Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
- Stanimir17
- сериозен играч
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Дочух че на Звънец и на Засмяново излизала сулка. Някой нещо да знае по въпроса?
Мисля да отскоча тея дни
Мисля да отскоча тея дни
In vino veritas!

на звънец излизаше последния път но от къде ще намериш някаква рибка ?
- Stanimir17
- сериозен играч
в магазина до нас има едни малки таранки. До стената ли бяхте или към средата?
In vino veritas!

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги , някакъв признак на риби около Варна ....,
ПП: Не ми се седи в нас на топло искам малко да по намръзна на някоя река или язовир,но за сега съм чул само около билка че има някакъв живот на риба ,но и там не е много голям..
ПП: Не ми се седи в нас на топло искам малко да по намръзна на някоя река или язовир,но за сега съм чул само около билка че има някакъв живот на риба ,но и там не е много голям..
- ribarshe
- ще става разбирач
Колега , има доста места в района, където може да се пробва в момента ,но дали ще е успешно или неPavel Qnakiev написа:Здравейте колеги , някакъв признак на риби около Варна ....,

Моето мнение за местата за риболов сега :
1.добруджанските язовири Одринци ,Киселово ,Звънец, Засмяново и други ,които държат сулка ,костур и които не са замръзнали. Дори и да са - миналия февруари на леда на Одринци се извади много риба.
2. Реките - Девненска, Провадийска , Камчия/ от Гроздьово до Комунари / - в 90% риболова ще бъде капо , но пък всеки е чувал за много хубави риби , хванати на тях.Така че има шанс за някакъв риболов по реките.
3. Цонево около Чудните скали и Луда Камчия - има си риби там , въпрос на майсторлък е да се хванат , с подходщите такъми на подходящото място. Хубавото е ,че отскоро се навъди щука , за която /може би / се смята , че е по-непретенциозна и се хваща по-лесно.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега за капото съм напълно съгласен с теб ,а и досега зимата на друг язовир освен цонево не съм ловил,и другите места повечето съм ги посещавал минали години .Нали ме разбираш как е да седиш в апартамента да ходиш на работа и когато имаш почивни дни да не знаеш на къде да хванеш,снощи гледах по хоби тв един филм на р. тунджа и много ми хареса вси1ко там сама река местата вировете и така ,а за следващата почивка смятам да отида някъде около Цонево да си пробвам късмета 

- lishev_64
- разбира нещата
Че откога Засмяново е Добруджански язовирribarshe написа:Колега , има доста места в района, където може да се пробва в момента ,но дали ще е успешно или неPavel Qnakiev написа:Здравейте колеги , някакъв признак на риби около Варна ....,
ПП: Не ми се седи в нас на топло искам малко да по намръзна на някоя река или язовир,но за сега съм чул само около билка че има някакъв живот на риба ,но и там не е много голям../ аз като ходя зимата за риба винаги се моля да счупя капото
/
1.добруджанските язовири Одринци ,Киселово ,Звънец, Засмяново и други ,които държат сулка ,костур и които не са замръзнали. Дори и да са - миналия февруари на леда на Одринци се извади много риба.
2. Реките - Девненска, Провадийска , Камчия/ от Гроздьово до Комунари / - в 90% риболова ще бъде капо , но пък всеки е чувал за много хубави риби , хванати на тях.Така че има шанс за някакъв риболов по реките.
3. Цонево около Чудните скали и Луда Камчия - има си риби там , въпрос на майсторлък е да се хванат , с подходщите такъми на подходящото място. Хубавото е ,че отскоро се навъди щука , за която /може би / се смята , че е по-непретенциозна и се хваща по-лесно.

Ако трябва да сме по-точни: освен Одринци, всички останали са във Варненски окръг(област). Това, че добричлии правят дармадан всички водоеми, до които се докопат, не прави водоемите "добруджански".

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- Stanimir17
- сериозен играч
колегата не е посочвал административни региони а географски такива. твоята работа е малко от сорта на " въпрос: колко е дълъг крокодилът? отговор: крокодилът е зелен"lishev_64 написа:Че откога Засмяново е Добруджански язовирribarshe написа:Колега , има доста места в района, където може да се пробва в момента ,но дали ще е успешно или неPavel Qnakiev написа:Здравейте колеги , някакъв признак на риби около Варна ....,
ПП: Не ми се седи в нас на топло искам малко да по намръзна на някоя река или язовир,но за сега съм чул само около билка че има някакъв живот на риба ,но и там не е много голям../ аз като ходя зимата за риба винаги се моля да счупя капото
/
3. Цонево около Чудните скали и Луда Камчия - има си риби там , въпрос на майсторлък е да се хванат , с подходщите такъми на подходящото място. Хубавото е ,че отскоро се навъди щука , за която /може би / се смята , че е по-непретенциозна и се хваща по-лесно.![]()
?
Ако трябва да сме по-точни: освен Одринци, всички останали са във Варненски окръг(област). Това, че добричлии правят дармадан всички водоеми, до които се докопат, не прави водоемите "добруджански".![]()
![]()
In vino veritas!

