Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

КОЙ???
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
КОЙ???

Кой ми изтри темата? От вчера след 17 ч. не съм влизал в сайта и не знам какво се е случило? Аз съм нов във форума, но смятам, че щом някой ще ме цензурира е джентълменско да ми прати едно ЛС поне!
А това е подписа на моя човек в един друг сайт! Явно някои нас ни имат за по-прости, така поне излиза!?
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
TRANSKI RIBAR написа:Колега очевидно си доста глуповат след като копираш подписа ми от друг форумАз тук вчера се разбрах с админа и сичко е ок

Никога не съм казвал, че съм много умен, но ако имаш точно определена позиция по даден въпрос, би трябвало да я отстояваш при всяка ситуация, иначе остават много съмнения! Не знам с кой и какво си се разбирал, но преди 10 мин. подписа ти беше променен само с една * !?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
Re: КОЙ???
Явно като си се регистрирал си пропуснал да прочетеш, че не се допуска пускането на теми и постове с разпалване на етническа омраза, расизъм и др.Такива постове и теми се трият без предупреждение.Вчера пратих ЛС на ТРЪНСКИЯ РИБАР и се разбрах с човека.Колкото до това да вадиш постове на някой от други сайтове и да ги постваш си е повече от полицейщина.Аз за разлика от теб съм отдавна тука и съм виждал как един лек конфликт се превръща в голям точно с една темичка като тази която беше пуснал, или с други думи казано едно лайно колкото го бъркаш повече мирише.Тука сме събрани много и различни хора,колкото и да ни се иска не можеме да си допадаме взаимно.Ако няма тъппимост и елементарно уважение сме за никъде.Ако нещо те възмущава в бъдеще по добре ми прати ЛС отколкото да разпалваш конфликти.Дано да съм бил ясен.Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Кой ми изтри темата? От вчера след 17 ч. не съм влизал в сайта и не знам какво се е случило? Аз съм нов във форума, но смятам, че щом някой ще ме цензурира е джентълменско да ми прати едно ЛС поне!
....................................................
А това е подписа на моя човек в един друг сайт! Явно някои нас ни имат за по-прости, така поне излиза!?