Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Заргана май доста се раздвижи ...
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Днес пак даде морето.Явно добро място съм прицелил.През цялото време отпред, на около 40-50 м. се мотаха няколко пасажа с илария ,като си хапваха много добре.Аз обаче , съзнателно ги избягвах и търсех заргана.
Е,.......доколкото можах.Ща-не ща дръпнах 12 бройки.Към 16,45ч. заргана се показа и до 18,10ч. реализирах 14 бройки и от него.

Както се казва,пак съм в играта.
Наслука на всички през почивните дни!
Е,.......доколкото можах.Ща-не ща дръпнах 12 бройки.Към 16,45ч. заргана се показа и до 18,10ч. реализирах 14 бройки и от него.

Както се казва,пак съм в играта.
Наслука на всички през почивните дни!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
Kristiqn_Petrov
- ще става разбирач

-
Kristiqn_Petrov
- ще става разбирач

- чуруликпенчо
- сериозен играч

- чуруликпенчо
- сериозен играч

Хубаво казах,че колегата Soleno ще идва,ама ядец,не дойде. Само загуби от цялата работа,защото рибата си вървеше добре като за това поголовно нямане в момента. Дали пък не е размислял за предстоящите утре избори?

Дръпнах и десетина иларии,но не съм ги снимал,защото не стигнаха до къщи.Подарих ги на един съсед /пенсионер/,дето му се играеше да ги чисти. Утре пак съм на линия.
Наслука на всички!

Дръпнах и десетина иларии,но не съм ги снимал,защото не стигнаха до къщи.Подарих ги на един съсед /пенсионер/,дето му се играеше да ги чисти. Утре пак съм на линия.
Наслука на всички!
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко

На Галата вчера извадих 5 заргани от 10ч до 13ч.Вярно,че бяха големи,ама само пет пък
.В 10ч нямаше никой,което ме навежда на мисълта,че явно рибата в момента и там дава след обяд,но нямаше как да остана повече.А иначе преди това сутринта бях под Ракитника - там даваше добре на дъно илария и платерина,но не ми се занимаваше с това. Мятах бомбардата към час,обаче нищо,дори удар нямаше.
Наслука !
Наслука !
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Tутакси признавам. Ама ти знаеш,защото беше там.Предвид смотаното време ,останах изненадан като отворих кофата- 8 бройки на това днешно нямане си е доста добре.

Деветата риба от снимката ,е на колегата Mishel,с който днес се запознахме лично и риболoвствахме под вещия поглед на Soleno. Досега комуникирахме и обменяхме информация само в сайта. Доволен съм от излета,защото риболова не е само ловене на риба,а и нови контакти с интересни хора.
Наслука на всички!

Деветата риба от снимката ,е на колегата Mishel,с който днес се запознахме лично и риболoвствахме под вещия поглед на Soleno. Досега комуникирахме и обменяхме информация само в сайта. Доволен съм от излета,защото риболова не е само ловене на риба,а и нови контакти с интересни хора.
Наслука на всички!
- Ivan_Qnkov
- новобранец

- чуруликпенчо
- сериозен играч

Това е Галата,ама не се слиза по този път. Кара се по главната улица до самия и край . Там се оставя колата , следват 504 стълби надолу ,след което се излиза на плажа и се поема на ляво към скалите. Там вече избора е по вкус на риболовеца.
След като качиш баира от Аспарухово хващаш левия разклон и влизаш в Галата.Караш само направо докато свърши пътя на едно малко площадче.Надолу има стъпала/около 536 по сметките на една позната,която после каза,че никога повече няма да стъпи на този плаж
/.Слизаш надолу,места има и наляво към Варна и надясно.Голямата мъка е като изкачваш стъпалата на връщане,наистина си е приключение.
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Mай аз ще се окажа най-редовно ходещия на риболов ,и пишещ във форума. Не,че имам с какво чак толкова да се похваля,но важно е да се участва "с малки суми,но редовно". И днес нищо ново под слънцето -9 заргана. Можеха и да са повече , но имах два страхотни удара с отнасяне на куката,което ме накара да се усъмня дали не е работа на "зъбатия".Естествено загубих 20 мин. да мятам блесна и воблер в най-активното кълване на заргана. Удар на лефер /чернокоп/,обаче нямаше. През цялото време пред мен имаше огромни пасажи с илария,и въпреки че прекарвах бомбардата през тях,нито една не пипна нашенския морски червей. Явно нещо я тормозеше отдолу,но както казах удар на "зъбатко" нямаше.

Забравих да кажа,че всичко това се случи в периода 15,30ч. - 17,00ч. Като цяло рибата кълве в късните следобедни часове,а по-ранното ходене е почти безсмислено /ако на човек не му се бърбори с колегите/.
Наслука!

Забравих да кажа,че всичко това се случи в периода 15,30ч. - 17,00ч. Като цяло рибата кълве в късните следобедни часове,а по-ранното ходене е почти безсмислено /ако на човек не му се бърбори с колегите/.
Наслука!