щука по Янтра

Модератори: bobopeli, sapuna

nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

щука по Янтра

Мнение от nicki4 »

за мен излета беше успешен за разлика от другите колеги, които бяха решили да ловят риба в река Янтра по точно на моста на Долна Студена в изборния ден.
Удара дойде след 2 часа ловене на дребосъци рано сутринта на жива стръв таранка и малко подобаваща борба се озова в живарника. За съжаление друг удар не последва цял ден не само на мен, а за всички наоколо(около 20души). Но денят не беше скучен защото излизаха едри таранки на малай, и много дребосъци на бял червей.

Изображение

Изображение

Изображение
68см 3кг
Изображение
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

:D Браво, младеж! Навлизаш във форума с високо вдигната летва. Здраве и успехи ти желая!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Здрасти,nicki4!Браво за слуката :!: Като гледам към две кила,може и горница да има!Тегли ли я?За кой мост става въпрос-разрушеният ли?Ако е там, мястото е перфектно ,но се събират доста колеги,както сам си забелязал.Лично аз предпочитам местата малко по-нагоре в посока Дунав,заради спокойствието,но рядко хващам повече от две щуки,за сметка на това пък сравнително едри.Живот и здраве от другата събота или неделя тръгвам по тези места.Ако искаш обади се,идва щукарско време :!: :D
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Браво, добра щучка си хванал, като се има в предвид тези около теб :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

:smt023

Браво !!! Отлична рибка! Правих и аз излет преди 2 седмици по тази част на реката и малко по-към устието но резултата беше по-дребна щука и по-дребан бяла. Явно със захлаждането и настъпването на ноември ще се подобрят и резултатите от излетите ;)
Дано за напред е все така !!!
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Поздравления за щуката! Мястото си е култово, макар и аз рядко да го посещавам точно заради многото колеги...
riibok написа:За кой мост става въпрос-разрушеният ли?Ако е там, мястото е перфектно ,но се събират доста колеги,както сам си забелязал.
От около месец мостът вече е пуснат... за наша радост ...

Поздрави!
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Благодаря колеги дай боже всекиму, дори по-добра слука.

Да както подчертал колегата Росен на бившия разрушен мост, който е напълно функциониращ, но сте много прави има доста народ, но мястото е доста широко(от едната страна на моста от другата от двата бряга, дори на водопада имаше хора които доколкото видях хванаха няколко дребни сулки мисля че бяха от 40м на такива ми приличаха, но бяха доста дребни около 20см и човека си ги прибра).

а за размерите съм го изтеглил на кантар който аз се тегля и мисля че няма да е много точен аз съм 87кг пък заедно с рибата бях много малко трябжаше за 90кг, значи към 3кг е рибока и 68см.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Е,за моста,че е готов не знаех,отдавна не съм ходил там :oops:
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

да ви кажа много хайвер имаше вътре в щуката около две шепи, но незнам дали се яде и евентуално как се приготвя и го хвърлих на котките пред блока. не е ли рано за хайвер?
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

По принцип щуката си хвърля хайвера най-рано към февруари-март, затова предполагам не е рано да имат , че нали му трбва време да узрее и тн....
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”