Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

щука по Янтра
-
- вече хвърля и на тежко
щука по Янтра
за мен излета беше успешен за разлика от другите колеги, които бяха решили да ловят риба в река Янтра по точно на моста на Долна Студена в изборния ден.
Удара дойде след 2 часа ловене на дребосъци рано сутринта на жива стръв таранка и малко подобаваща борба се озова в живарника. За съжаление друг удар не последва цял ден не само на мен, а за всички наоколо(около 20души). Но денят не беше скучен защото излизаха едри таранки на малай, и много дребосъци на бял червей.

68см 3кг

Удара дойде след 2 часа ловене на дребосъци рано сутринта на жива стръв таранка и малко подобаваща борба се озова в живарника. За съжаление друг удар не последва цял ден не само на мен, а за всички наоколо(около 20души). Но денят не беше скучен защото излизаха едри таранки на малай, и много дребосъци на бял червей.
68см 3кг
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
-
- разбира нещата
Здрасти,nicki4!Браво за слуката
Като гледам към две кила,може и горница да има!Тегли ли я?За кой мост става въпрос-разрушеният ли?Ако е там, мястото е перфектно ,но се събират доста колеги,както сам си забелязал.Лично аз предпочитам местата малко по-нагоре в посока Дунав,заради спокойствието,но рядко хващам повече от две щуки,за сметка на това пък сравнително едри.Живот и здраве от другата събота или неделя тръгвам по тези места.Ако искаш обади се,идва щукарско време

- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поздравления за щуката! Мястото си е култово, макар и аз рядко да го посещавам точно заради многото колеги...
Поздрави!
От около месец мостът вече е пуснат... за наша радост ...riibok написа:За кой мост става въпрос-разрушеният ли?Ако е там, мястото е перфектно ,но се събират доста колеги,както сам си забелязал.
Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колеги дай боже всекиму, дори по-добра слука.
Да както подчертал колегата Росен на бившия разрушен мост, който е напълно функциониращ, но сте много прави има доста народ, но мястото е доста широко(от едната страна на моста от другата от двата бряга, дори на водопада имаше хора които доколкото видях хванаха няколко дребни сулки мисля че бяха от 40м на такива ми приличаха, но бяха доста дребни около 20см и човека си ги прибра).
а за размерите съм го изтеглил на кантар който аз се тегля и мисля че няма да е много точен аз съм 87кг пък заедно с рибата бях много малко трябжаше за 90кг, значи към 3кг е рибока и 68см.
Да както подчертал колегата Росен на бившия разрушен мост, който е напълно функциониращ, но сте много прави има доста народ, но мястото е доста широко(от едната страна на моста от другата от двата бряга, дори на водопада имаше хора които доколкото видях хванаха няколко дребни сулки мисля че бяха от 40м на такива ми приличаха, но бяха доста дребни около 20см и човека си ги прибра).
а за размерите съм го изтеглил на кантар който аз се тегля и мисля че няма да е много точен аз съм 87кг пък заедно с рибата бях много малко трябжаше за 90кг, значи към 3кг е рибока и 68см.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.