Писмо от бъдещето !

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Marco Polo написа:Имам лошото чуство, че всички накуп да се съберем и да правим какво ли не по язовирите - не можем и на малкото пръстче на един БГ химически завод да стъпим... Дали съм прав?... :roll:

Ах ти градско тузарче :D :D :D На 100 % си прав ! :D Ма виж ни само аватарите - направо сме си за отстрел ! :oops: Иначе термина "СЕЛЯНДУР" , цитиран по-горе , не означава адрес по местоживеене , а психично състояние на индивида в даден момент на развитието му .
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

това писмо е пълна глупост няма никаква логика никаде не се споменава за технологичния напредък... в момента вода има и ще продължава да има как за 70 ще изчезне световния океан :lol: да той може някога да се изпари но след стотици хиляди години... в момента има учени които работят по проблема с пречистването на водата и са доста напред.. миналата година един приятел ми донесе от САЩ таблетки за пречистване на вода с тоя хап можеш да пиеш вода от кадето си поискаш... В Япония работят усърдно по проблема с водата и те са измислили много технологии за пречистване... Няма страшно всичките тия глупости дето ги пише в това писмо няма да се сбъднат вода има и ще има това че в момента климата малко се поразклати също не е причина за притеснения в историята на нашата планета е имало ледникови периоди големи затопляния и общо взето всичко така че няма за какво да се притесняваме вода ще има друг е въпроса че след 70 години ще тънем в пластмаса и други подобни трудноразграждащи се боклуци :lol:
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Mitak написа:това писмо е пълна глупост няма никаква логика никаде не се споменава за технологичния напредък... в момента вода има и ще продължава да има как за 70 ще изчезне световния океан :lol: да той може някога да се изпари но след стотици хиляди години... в момента има учени които работят по проблема с пречистването на водата и са доста напред.. миналата година един приятел ми донесе от САЩ таблетки за пречистване на вода с тоя хап можеш да пиеш вода от кадето си поискаш... В Япония работят усърдно по проблема с водата и те са измислили много технологии за пречистване... Няма страшно всичките тия глупости дето ги пише в това писмо няма да се сбъднат вода има и ще има това че в момента климата малко се поразклати също не е причина за притеснения в историята на нашата планета е имало ледникови периоди големи затопляния и общо взето всичко така че няма за какво да се притесняваме вода ще има друг е въпроса че след 70 години ще тънем в пластмаса и други подобни трудноразграждащи се боклуци :lol:
Вие май наистина не искате или не можете да разберете какво е посланието на това писмо :?: :roll: Хванали сте се за буквата и се опитвате да я опровергаете... Ще изчезне ли верно водата или няма да изчезне :?: :!: :shock: Не е въпроса нито във водата, нито във въздуха или почвата. Въпроса касае цялата природа съвкупно и това, че НИЕ сами съсипваме планетата си. Променяме цялото равновесие и естествен ритъм на живота, цапаме и осираме всичко... За съжаление го правим доста усилено и черното бъдеще никак не е преувеличено. Или ако е, то е само за да ни накара да променим поне малко собствените си действия, отношение и отговорност към заобикалящия ни свят. Струва си да се замислим, та дори и само заради това да направим полянката до нас по-красиво, чисто и приятно място :idea: (в случай, че ви се струва, че идеята за апокалипсис е прекалено преувеличена за да й се обръща внимание). Недейте веднага да гледате на всичко по типичния за нас начин - "Абе това не ме касае мене. Я виж ония какви ги върши, пък ти за моята хратийка на земята си се заял..." Малко повече грижа и внимание към природата няма да е излишна никому ;)

Поздрави.
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ИЗВОД :

ПАЗЕТЕ ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ :!:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Всичко е ясно, но писмото е написано в стил "реване" и "късане на ризи". :lol: Аз лично смятам, че по такива сериозни теми трябва да се подхожда с научни методи и със сериозни аргументи. Лирични словоизлияния от някои болен еколожки мозък не ме впечатляват.
Смятам, че сътворителя на това писмо не е от хората, които са в състояние да постигнат нещо за опазването на околната среда. Сериозните природозащитни организации си поставят определени цели, преследват проекти, за които са сериозно аргументирани. Всички да се съберем и да мрънкаме заедно с автора и да се молим за опазване на околната среда, файда йок.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Много добре разбирам посланието... Но я някой от вас сладури да ми каже пази природата какво разбирате под опазване на природата. Всеки има хладилник телевизор печка къща и най различни такива неща които са правени от химиците и в природата не съществуват и като ги хвърлим ще се разпадат милиони години... А автомобилите и всяккакъв друг вид транспорт а дори и тези дето им викат екологични замърсямавт природата... Дездорантчета и най различни други спрейчета... Многа да ти изброявам до утре и все неща които ги мислим за първа необходимост и никой няма да се откаже от тях дори и най-ревностния природозащитник... за това ми говорете кой разбрал и кой не нито един от вас дето уж ви пука няма да си зареже колата защото замърсява ще спре да си копува дрехи защото производството на платове също е химия който невярва да иде в Свищов и ще му стане ясно как се прави изкуствена коприна, никой от вас няма да се откаже мобилния си телефон щото за да се направи се замърсява природата и при това необратимо.... и ако продълаж до къде ще стигнем в тъпото писмо какво пишеше че нямало вода нещо да се споменава за тези работи дето ги написах не защото е писана от някой дето има Компютър и електричество а за да ги има и двете трябва да се замърси природата и то много...
Изображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Мисля че е много простичко :!: :!: :!: за колите ,хладилниците ,дрехите и прочие си е така ! да ги няма тез неща няма как да стане !

