Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

deso_bg написа: Виновникът, Вапцаров го показал на времето :
...
A пък в наши дни Б.Б. също го показа - "лош човешки мат'риал". :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
A пък в наши дни Б.Б. също го показа - "лош човешки мат'риал". :mrgreen:
На зелената полянка българин "пере" славянка - тури вади,вади тури - народили куп сладури :drinkers:
Последно промяна от Teo 62 на Сря Яну 09, 2013 8:18 pm, променено общо 1 път.
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

Малко риторичен въпрос в унисон с последните постове :

Що ми се струва, че т'ва парче е на 1300 години :roll: ?

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/niA5HEDg_AA?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/niA5HEDg_AA?ve ... n_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Нал, знаете до къде водят политическите дразги :mrgreen: - до заличаване на темата , нека продължим без политически и етнически пристрастия :drinkers:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Нищо лично - просто ми се видЕ подходящ цитата, ама ми е писнало в тая държава от ревльовци и оплаквачи които постоянно гледат в чуждата паничка. Пълно е с мързеливи, амбициозни некадърници, случайно попаднали на някоя службичка и чакащи някой да им напълни гагата,и само вечер на кило сурогат, както се очаква от тях, ги избива на патриотизъм...

Десо,също нищо лично брат,ма това са цифри от "статистиката"-ако ти е угодно ги приеми кат факт,ако не-както ти е удобно
На мен като човек живеещ на територията на "Н>Р>" България тези цифрички хич,ама хич не ми се нравят-така да знаеш.ДА не би да си мислиш че Аз,Ти,Павел Иванов, Татко Оги(комшията),Киро(Годзилата) ТигЪра и тн.тн.(да ма прощават знайните и незнайни "съпреходници",който пропускам) сме населението на гореупоменатат от мен държавица.
Не забравяй че София,Пловдив и Варна не са България
Включвам и себе си в числото на "прошляците ".въпреки че съм на 34год. баща на две деца,собственик на 3(три)автомобила,собственик на етаж от къща в Поморие,собственик на апартамент в центъра на Поморие,съсобственик в етаж в квартал "Св. Георги" в Поморие,работещ в семейния цеха за закуски на баба и дядо за 800(осемстотин)(лятоска и двойно) лв. на месец.Поработващ и в на тати фирмичката за стройтелна дейност-като имам време(свободно).Жена ми е собственик на козметично студийо в което началото на миналия месец "заровихме" едно 6000 лв. за апаратура,ма поне си ззаслужава.Лятоска-курорти,море-пара като вестник ти казвам
Това имах в предвид с по-горе казаното че ние не сме България.
Отворен ли съм аааа??? :)
В същото време виждам как живеят 90% от съгражданите ми,въпреки че сме богата община пак според същата "статистика"
ПП:Поздрави и умната
ПП2:Забравих да спомена че АЛКОХОЛ(бира) пия само на Коледа и Великден
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Митев-сори Бате че се распалих(сега видях "пълзящия" надпис)
ПОвече НЯМА да се "занимавам с политика-ОБЕЩАВАМ
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Човек и да не се занимава с политика, тя се занимава с него! Освен рибари, сме и хора, та според мен няма нищо лошо да се обсъжда к'вото и да е, стига да е в рамките на нормалния тон...МитеФФФ, ще ти даде ли сърце да сложиш мандалото? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

tolio_pm написа:Отворен ли съм а ???

:lol: :lol: :lol:

Не ме разбра, все ми е тая дали имаш черен джиБ или не и какво ти е материалното положение. По-важното е ние к'во праим (също и тия 90% дето София, Пловдив и т.н. не е от тях) като е такава популистката статистика, а не кой е виновен :wink:

Митев, няма нищо политическо, расистко, шовинистко или ксенофобско в тая тема :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

deso_bg написа:
Митев, няма нищо политическо, расистко, шовинистко или ксенофобско в тая тема :D
Аз да се застраховам " ранше" :wink:
GODzillata написа:Човек и да не се занимава с политика, тя се занимава с него! Освен рибари, сме и хора, та според мен няма нищо лошо да се обсъжда к'вото и да е, стига да е в рамките на нормалния тон...МитеФФФ, ще ти даде ли сърце да сложиш мандалото? :roll:
:heart: :smt058
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

deso_bg написа:Малко риторичен въпрос в унисон с последните постове :

Що ми се струва, че т'ва парче е ........
Що ми са струва,че си агент - провокатор и искаш да ни батисаш хубавата темичка за прехода :roll: Ходи си в разните там партийни формации и съдружия, тука са пише за ядене и пиене - тез три работи :lol: Кат ша ми пускаш тез пуберитетски идоли "АХАТ" земи си си пусни Цръната им уфсъ - ако ша пускаш хубава музика предпочитам Радка пиратка,щот съм Сър Вул ,цял ден гледам Планета ТВ и са оригвам еротично :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Как го правите тоз надпис да са разхожда по екрана,ша трябва да правя Телескопично допитване :roll:
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

Споко пич, нито тролим, нито политикантствам-отдавна съм се отказал от революционните идеи.
Сам юнак на коня, не стаа нЕкак си. :mrgreen: Само се дразня от време на време. Та не чети между редовете нЕма нищо написано там.

Тая, чалгарската ти простотия смЕтам да я пропущим :lol:

П.П. Цъкни цитирай и ше видиш, то не стаа само с радка пиратка :mrgreen:
Последно промяна от deso_bg на Сря Яну 09, 2013 8:42 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

tolio_pm написа: ПП2:Забравих да спомена че АЛКОХОЛ(бира) пия само на Коледа и Великден
Ей оттам иде проблемът,че гледаш с такъв песимизъм - малко се радваш на живота - зарових в Първа частна банка 50000 марки през 90 те - фалираха гадовете,а това си беше цифра - мяташ всичко през рамо и буташ напред.Гледай да си отгледаш и образоваш децата и най вече здравето - ше видиш по нататък в живота с колко по малко ще се задоволяваш и повече ще имаш.Имал съм и малко и много,просто приемаш нещата такива кавито са.Пак що годе за нашите стандарти живееш поносимо - някои и това,което описваш нямат пък преживяват:D :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа:.....Как го правите тоз надпис да са разхожда по екрана,ша трябва да правя Телескопично допитване :roll:
:lol: :lol: :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

deso_bg написа:
Цъкни цитирай и ше видиш, то не стаа само с радка пиратка
Цъкнах теУевизурчито да си погледам каките :lol:
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

Я ский на Ричи жена му к'ва дрога рошава е станала. Пропаднала е мацката отсекъде :mrgreen:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/thqnITjTffg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/thqnITjTffg?ve ... n_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Заключено

Обратно към “Разни”