Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ИАРА Сандански !!!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: ИАРА Сандански !!!
Колега, аз също съм от гр.Сандански, но съм на 14.Мисля събота да посетя язовира за костур и уклей.Там съм хващал, само уклей,костур (едър), морунаш.Язовирът е много красив, има 4 ръкава.Там не е зарибявано от 4 години, попринцип го зарибяват с шаран на откриването, но скоро не са го зарибявали.За язовирът се носи слух, че има много голями сомове.
П.С: Ние от гр.Сандански ще се зарадваме много, ако се зариби малко с каракуда, червеноперка и шаран
.
П.С: Ние от гр.Сандански ще се зарадваме много, ако се зариби малко с каракуда, червеноперка и шаран

- super_snake
- научил се да хвърля
Яяя ти дето си на 14 си кажи името та да те знаем , че ние сме най редовните посетители на язовира ? Ситуацията е зле по река Струма положението е просто отчайващо , навсякъде има умряла риба
.Доколкото до язовира има морунажи и те са най честите посетители на нашите въдици , но ако хората продължават да прибират , скоро и те няма да останат 1

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
споко бре,има риби в язовира,само че не може да се размножава....радостното е че има и такива младежи дет си връщат рибата обратноsuper_snake написа:Яяя ти дето си на 14 си кажи името та да те знаем , че ние сме най редовните посетители на язовира ? Ситуацията е зле по река Струма положението е просто отчайващо , навсякъде има умряла риба![]()
.Доколкото до язовира има морунажи и те са най честите посетители на нашите въдици , но ако хората продължават да прибират , скоро и те няма да останат 1
![]()

YOU LL NEVER WALK ALONE
- super_snake
- научил се да хвърля
Миналата година нали остана 5 дена там . Какво стана излезна ли нещо ? Преди пуснах няколко скобара да се надяваме че са оцелели и с едно момче пуснахме 2 сомчета , които хванахме от Струма . Инече риба има това никой не го успорва , нооо който може я хваща , който не може само седи и гледа 

-
- новобранец
Името ми е Никола.Значи, скоро не съм ходил там.Относно за морунажа има много, едри екземпляри.Костурите са дребни, а за сланчаци да не говорим.Събота дано времето да е хубаво и ще посетя язовира с приятел.А иначе на какво удара морунажа сега там?
- super_snake
- научил се да хвърля
За това време мисля ,че е най удачно да ловиж на бял.Вземи си някаква захранка за морунаж и заминавай 

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
мен ме мааниsuper_snake написа:Миналата година нали остана 5 дена там . Какво стана излезна ли нещо ? Преди пуснах няколко скобара да се надяваме че са оцелели и с едно момче пуснахме 2 сомчета , които хванахме от Струма . Инече риба има това никой не го успорва , нооо който може я хваща , който не може само седи и гледа

YOU LL NEVER WALK ALONE
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
И все с мустацисандански карп написа:....само трофейни ще има

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
С.Върбанов написа:И все с мустацисандански карп написа:....само трофейни ще има

YOU LL NEVER WALK ALONE
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
сандански карп написа:С.Върбанов написа:И все с мустацисандански карп написа:....само трофейни ще има![]()
ааа и карпове,ама внос от гърция
най-ми аресват вардарските диваци....

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- super_snake
- научил се да хвърля
Какво да те маана теб , в теб ми беха надеждите да извадиш некой лаком шаро , но уви , тоя язовир не си дава рибата , а я има
!!!Тая година мисля аз да ги пробвам , ако стане нещо ще се похваля 

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Лично ПОЛИЗОВСКИ,ми гарантира че всичко що хватиме ке се пуща в гьола 

YOU LL NEVER WALK ALONE
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
[quote="super_snake"]Какво да те маана теб , в теб ми беха надеждите да извадиш некой лаком шаро , но уви , тоя язовир не си дава рибата , а я има
!!!Тая година мисля аз да ги пробвам , ако стане нещо ще се похваля
[/quote]
нема да се отчайваш,иска си постоянство,аз от април до октомври не мога,нали знаеш че се преселвам по морето,ама ще те взема с мен някой път по гръцките явки

нема да се отчайваш,иска си постоянство,аз от април до октомври не мога,нали знаеш че се преселвам по морето,ама ще те взема с мен някой път по гръцките явки

YOU LL NEVER WALK ALONE
Да не е лош варианта да се съберем и да засадим някой шавар, така популацията на шаран ще нарасне и не само на шаран де

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Митов написа:Да не е лош варианта да се съберем и да засадим някой шавар, така популацията на шаран ще нарасне и не само на шаран де![]()

YOU LL NEVER WALK ALONE