Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- SammY
- фен клуб-скобар
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Инфо от събота ... Олу дере тече кал , не вода и нивото и беше много високо ... Съзлийка беше почти същото , но поне можеше да се лови , обаче риба няма . Марица , над вливането на Съзлийка , беше добра на цвят , ама риба нЕма 
п.п. Някой ще сподели ли под кой мост на Симеонград има риба ? Мисля , че е железопътния от южна страна на островчето , но дали съм прав ?

п.п. Някой ще сподели ли под кой мост на Симеонград има риба ? Мисля , че е железопътния от южна страна на островчето , но дали съм прав ?
-
- научил се да хвърля
Аз мога да кажа неска на мръсния канал малко преди трабата за 5,6 часа риболов фанах 9 карабалъка 10 кефала 2 арамии 3 каракуди и 6 чаушана . Хранех си с Трапер река , дюзена плувка 0.3грама, повуд 0.8 и кука 16. По - голямата част от рибата е изкарах на френски хляб иначе много мангал много нещо майката си е*ало.
- te4osoma
- разбира нещата
Прав си ,за мостаSammY написа:Инфо от събота ... Олу дере тече кал , не вода и нивото и беше много високо ... Съзлийка беше почти същото , но поне можеше да се лови , обаче риба няма . Марица , над вливането на Съзлийка , беше добра на цвят , ама риба нЕма

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
-
- ще става разбирач
Тука си чешете езиците и се правите на големи природозащитници, ама неделя на река Банска имаше 3ма рибари, които ловяхме на стръв. Изумиха ме хора с хубави такъми, че търмъчат!!! Мислех, че щом някой е отделил примерно 300 лева за комплект иска да усети насладата от една честна борба - ама кур! Във форума всички са много отворени...
Вчера ходихме да търсим щука по реката над с.Брод, но нямахме късмет този път. Реката бистра, времето топло и рибата беше навътре. Стотици корморани гонеха пасажите по-надолу.

Тая баластриера я попиляха парашутисти и търмъкчии, долната не знам как е...
Риба има, но трябва да застуди. Чухме се с колеги, които бяха на "добричката ряка", и при тях нямало пипване целия ден.

Тая баластриера я попиляха парашутисти и търмъкчии, долната не знам как е...
Риба има, но трябва да застуди. Чухме се с колеги, които бяха на "добричката ряка", и при тях нямало пипване целия ден.
Колега тука във форума никои не ти е виновен, нещо си в голяма заблудаtoshiro написа:Тука си чешете езиците и се правите на големи природозащитници, ама неделя на река Банска имаше 3ма рибари, които ловяхме на стръв. Изумиха ме хора с хубави такъми, че търмъчат!!! Мислех, че щом някой е отделил примерно 300 лева за комплект иска да усети насладата от една честна борба - ама кур! Във форума всички са много отворени...

Редовният въпрос към такива като теб : Като си толкова "отворен" и афектиран, защо не се обади на Доктора да се оплачеш, а го правиш тук

Здравей kendo, виждаше ли се хищниците да гонят рибките или само тревопасните се плицикаха ?

-
- кандидат преподавател
Вчера , на река Банска бяха мойте приятели . Аз за жалост пропуснах. Но и аз наскоро бях там , и видях за какво става въпрос. Днеска пичовете споделят , че е било същата работа , а именно че масово местните ловат с парашути , и тармъчат. Та да те питам , ти като си местен , защо не предприемеш нещо ? Миналия път , имаше един бивш пожарникар , дето не млъкна щял денtoshiro написа:Тука си чешете езиците и се правите на големи природозащитници, ама неделя на река Банска имаше 3ма рибари, които ловяхме на стръв. Изумиха ме хора с хубави такъми, че търмъчат!!! Мислех, че щом някой е отделил примерно 300 лева за комплект иска да усети насладата от една честна борба - ама кур! Във форума всички са много отворени...

Върл Shimano фен!
-
- ще става разбирач
Ей, Jett., рискуваш да излезеш от добрия тон! Да не те засегнах нещо? "Такива като мен" ще ми викаш...
не го знам Доктора кой е, ама ИАРА не вдига телефони, звънях и на двата номера дадени в нета, като единия нещо е сбъркан. Направих забелжка на един чичак с пушка в джипа и без малко да се почувствам като атентатор на конференция на ДПС. Рибката си кълвеше доволно на бял и жълъд, имайки предвид свистящите тройки покрай нея.

С по-горният си пост май ти излезе от "добрия тон"toshiro написа:Ей, Jett., рискуваш да излезеш от добрия тон! Да не те засегнах нещо? "Такива като мен" ще ми викаш...![]()

Направил си нещо по силите си - добре

П.П. : Под "повечето колеги от форума" разбирай тия дето пишат и споделят, а не тия дето само четат и консумират

Доктора е Д-р Милчев - Началник на ТЗ ИАРА Хасково

-
- ще става разбирач
Прав си, така е! Извинявам се ако някой се е обидил! Просто исках да споделя ... Беше много грозно. До мен се редуваха буквално на смени да скубят. Снимки нямам заради голямата кал и страх за апарата
Излизаха си 20см+ алаи, както и малки хамсии. Търмакчиите дърпаха и доста големи екземпляри. Рибата е толкова гъста, че на едно изтичане помислих, че закачих дъното и леко придърпах, а се оказа риба закачена за гръбна перка. През седмицата би бил добър риболова там.

Здрасти! Въобще не подгони хищник, а буквално вреше от малки рибета в гьола. Учудващо е, че и костур не се обади при това изобилие от дребосък...JettroniX написа: Здравей kendo, виждаше ли се хищниците да гонят рибките или само тревопасните се плицикаха ?
-
- кандидат преподавател
Миналия път като бях там , направих много качествен но труден риболов. Хванах 6-7 хубави карабалъка , и 13 алая , като седем или осем гонеха килото. Мойте приятели вчера , също са ги ловили доста добре , но алай почти е липсвал сигурно заради топлото време. Нарочно не направих репортаж , щото като видях какъв е народ
и си викам ако се разчуе още , какво ли ще стане ?!?! Бяхме първи на реката , още в тъмно и какво да видим І един идиот със парашут обикаля и пробва всички места. И чак ни вика - слабо е днеска !!! Тва в пет без петнайсет !!! Луда работа !

Върл Shimano фен!
simo72 написа:Бяхме първи на реката , още в тъмно и какво да видим І един идиот със парашут обикаля и пробва всички места. И чак ни вика - слабо е днеска !!! Тва в пет без петнайсет !!! Луда работа !

От години е така положението на Банска в този участък, където се влива в Марица. Аз също съм имал риболовни излети там, специално на плувка. Там оправия няма. Помня как преди доста години инспекторите (като бяха повече) направиха яка масова проверка и повече от половината народ се разбяга от реката като "Дявол от тамян"

Благодаря за инфото kendo

-
- ще става разбирач
Татко ми викаше, че е от немотия това, ама се убедих, че е начин на мислене! На Мартинка някой ходил ли е?