ИАРА Сандански !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

qz.Beli Breg
новобранец
новобранец

Re: ИАРА Сандански !!!

Мнение от qz.Beli Breg »

Колега, аз също съм от гр.Сандански, но съм на 14.Мисля събота да посетя язовира за костур и уклей.Там съм хващал, само уклей,костур (едър), морунаш.Язовирът е много красив, има 4 ръкава.Там не е зарибявано от 4 години, попринцип го зарибяват с шаран на откриването, но скоро не са го зарибявали.За язовирът се носи слух, че има много голями сомове.

П.С: Ние от гр.Сандански ще се зарадваме много, ако се зариби малко с каракуда, червеноперка и шаран :).
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Яяя ти дето си на 14 си кажи името та да те знаем , че ние сме най редовните посетители на язовира ? Ситуацията е зле по река Струма положението е просто отчайващо , навсякъде има умряла риба :axe: :axe: .Доколкото до язовира има морунажи и те са най честите посетители на нашите въдици , но ако хората продължават да прибират , скоро и те няма да останат 1 :evil: :evil:
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

super_snake написа:Яяя ти дето си на 14 си кажи името та да те знаем , че ние сме най редовните посетители на язовира ? Ситуацията е зле по река Струма положението е просто отчайващо , навсякъде има умряла риба :axe: :axe: .Доколкото до язовира има морунажи и те са най честите посетители на нашите въдици , но ако хората продължават да прибират , скоро и те няма да останат 1 :evil: :evil:
споко бре,има риби в язовира,само че не може да се размножава....радостното е че има и такива младежи дет си връщат рибата обратно :!: трябва да се мисли да се засадят шавар и други водни растения,аз миналата година садих ...ама не са се хванали!!!Рибата няма къде да хвърли хайвер и къде, да се крият малките от хищниците,иначе сонара ми показва доста риба и то големи :wink:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Миналата година нали остана 5 дена там . Какво стана излезна ли нещо ? Преди пуснах няколко скобара да се надяваме че са оцелели и с едно момче пуснахме 2 сомчета , които хванахме от Струма . Инече риба има това никой не го успорва , нооо който може я хваща , който не може само седи и гледа :D
qz.Beli Breg
новобранец
новобранец

Мнение от qz.Beli Breg »

Името ми е Никола.Значи, скоро не съм ходил там.Относно за морунажа има много, едри екземпляри.Костурите са дребни, а за сланчаци да не говорим.Събота дано времето да е хубаво и ще посетя язовира с приятел.А иначе на какво удара морунажа сега там?
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

За това време мисля ,че е най удачно да ловиж на бял.Вземи си някаква захранка за морунаж и заминавай :)
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

super_snake написа:Миналата година нали остана 5 дена там . Какво стана излезна ли нещо ? Преди пуснах няколко скобара да се надяваме че са оцелели и с едно момче пуснахме 2 сомчета , които хванахме от Струма . Инече риба има това никой не го успорва , нооо който може я хваща , който не може само седи и гледа :D
мен ме маани :D аз не мога да ги ловя :wink: ставаше въпрос за друго...да се хванем васички и да засадим по някое шаварче,белкем рибата започне да се възпроизвежда,ако ми го дадат под аренда за 20+г,ще видиш какви чудесий ще напраим :wink: само трофейни ще има :)
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

сандански карп написа:....само трофейни ще има :)
И все с мустаци :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

С.Върбанов написа:
:D :D ааа и карпове,ама внос от гърция :wink: най-ми аресват вардарските диваци....
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

сандански карп написа:
С.Върбанов написа:
:D :D ааа и карпове,ама внос от гърция :wink: най-ми аресват вардарските диваци....
Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

Какво да те маана теб , в теб ми беха надеждите да извадиш некой лаком шаро , но уви , тоя язовир не си дава рибата , а я има :( :( !!!Тая година мисля аз да ги пробвам , ако стане нещо ще се похваля :)
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Лично ПОЛИЗОВСКИ,ми гарантира че всичко що хватиме ке се пуща в гьола :lol:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

[quote="super_snake"]Какво да те маана теб , в теб ми беха надеждите да извадиш некой лаком шаро , но уви , тоя язовир не си дава рибата , а я има :( :( !!!Тая година мисля аз да ги пробвам , ако стане нещо ще се похваля :)[/quote]
нема да се отчайваш,иска си постоянство,аз от април до октомври не мога,нали знаеш че се преселвам по морето,ама ще те взема с мен някой път по гръцките явки :wink:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Митов
новобранец
новобранец

Мнение от Митов »

Да не е лош варианта да се съберем и да засадим някой шавар, така популацията на шаран ще нарасне и не само на шаран де :D :)
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Митов написа:Да не е лош варианта да се съберем и да засадим някой шавар, така популацията на шаран ще нарасне и не само на шаран де :D :)

:D :D :D е ако искаш жаби да ловим,дай да пуснем грибове и...да оставим само...попови лъжички,нали идеята е да се възпроизвежда рибата,колкото до шарана,там си има естествен регулатор :wink: с големи мустаки :D
YOU LL NEVER WALK ALONE
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”