Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от eroucma »

geleznia написа:То и господ да ти го завери като няма риба все тая.Пълнете гушката на държавата за няма нищо :evil:
Що е колега, ти без билет ли ловиш- всъщност защо питам то ти вече си каза :shock:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Признавам си с ръка на сърцето купих си от твоите воблери и в момент , на който на нищо друго не вземаше на твой воблер успях да хвана.

Не си първият нито ще си последния ,който установява този факт.Тук става въпрос за човечност.Не е редно да цитираме ЧОВЕК който за съжаление го няма сред нас.Мен можеш да обиждаш колкото пожелаеш,но те моля да не замесваш други.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

къца - кълве написа:Признавам си с ръка на сърцето купих си от твоите воблери и в момент , на който на нищо друго не вземаше на твой воблер успях да хвана.

Не си първият нито ще си последния ,който установява този факт.Тук става въпрос за човечност.Не е редно да цитираме ЧОВЕК който за съжаление го няма сред нас.Мен можеш да обиждаш колкото пожелаеш,но те моля да не замесваш други.
Коментара ти не е по темата - това че темата си я пуснал ти не значи, че можеш да я използваш да внасяш от криворазбраната си морализация,
И за да не е мнението ми спам ще кажа- взех си воблер от на колегата- и наистна хванах на него, но това беше веднъж, а оттогава опитвах още доста пъти но..... :wink:
Та да обобщя- при мътна и прииждаща река ако не ви се рискува скъп воблер направете като мен- сложете "къца - кълве" и ако се постараете с туйча - може и да хванете :D
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Няма да го ядете Къци ! Обеща генерална промяна по отношение рекламиране на свои продукти и по отношение рибнопусканите във форума снимки . Е тука е наобиколен от двамата действащи модератори на подфорума , единят гледа много лошо и е опасен , плюс Муня :

Изображение

Та сметам че се убедихте че човека вече е вкаран в правилната посока :D

пп - за пореден път ми прави силно впечатление , не само в тази тема и не само в този подфорум , че образите кирил великий и geleznia всячески се стремят да покажат на другото юзер що е то това "форумен трол" :evil: Та в тоя ред мисли :
- кирил великий и geleznia , считайте че имате официално предупреждение от модератор да намалите малко темпото щото да не го забързате !!! Прави ми впечатление че почти навсякъде където списвате нещо , основното което търсите си е да се конфронтирате с някой ! Та смятам да съм напълно ясен че това ви държане води само и единствено до БАН , за който лично ще се постарая да го имате доживотно в този форум , ако продължавате тъй и занапред !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Не може човек произвеждащ примамки за спинингов риболов и презентиращ ги в този подфорум да ги рекламира с подобни отблъскващи снимки..., па колкото и добре да ловят? Това си е просто цинично...
Павел Иванов написа:Няма да го ядете Къци ! Обеща генерална промяна.........
Така де, спирам еденето изцяло.... и с удоволствие чакам да видя новите репортажи с надявам се нови уловисти воблери през идващия сезон....
Поздрави....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
geleznia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geleznia »

С последното ми мнение пък с кой ли се конфронтирам :?: Изразих своята позиция относно билетите и към държавата като цяло.И пак не бива ами като сте решили да ви стрижат и доят за ток,вода,билети милети и др.подобни,ваша работа.На мен ми писна държавата и нейните органи да се ебават с всички нас с повод и без повод,а насреща какво получаваме-едно голямо нищо :axe: Писна ми да ме наричат цървул и пр.обидно отношение щото видиш ли всичко се сбрало в София и голямата работа ,не осъзнаващи,че до 10-15 год. няма да има държава,а само едно голямо село наречено София.Когато се кажат някои истини, и веднага скачат разни хора и говорят за морал-"Преклонена главичка сабя не я лови".Павле комунизма си отиде 89 год.,защо ти трябва да го изравяш :?: Все пак смятам,че ще има все още свобода на словото в този форум.Говорите за контрол,но като се замисля едно 15 год.не съм виждал и един човек от ИАРА,А НЕ Е КАТО ДА НЕ ХОДЯ НА РИБА :roll:
На риба като на война.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

geleznia написа:С последното ми мнение пък с кой ли се конфронтирам :?:...
Доколкото разбирам в случаят потвърждаваш че ловиш без билет и караш другите да правят това като им разясняваш че ако не го правят , а си плащат чинно билета , са балъци ли ?

Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Изображение

Изображение

Изображение

Малко снимки от откриването на пъстървата и срещата с Къца. :D
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Железният, не стига, че не си плащаш билета ами и не четеш форумните правила.В т.2.9. ясно е написано, че се забранява разпространяването на нациски/фашистки идеи.Ако найстина си беше заминал комунизма и той щеше да е упоменат там.Така, че мисли малко преди да пишеш.
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

geleznia написа:С последното ми мнение пък с кой ли се конфронтирам :?: Изразих своята позиция относно билетите и към държавата като цяло.И пак не бива ами като сте решили да ви стрижат и доят за ток,вода,билети милети и др.подобни,ваша работа.На мен ми писна държавата и нейните органи да се ебават с всички нас с повод и без повод,а насреща какво получаваме-едно голямо нищо :axe: Писна ми да ме наричат цървул и пр.обидно отношение щото видиш ли всичко се сбрало в София и голямата работа ,не осъзнаващи,че до 10-15 год. няма да има държава,а само едно голямо село наречено София.Когато се кажат някои истини, и веднага скачат разни хора и говорят за морал-"Преклонена главичка сабя не я лови".Павле комунизма си отиде 89 год.,защо ти трябва да го изравяш :?: Все пак смятам,че ще има все още свобода на словото в този форум.Говорите за контрол,но като се замисля едно 15 год.не съм виждал и един човек от ИАРА,А НЕ Е КАТО ДА НЕ ХОДЯ НА РИБА :roll:
Като не си виждал ИАРА, ела в Монтана ще се видите и запознаете много бързо.
Политическите ти идеи и настроение, както моите и тези на всеки останал пишещ във форума не представляват интерес за никому. Запази ги за себе си и най- близките си хора.
А във форума би могъл да бъдеш полезен като споделиш своя опит и впечатления "във и от" риболова.
Всяко останало действие или е изблик на комплекси, ниска самооценка, опит за конфронтация или най- общо казано- проява на агресивност без да има основание за това.
Поздрави!
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Vid написа:Не може човек произвеждащ примамки за спинингов риболов и презентиращ ги в този подфорум да ги рекламира с подобни отблъскващи снимки..., па колкото и добре да ловят? Това си е просто цинично...
Павел Иванов написа:Няма да го ядете Къци ! Обеща генерална промяна.........
Така де, спирам еденето изцяло.... и с удоволствие чакам да видя новите репортажи с надявам се нови уловисти воблери през идващия сезон....
Поздрави....
Отделихме твърдо много внимание на нещо............си.Излиза ,че бутилка и козируване е формулата за успех.Жалко за всички нас и честито на ПЕЧЕЛИВШИТЕ.Темата е твърде сложна и според мен малко са участниците ,които въобще могат да я анализират и да прочетат нещо между редовете.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Монев , а според мен не си си пил хапчетата :idea:
Не ми е ясно какво не разбра ?
Че Къци е обещал твърдо да спре с нерагламентирана реклама ?!? Ако не го направи съм му обещал че ще съм първият който ще го уреди с бан , но човека го прави :idea: Че когато някой е обещал нещо , дори то да се е струвало абсурдно на някои , го е направил ? Че има ищах да произвежда нещо въпреки непрестанното взиране в канчето му ?
На този етап единственото което виждам е че Къци държи на думата си и спазва каквото е обещал :idea:
От моя страна , като се позатопли , ще пробвам неговите воблери и ще дам конкретно мнение , не влияещо се ни от бутилки , ни от козируване !!!
Нещо неясно че човек стига да има желание се променя ?

Павел Иванов
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Павел Иванов написа:Монев , а според мен не си си пил хапчетата :idea:
Не ми е ясно какво не разбра ?
Че Къци е обещал твърдо да спре с нерагламентирана реклама ?!? Ако не го направи съм му обещал че ще съм първият който ще го уреди с бан , но човека го прави :idea: Че когато някой е обещал нещо , дори то да се е струвало абсурдно на някои , го е направил ? Че има ищах да произвежда нещо въпреки непрестанното взиране в канчето му ?
На този етап единственото което виждам е че Къци държи на думата си и спазва каквото е обещал :idea:
От моя страна , като се позатопли , ще пробвам неговите воблери и ще дам конкретно мнение , не влияещо се ни от бутилки , ни от козируване !!!
Нещо неясно че човек стига да има желание се променя ?
Това с хапчетата е много тъпо господин модератор.Не смятам ,че съм ВИ обидил и съответно ВИЕ нямате право.Не съм наркоман и нямам нужда от лечение.Относно канчето -нямам никакви идеи свързани с продажби във ВАШИЯТ форум.Ако ВИЕ толерирате такъв стил и модел на поведение проблема си е ВАШ.И ако във ВАШИЯТ форум има цензура просто го регламентирайте.Поздрави.
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Не ми съсипвайте темата.
Пусната е с очакването да бъдат публикувани впечатления от ВОБЛЕРИТЕ на колегата, а не от личността му, рекламата им и т.н.
Пуснал съм теми за още няколко марки и модели и ще продължавам да питам за други такива.
Защото според това е идеята на подобен форум.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Тези "къца-къца" продават ли се някъде онлайн и моля ако може линк!?? :wink: :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”