Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Празнично откриване на есенния сезон
-
- разбира нещата
Ейййй Сестричке ти направо ми подпали яко чергата .То и по Марица има риба ама Дунава си е друга работа,голяма река големи риби.
На пролет живот и здраве с Неделчо сме при теб да ни заведеш на тези места та дано и ние да имаме късмет да се снимаме с такиви големи животни.
Иначе поздрави за доброто шаранче

На пролет живот и здраве с Неделчо сме при теб да ни заведеш на тези места та дано и ние да имаме късмет да се снимаме с такиви големи животни.
Иначе поздрави за доброто шаранче

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Вчера се подлъгах от топлото слънце и сутринта отскочих към Дунава на 514-ти да проверя как е след дъждовете. Пристигнах в 9:30, пътят беше сравнително твърд и от мързел, да не нося въдици 50 м по стръмното слязох с колата до реката.
Страхотно време, водата паднала доста, но нещо трудно хванах попчета за стръв. Имаше 2-3 удара, извадих една сулка, после притъмня и почна да ръми.
Събрах набързо въдиците и засилих да се изкача, но уви, вече беше се разлигавило и не ми стигнаха 5-6 метра до равното. Естествено, колкото повече мърдаш - по ти влиза, опитах да се смъкна назад, колата се хлъзна, застана напреко и вирна едното водещо. През това време заваля като из ведро. Нарамих по-ценните неща в найлонови чували и поех пеш към селото. Баси, щото ме домързя да нося 30 кила такъми 50 м, сега ги носих 5 км в проливен дъжд из нивите. Както и да е, стигнах след 2 часа път и накрай сили до казана. Докато се постопля край огъня сред аромата на двойно препечени ракии, дойде трактора, барабар с плуговете и направихме едно нощно вадене на "Темпра" на принципа аз ти светя - ти караш, щото трактора естествено нямаше фарове. На изпроводяк се щракнахме с Илия Казанджията и Бай Стоян тракториста и отнесох 10 кила гроздовица удома. И така риболовът приключи с 1 сулка и 10 кила ракия. Да си призная, като си лягах ми беше по-хубаво отколкото ако бях хванал торба риба...
Страхотно време, водата паднала доста, но нещо трудно хванах попчета за стръв. Имаше 2-3 удара, извадих една сулка, после притъмня и почна да ръми.
Събрах набързо въдиците и засилих да се изкача, но уви, вече беше се разлигавило и не ми стигнаха 5-6 метра до равното. Естествено, колкото повече мърдаш - по ти влиза, опитах да се смъкна назад, колата се хлъзна, застана напреко и вирна едното водещо. През това време заваля като из ведро. Нарамих по-ценните неща в найлонови чували и поех пеш към селото. Баси, щото ме домързя да нося 30 кила такъми 50 м, сега ги носих 5 км в проливен дъжд из нивите. Както и да е, стигнах след 2 часа път и накрай сили до казана. Докато се постопля край огъня сред аромата на двойно препечени ракии, дойде трактора, барабар с плуговете и направихме едно нощно вадене на "Темпра" на принципа аз ти светя - ти караш, щото трактора естествено нямаше фарове. На изпроводяк се щракнахме с Илия Казанджията и Бай Стоян тракториста и отнесох 10 кила гроздовица удома. И така риболовът приключи с 1 сулка и 10 кила ракия. Да си призная, като си лягах ми беше по-хубаво отколкото ако бях хванал торба риба...
-
- кандидат преподавател
Браво бе сестра рибите са супер.Последната случка е малко гадна ама май се случва на всички по това време(аз затънах в една локва но наблизо имаше хора та помогнаха)но пък нямах далавера от 10кила.а този 514 км. май е доста добро място ако някоя събота или неделя искаш компания 0888 978833 Иво.И следващия път наистина дано да е голям сом МАЙСТОРЕ.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- dimitar_
- сериозен играч
Павка , че си видял зор този ден си е повече от очевидно , но въпреки всичко щом си се прибрал поживо поздраво , и то с "армаган" , удряй по едно от него и си спомняй с добро за Илия Казанджията и за бай ти Стоян , пък някой ден като имаш късмет , им подари един рибок , за да те споменават и те !!!
Така е , много често с тази наша "краста"се налага или да помагаме , или да ни помагат , няма как , за всичко на този свят , добро или лошо , трябват ХОРА ... !!!
Така е , много често с тази наша "краста"се налага или да помагаме , или да ни помагат , няма как , за всичко на този свят , добро или лошо , трябват ХОРА ... !!!
АЙДЕ И НИЙ У РУСИ ИМАМЕ СНЯГ!!!!!
[img]http://storage1.album.bg/f72/Русе_първи ... 903571.jpg[/img]
С това съобщение закривам темата за есенния риболов. Очаквайте откриване на нова тема.

[img]http://storage1.album.bg/f72/Русе_първи ... 903571.jpg[/img]
С това съобщение закривам темата за есенния риболов. Очаквайте откриване на нова тема.