Колко прасета може да отгледате със захранката

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Колко прасета може да отгледате със захранката

Мнение от kashalota »

Веднъж на един колега ми се оплака, че за 2 седмици бил хвърлил два чувала с кюспе и един с жито и нищо :)). Каза че по добре да си гледал прасе поне работата е сигурна ;))
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Колко прасета може да отгледате със захранката

Мнение от joro1973 »

kashalota написа:Веднъж на един колега ми се оплака, че за 2 седмици бил хвърлил два чувала с кюспе и един с жито и нищо :)). Каза че по добре да си гледал прасе поне работата е сигурна ;))
Вярно е сигурна работата! И по коледа вместо да го заколи, ще го лови на фидер или мач! После има да се вози из двора като "пръскачка из лозе"! :P :P :P :P :P :P
Накрая ще го пусне в живарника или ще го върне в кочината като маломерка! :D :D :lol: :lol: :lol:
колкото повече вали, толкова повече вали
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Това е нещо като........КОЛКО ЯДЕНЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИТЕ С ПАРИТЕ ЗА СТО ЛИТРА БЕНЗИН :?: :shock:Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Нееее, въпросът не е в това, колко прасета можем да отгледаме със собствената захранка :!: :!: Друга е идеята :idea: :idea: : миналата година посетих едно каналче тук на Дунава и естествено с пристигането на брега започнах със захранване - не много, но все пак 4-5 топки си бяха нужни. На отсрещния бряг имаше вече двама колеги, които с интерес започнаха да наблюдават действията ми, а от скука единия реши и да даде коментар, като заговори другия на по-висок глас. "Аз", вика "имам едно прасе, дето често си го водя с мен за риба и съм го дресирал да се гмура и да яде захранката, която колегите хвърлят във водата (особено налитало на хляб с кюспе и парено жито :lol: :lol: :lol: ). Вече е над 150 кг. и мисля след още няколко излета до Коледа да удари 300". Всички естествено много се смяхме и продължихме с взаимните закачки...
Та исках да кажа - научете си прасетата да се гмуркат за захранка и споко чакайте зимата :wink: !!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ха ха ха ха ха :D :D :D :D :D !!! Всичките прасета на мезета !!!
Има един проблем само прасето да не се удави , докато яде захранката , че тогава ни риба , ни прасе !!! :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Има един проблем само прасето да не се удави , докато яде захранката , че тогава ни риба , ни прасе !!!
Е че точно това е цаката на добрата дресировка :lol: :lol: :lol: :lol:
ПП Още веднъж поздрави за "потайния" кашалот, заради веселите му теми във форума!!!
atanasov2004
новобранец
новобранец

още за прасето...

Мнение от atanasov2004 »

Ха-ха-ха :D :D :D Не знам колко прасета ще мога да отгледем със
захранката която хвърлям цяло лято, просто не съм се сетил за това.
На моето прасе просто давам по 50 стотинки на ден и му викам-опра-
вяй се само, не знам ако му дам омесена захранка дали няма да тръ-
гне за риба :D :D :D Мамка му и прасе !
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Обучавайте прасетата на това онова, ама после да не се оплаквате, че пържолаците ви миришат на риба и шараните са взели да грухтят.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Обучавайте прасетата на това онова, ама после да не се оплаквате, че пържолаците ви миришат на риба и шараните са взели да грухтят.
Аз нямам нищо против пържолките ми да са от някой сом или морунка :lol: :lol: А шараните и сега си грухтят :lol: :lol: :lol:
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Веднъж хванах крава на плувка :D докато засека и отиде цялото влакно! :D
колкото повече вали, толкова повече вали
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Щом като ще се хвалим с такива подвизи,
то сина ми като беше на 8г. взе че ме хвана мене на куката.Аз откачах един шаран а той, в духа на обучението, държеше тоягата, че като рипна оная ми ти риба и той като се подплаши и "засече" та една №4 ми се законтри в пръста.Бая зор видях докато стигна до хирурга на местната болница.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Христо Златев »

:lol: :lol: :lol:И аз имам един кон на спирала с кюспе на яз. Бебреш(няма стигане да си хванеш пръчката и да отрежеш влакното) :x .А точно преди забраната си наглобих една черна джапанка на палеца до нокъта и като ме видя приятеля ,с който бяхме заедно да мятаме мухи ,ме успокои "Братчед тва е боди-пиърсинг много ти отиова супер фешън :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

Аз пък имам 1 крава, хваната с няколко дънарки едновременно ! Краварят верно ми викаше да извадя пръчките, че като пият вода кравите, 1 от тех имала навика да преплува язовирчето всеки обед, ама аз му се чудех луд ли е или се бъзика нещо, а бехме метнали 10-тина пръчки, леле като почна да плува онова ми ти животно, като се оплете в конците , като почнаха да свирят авансите и като се почна 1 дърпане - е да ама не, нищо не става, добре , че човека доиде с 1 ножка и набързо поизреза конците ... Като си доиде кравата цялата беше в тежести куки и конци ... събрахме каквото можахме, но голям бъзик от тогава, никой не ми верва за тая крава, а това си е самата истина ...
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

МмммДа ! Аз защо спрях да ловя на дъно ( изключая отвреме на време малце фидер ) ? Ми щот преди неколко години на Щъркела си хванах сърфист съсе сърфа :shock: :lol: :shock: Ама го извадих без да съкъсам линията ! Е верно за тва се иска и малце чалъм , той вика - " Дръж изпънато и навивай бавно " а аз въртъъъъъъ и фнимавам щот едната кука №6 се беше закачила за платното а другата съ се рибето за костур баш до ньоса на сърфиста , ама на изкарах го :!: Та те тва ми е най - големата риба хващана някога :lol: :lol: :lol:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Аз имам хванат немски турист на дъно,монтаж за илария,на буната на Ной ама това е за морски риболов :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”