КОЙ???

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

КОЙ???

Мнение от Dedy »

:?: :?: :?: :?:
Кой ми изтри темата? От вчера след 17 ч. не съм влизал в сайта и не знам какво се е случило? Аз съм нов във форума, но смятам, че щом някой ще ме цензурира е джентълменско да ми прати едно ЛС поне!

Изображение

А това е подписа на моя човек в един друг сайт! Явно някои нас ни имат за по-прости, така поне излиза!?
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

И аз видях,че е изтрита.Явно някой от модовете е ришил,че е по-добре да не задълбаваме в темата... :roll:
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

И по-добре е направил според мен :D
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Колега очевидно си доста глуповат след като копираш подписа ми от друг форум :wink: Аз тук вчера се разбрах с админа и сичко е ок :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

TRANSKI RIBAR написа:Колега очевидно си доста глуповат след като копираш подписа ми от друг форум :wink: Аз тук вчера се разбрах с админа и сичко е ок :wink:
:!: :!: :!: :!:
Никога не съм казвал, че съм много умен, но ако имаш точно определена позиция по даден въпрос, би трябвало да я отстояваш при всяка ситуация, иначе остават много съмнения! Не знам с кой и какво си се разбирал, но преди 10 мин. подписа ти беше променен само с една * !?
Аватар
stivy_g
новобранец
новобранец

Мнение от stivy_g »

Трънски евалата че си смени подписа заштото не отива на идеята на Този форум. Никой не иска да ти променя възгледите, но просто е глупаво във Форум за спортен риболов........

Успех в риболова иначе ти желая :wink:
Хвани пусни, за да можем и в България да ловим свестни риби!!!!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Смених го защото админа се оказа доста разбран човек и се разбрахме като хора а тукашните т*уркофенове да налупат по един фес и да ловат риби :!: Наслука
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: КОЙ???

Мнение от barutchiata © »

Dedy написа::?: :?: :?: :?:
Кой ми изтри темата? От вчера след 17 ч. не съм влизал в сайта и не знам какво се е случило? Аз съм нов във форума, но смятам, че щом някой ще ме цензурира е джентълменско да ми прати едно ЛС поне!

....................................................

А това е подписа на моя човек в един друг сайт! Явно някои нас ни имат за по-прости, така поне излиза!?
Явно като си се регистрирал си пропуснал да прочетеш, че не се допуска пускането на теми и постове с разпалване на етническа омраза, расизъм и др.Такива постове и теми се трият без предупреждение.Вчера пратих ЛС на ТРЪНСКИЯ РИБАР и се разбрах с човека.Колкото до това да вадиш постове на някой от други сайтове и да ги постваш си е повече от полицейщина.Аз за разлика от теб съм отдавна тука и съм виждал как един лек конфликт се превръща в голям точно с една темичка като тази която беше пуснал, или с други думи казано едно лайно колкото го бъркаш повече мирише.Тука сме събрани много и различни хора,колкото и да ни се иска не можеме да си допадаме взаимно.Ако няма тъппимост и елементарно уважение сме за никъде.Ако нещо те възмущава в бъдеще по добре ми прати ЛС отколкото да разпалваш конфликти.Дано да съм бил ясен.
Заключено

Обратно към “Съобщения”