-
- вече хвърля и на тежко
Така си е колегата се опита да даде инфо. за което му благодаря 

хубава снимка имаш на профила,откъде е?lishev_64 написа:Че откога Засмяново е Добруджански язовирribarshe написа:Колега , има доста места в района, където може да се пробва в момента ,но дали ще е успешно или неPavel Qnakiev написа:Здравейте колеги , някакъв признак на риби около Варна ....,
/
3. Цонево около Чудните скали и Луда Камчия - има си риби там , въпрос на майсторлък е да се хванат , с подходщите такъми на подходящото място. Хубавото е ,че отскоро се навъди щука , за която /може би / се смята , че е по-непретенциозна и се хваща по-лесно.![]()
?
Ако трябва да сме по-точни: освен Одринци, всички останали са във Варненски окръг(област). Това, че добричлии правят дармадан всички водоеми, до които се докопат, не прави водоемите "добруджански".![]()
![]()
- lishev_64
- разбира нещата
О,кей. Който разбрал - разбрал. В излишни полемики не желая да влизам.Stanimir17
........................
колегата не е посочвал административни региони а географски такива. твоята работа е малко от сорта на " въпрос: колко е дълъг крокодилът? отговор: крокодилът е зелен"
А що се отнася до дължината на крокодила: колега, мисля, че в нито един от коментарите ми по темите във форума няма отговор "зелен". Убеден съм, че ме разбра, нали?

.............................................................
От яз. Одринци е колега. Надявам се въпросът ти да няма нищо общо с "Добруджанската" тема!venito80
............
хубава снимка имаш на профила,откъде е?

ти май нищо не си разбрал от сарказма на колегата Stanimir17.lishev_64 написа:О,кей. Който разбрал - разбрал. В излишни полемики не желая да влизам.Stanimir17
........................
колегата не е посочвал административни региони а географски такива. твоята работа е малко от сорта на " въпрос: колко е дълъг крокодилът? отговор: крокодилът е зелен"
А що се отнася до дължината на крокодила: колега, мисля, че в нито един от коментарите ми по темите във форума няма отговор "зелен". Убеден съм, че ме разбра, нали?![]()
географски погледнато - добруджа, добруджански и тнт се отнася за един гоооооляяяяям регион обхващащ територия, която стига до делтата на река дунав, не само община Добрич.
прочети постовете, напъни си мозъчето и помисли малко, преди да започваш да се заяждаш с хората. а това със "зеленото" е пример.
Пусни трофея да живее, след време ще го хванеш още по-голям...
- lishev_64
- разбира нещата
Слушай, даскале, и всички останали компютърни риболовци - като си сложиш снимката за аватар, като обявиш без притеснение кой си, от къде си, като разкажеш чрез снимки в албума си, какъв риболов практикуваш, и какво си хванал, тогава можеш да се изправиш и без притеснение да поучаваш когото и да било, за каквото и да било. И не бъди сигурен кой от двама ни е ходил по-вече на училище, за да ме учиш що е това "сарказъм", "региони", "територии" и география на България, защото, бъди убеден, че познавам Родината ни много по-вече от теб, и то не от компютъра.mystislav написа:ти май нищо не си разбрал от сарказма на колегата Stanimir17.lishev_64 написа:О,кей. Който разбрал - разбрал. В излишни полемики не желая да влизам.Stanimir17
........................
А що се отнася до дължината на крокодила: колега, мисля, че в нито един от коментарите ми по темите във форума няма отговор "зелен". Убеден съм, че ме разбра, нали?![]()
географски погледнато - добруджа, добруджански и тнт се отнася за един гоооооляяяяям регион обхващащ територия, която стига до делтата на река дунав, не само община Добрич.
прочети постовете, напъни си мозъчето и помисли малко, преди да започваш да се заяждаш с хората. а това със "зеленото" е пример.
А за да направя толкова остър коментар, който по принцип не е в стила ми, значи, че е имало защо. И като си толкова отворен, трябваше да разбереш, че коментарът ми не е насочен точно срещу израза "добруджански", а срещу това, какво са вършили (и продължават да вършат) някои "колеги" по язовирите. Защото съм бил свидетел на гледки и постъпки, за които ме е срам да си спомням даже. Но човек наистина трябва първо да се "понапъне", за да разбере, и тогава да дава акъли.
Хайде, остани със здраве, и ти пожелавам през новата година приятни и успешни риболови.

Да, да, да.
"Veritas odium parti"
"Veritas odium parti"
Пусни трофея да живее, след време ще го хванеш още по-голям...
- Stanimir17
- сериозен играч
Колега lishev_64,
Да не говорим за училище и образование - там ще загубиш на 100% и няма да коментирам правописните ти грешки, не са никак малко
.
Предлагам ти да спазваме добрия тон и да не се драчотим. А относно това, кой колко е обикалял - може и да си обикалял повече от мен, все пак си малко по-опитен /възрастен/ от мен. Но да знаеш, че достатъчно съм зъзнал по гьоловете из цялата страна и до сега не съм срещнал човек, който да държи повече на студ и екстремни условия. Ако искаш може да отидем за два-три дена на цонево за бяла - така хем ще ти докажа, че не съм "компютърен рибар", хем ще си направим един теферич.
Само трябва да си направя по-сериозно подготовка, че последните 2 пъти бях капо
.
Да не говорим за училище и образование - там ще загубиш на 100% и няма да коментирам правописните ти грешки, не са никак малко

Предлагам ти да спазваме добрия тон и да не се драчотим. А относно това, кой колко е обикалял - може и да си обикалял повече от мен, все пак си малко по-опитен /възрастен/ от мен. Но да знаеш, че достатъчно съм зъзнал по гьоловете из цялата страна и до сега не съм срещнал човек, който да държи повече на студ и екстремни условия. Ако искаш може да отидем за два-три дена на цонево за бяла - така хем ще ти докажа, че не съм "компютърен рибар", хем ще си направим един теферич.
Само трябва да си направя по-сериозно подготовка, че последните 2 пъти бях капо

In vino veritas!