Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Колко прасета може да отгледате със захранката
Модератор: bobopeli
Колко прасета може да отгледате със захранката
Веднъж на един колега ми се оплака, че за 2 седмици бил хвърлил два чувала с кюспе и един с жито и нищо
). Каза че по добре да си гледал прасе поне работата е сигурна
)

- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Re: Колко прасета може да отгледате със захранката
Вярно е сигурна работата! И по коледа вместо да го заколи, ще го лови на фидер или мач! После има да се вози из двора като "пръскачка из лозе"!kashalota написа:Веднъж на един колега ми се оплака, че за 2 седмици бил хвърлил два чувала с кюспе и един с жито и нищо). Каза че по добре да си гледал прасе поне работата е сигурна
)

Накрая ще го пусне в живарника или ще го върне в кочината като маломерка!

колкото повече вали, толкова повече вали
-
- ще става разбирач
Нееее, въпросът не е в това, колко прасета можем да отгледаме със собствената захранка
Друга е идеята
: миналата година посетих едно каналче тук на Дунава и естествено с пристигането на брега започнах със захранване - не много, но все пак 4-5 топки си бяха нужни. На отсрещния бряг имаше вече двама колеги, които с интерес започнаха да наблюдават действията ми, а от скука единия реши и да даде коментар, като заговори другия на по-висок глас. "Аз", вика "имам едно прасе, дето често си го водя с мен за риба и съм го дресирал да се гмура и да яде захранката, която колегите хвърлят във водата (особено налитало на хляб с кюспе и парено жито
). Вече е над 150 кг. и мисля след още няколко излета до Коледа да удари 300". Всички естествено много се смяхме и продължихме с взаимните закачки...
Та исках да кажа - научете си прасетата да се гмуркат за захранка и споко чакайте зимата
!!!!

Та исках да кажа - научете си прасетата да се гмуркат за захранка и споко чакайте зимата

-
- новобранец
още за прасето...
Ха-ха-ха
Не знам колко прасета ще мога да отгледем със
захранката която хвърлям цяло лято, просто не съм се сетил за това.
На моето прасе просто давам по 50 стотинки на ден и му викам-опра-
вяй се само, не знам ако му дам омесена захранка дали няма да тръ-
гне за риба
Мамка му и прасе !

захранката която хвърлям цяло лято, просто не съм се сетил за това.
На моето прасе просто давам по 50 стотинки на ден и му викам-опра-
вяй се само, не знам ако му дам омесена захранка дали няма да тръ-
гне за риба

-
- научил се да хвърля
Щом като ще се хвалим с такива подвизи,
то сина ми като беше на 8г. взе че ме хвана мене на куката.Аз откачах един шаран а той, в духа на обучението, държеше тоягата, че като рипна оная ми ти риба и той като се подплаши и "засече" та една №4 ми се законтри в пръста.Бая зор видях докато стигна до хирурга на местната болница.
то сина ми като беше на 8г. взе че ме хвана мене на куката.Аз откачах един шаран а той, в духа на обучението, държеше тоягата, че като рипна оная ми ти риба и той като се подплаши и "засече" та една №4 ми се законтри в пръста.Бая зор видях докато стигна до хирурга на местната болница.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля

- kriki
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз пък имам 1 крава, хваната с няколко дънарки едновременно ! Краварят верно ми викаше да извадя пръчките, че като пият вода кравите, 1 от тех имала навика да преплува язовирчето всеки обед, ама аз му се чудех луд ли е или се бъзика нещо, а бехме метнали 10-тина пръчки, леле като почна да плува онова ми ти животно, като се оплете в конците , като почнаха да свирят авансите и като се почна 1 дърпане - е да ама не, нищо не става, добре , че човека доиде с 1 ножка и набързо поизреза конците ... Като си доиде кравата цялата беше в тежести куки и конци ... събрахме каквото можахме, но голям бъзик от тогава, никой не ми верва за тая крава, а това си е самата истина ...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МмммДа ! Аз защо спрях да ловя на дъно ( изключая отвреме на време малце фидер ) ? Ми щот преди неколко години на Щъркела си хванах сърфист съсе сърфа
Ама го извадих без да съкъсам линията ! Е верно за тва се иска и малце чалъм , той вика - " Дръж изпънато и навивай бавно " а аз въртъъъъъъ и фнимавам щот едната кука №6 се беше закачила за платното а другата съ се рибето за костур баш до ньоса на сърфиста , ама на изкарах го
Та те тва ми е най - големата риба хващана някога