кат факт,ако не-както ти е удобно
На мен като човек живеещ на територията на "Н>Р>" България тези цифрички хич,ама хич не ми се нравят-така да знаеш.ДА не би да си мислиш че Аз,Ти,Павел Иванов, Татко Оги(комшията),Киро(Годзилата) ТигЪра и тн.тн.(да ма прощават знайните и незнайни "съпреходници",който пропускам) сме населението на гореупоменатат от мен държавица.
Не забравяй че София,Пловдив и Варна не са България
Включвам и себе си в числото на "прошляците ".въпреки че съм на 34год. баща на две деца,собственик на 3(три)автомобила,собственик на етаж от къща в Поморие,собственик на апартамент в центъра на Поморие,съсобственик в етаж в квартал "Св. Георги" в Поморие,работещ в семейния цеха за закуски на баба и дядо за 800(осемстотин)(лятоска и двойно) лв. на месец.Поработващ и в на тати фирмичката за стройтелна дейност-като имам време(свободно).Жена ми е собственик на козметично студийо в което началото на миналия месец "заровихме" едно 6000 лв. за апаратура,ма поне си ззаслужава.Лятоска-курорти,море-пара като вестник ти казвам
Това имах в предвид с по-горе казаното че ние не сме България.
Отворен ли съм аааа???
В същото време виждам как живеят 90% от съгражданите ми,въпреки че сме богата община пак според същата "статистика"
ПП:Поздрави и умната
ПП2:Забравих да спомена че АЛКОХОЛ(бира) пия само на Коледа и Великден
Десо,също нищо лично брат,ма това са цифри от "статистиката"-ако ти е угодно ги приеми кат факт,ако не-както ти е удобно
На мен като човек живеещ на територията на "Н>Р>" България тези цифрички хич,ама хич не ми се нравят-така да знаеш.ДА не би да си мислиш че Аз,Ти,Павел Иванов, Татко Оги(комшията),Киро(Годзилата) ТигЪра и тн.тн.(да ма прощават знайните и незнайни "съпреходници",който пропускам) сме населението на гореупоменатат от мен държавица.
Не забравяй че София,Пловдив и Варна не са България
Включвам и себе си в числото на "прошляците ".въпреки че съм на 34год. баща на две деца,собственик на 3(три)автомобила,собственик на етаж от къща в Поморие,собственик на апартамент в центъра на Поморие,съсобственик в етаж в квартал "Св. Георги" в Поморие,работещ в семейния цеха за закуски на баба и дядо за 800(осемстотин)(лятоска и двойно) лв. на месец.Поработващ и в на тати фирмичката за стройтелна дейност-като имам време(свободно).Жена ми е собственик на козметично студийо в което началото на миналия месец "заровихме" едно 6000 лв. за апаратура,ма поне си ззаслужава.Лятоска-курорти,море-пара като вестник ти казвам
Това имах в предвид с по-горе казаното че ние не сме България.
Отворен ли съм аааа???
В същото време виждам как живеят 90% от съгражданите ми,въпреки че сме богата община пак според същата "статистика"
ПП:Поздрави и умната
ПП2:Забравих да спомена че АЛКОХОЛ(бира) пия само на Коледа и Великден
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
tolio_pm
- разбира нещата

Митев-сори Бате че се распалих(сега видях "пълзящия" надпис)
ПОвече НЯМА да се "занимавам с политика-ОБЕЩАВАМ
ПОвече НЯМА да се "занимавам с политика-ОБЕЩАВАМ
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
deso_bg
- ще става разбирач

tolio_pm написа:Отворен ли съм а ???
Не ме разбра, все ми е тая дали имаш черен джиБ или не и какво ти е материалното положение. По-важното е ние к'во праим (също и тия 90% дето София, Пловдив и т.н. не е от тях) като е такава популистката статистика, а не кой е виновен
Митев, няма нищо политическо, расистко, шовинистко или ксенофобско в тая тема
Аз да се застраховам " ранше"deso_bg написа:
Митев, няма нищо политическо, расистко, шовинистко или ксенофобско в тая тема
GODzillata написа:
Що ми са струва,че си агент - провокатор и искаш да ни батисаш хубавата темичка за преходаdeso_bg написа:Малко риторичен въпрос в унисон с последните постове :
Що ми се струва, че т'ва парче е ........
-
deso_bg
- ще става разбирач

Споко пич, нито тролим, нито политикантствам-отдавна съм се отказал от революционните идеи.
Сам юнак на коня, не стаа нЕкак си.
Само се дразня от време на време. Та не чети между редовете нЕма нищо написано там.
Тая, чалгарската ти простотия смЕтам да я пропущим
П.П. Цъкни цитирай и ше видиш, то не стаа само с радка пиратка
Сам юнак на коня, не стаа нЕкак си.
Тая, чалгарската ти простотия смЕтам да я пропущим
П.П. Цъкни цитирай и ше видиш, то не стаа само с радка пиратка
Последно промяна от deso_bg на Сря Яну 09, 2013 8:42 pm, променено общо 1 път.
Ей оттам иде проблемът,че гледаш с такъв песимизъм - малко се радваш на живота - зарових в Първа частна банка 50000 марки през 90 те - фалираха гадовете,а това си беше цифра - мяташ всичко през рамо и буташ напред.Гледай да си отгледаш и образоваш децата и най вече здравето - ше видиш по нататък в живота с колко по малко ще се задоволяваш и повече ще имаш.Имал съм и малко и много,просто приемаш нещата такива кавито са.Пак що годе за нашите стандарти живееш поносимо - някои и това,което описваш нямат пък преживяват:Dtolio_pm написа: ПП2:Забравих да спомена че АЛКОХОЛ(бира) пия само на Коледа и Великден
Teo 62 написа:.....Как го правите тоз надпис да са разхожда по екрана,ша трябва да правя Телескопично допитване
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
deso_bg написа:
Цъкни цитирай и ше видиш, то не стаа само с радка пиратка
-
deso_bg
- ще става разбирач

Я ский на Ричи жена му к'ва дрога рошава е станала. Пропаднала е мацката отсекъде
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/thqnITjTffg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/thqnITjTffg?ve ... n_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/thqnITjTffg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/thqnITjTffg?ve ... n_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]