Според мен е нужно само да си хвърляме болкуците там кадето трябва (В КОША ЗА БОКЛУК ) не през терасата или на някоя поляна :!: като ходим за риба да не оставяме след нас купища с СМЕТ , а да си сабираме боклуците в найлонов чувал или плик и в най блиския кош да го изхвърлим ! НЕ В НЯКОЙ ХРАСТАЛАК :!: :!: :!:

Това е достатъчно , но да се спазва от всички !

То на кадето сме тръгнали , връщане назад няма :!:
така ,че малко може да помогнем , но от сърце ! :wink:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Всичко написано в него е верно само че пича ,който го е писал явно е прекалил с водката ,щото има много правописни грешки :? :lol:
wwwwww/ww/www/w/ не се пише с "wwwwww"(шесторно w), а с петорно на n-та x2 :!:
Има и още ама и аз съм на водка ,така че да няма да му ги споменавам всичките :lol:
Сега сериозно:Който иска да си изтегли това http://zamunda.net/details.php?id=93898от Zamunda -та и да го гледа .Полезно е иможе да помогне на всички нас :!: [/quote]
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
terityy
новобранец
новобранец

Мнение от terityy »

nikejo написа:Бих казал : ЕБАСИ ГЛУПОСТА

1во: озоновата дупка вече почти е затворена,учените го доказаха, аномалиите с жегите не са заради глобално затопляне,това е кръговрат който се повтаря на около 40 години,сега следват много дъждовни години ( ако не вярвате проверете,мисля че всички сте достатъчно грамотни за да намерите обясненията за сегашните жеги )

2ро: тая вода която сега се изпарява трябва все някога да се върне на земята ,защото все пак тога е кръговрат,първо се изпарява,после се охлажда и се връща под формата на дъжд,така е било и преди 1000 години и преди 2000 и преди 3000 и ще продължава да е.

3то: през средата на 90те се говореше че през 2000 по Земята ше се разхождат роботи,всичко ше е роботизирано,даже почнаха да прават филми със сюжет и действие през 2000-2006 и какво стана,абсолютно нищо,единственото което се промени е това че влязоха в свръх употреба GSM-ите и РС-тата,така че нищо няма да стане

П.С. както сами прочетохте и мисля че се убедихте от думите ми,всичко си има обянение,само се разровете по нета да го намерите,всичко е дадено.Единственото бедствие което може би ше стане,е планетата отново да е цялата във вода както преди хиляди или милиони години ( просто незнам от кога съществува :lol: )
защото сега ледниците се топят,водата отива в атмосферата и все някога ще се върне,ама ще се върне под формата на проливни дъждове,които ще потопят всичко.Не се притеснявайте,всички които четете това няма да доживеете да видите апокалипсиса :lol: просто сигорно ще е след около 2000-3000 години :lol:

ВСИЧКО НАПИСАНО Е НАУЧНО ДОКАЗАНО,БЪДЕТЕ ПО-ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И ВИЕ ЩЕ ГО НАУЧИТЕ
МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!barutchiata
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Мнение от s7efan »

Marco Polo написа:Имам лошото чуство, че всички накуп да се съберем и да правим какво ли не по язовирите - не можем и на малкото пръстче на един БГ химически завод да стъпим... Дали съм прав?... :roll:
Точно и аз щях да пиша на тази тема.Ние колкото и да сме надъхани да не замърсяваме нищо не можем да направим.Днес бяхме на моста малко да се разходим с приятели и аз видях един кораб в далечината,който бълваше ОГРОМНИ кълба пушек,при което първите ми думи бяха"Вижте това и кажете как да няма дупки в озоновия слой"!!!Отделно всички знаем че до Бургас се намира завода "Нефтохим",всеки път когато се връщаме от Пловдив с влака(всяко лято ходим там,защото имаме роднини)се замислям над този въпрос,толкова голямо е количеството на отделените мръсотий че и със затворени очи да и с не много добро обоняние ще го усетиш.Да не говорим за мазута,който се изхвърля от корабите,и който всяко лято ни се лепи по краката,докато сме на плаж,и още и още и още.Докато не дойде някой който да държи под контрол всички,на които не им пука какво вършат,само защото изкарват добри пари ще е така!!!!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Вижте пичове , няма за какво да се препирате кой разбрал писмото и кой не.Вода ще има за близките бая години .Преди ден четох че доста от градовете по крайбрежията на океана ще са под вода след 100 - 200 г. ако се продължава замърсяването .И според вас какво да направим ние от малка България и то някакви загрижени за хобито си рибари.Прави са колегите за големите заводи които замърсяват , автомобилите разни фабрики и малки и големи предприатя ,които гледат само печалбата.Единственното което можем да направим ние (според мен) е да пазим природата сами до колкото можем , да не оставяме боклуци и кочина след излед и да си въспитаваме децата и да правим забележки на околните (ако трябва да ги бием ще ги )Това е от мен.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
terityy
новобранец
новобранец

Мнение от terityy »

vIdRaTa написа:Всичко написано в него е верно само че пича ,който го е писал явно е прекалил с водката ,щото има много правописни грешки :? :lol:
wwwwww/ww/www/w/ не се пише с "wwwwww"(шесторно w), а с петорно на n-та x2 :!:
Има и още ама и аз съм на водка ,така че да няма да му ги споменавам всичките :lol:
Сега сериозно:Който иска да си изтегли това http://zamunda.net/details.php?id=93898от Zamunda -та и да го гледа .Полезно е иможе да помогне на всички нас :!:
[/quote]

с каква програма мога да отворя торента тва за водата плс че ме заинтригува филчето
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”