Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- eroucma
- разбира нещата
Re: Къца- кълве воблери BG
Що е колега, ти без билет ли ловиш- всъщност защо питам то ти вече си казаgeleznia написа:То и господ да ти го завери като няма риба все тая.Пълнете гушката на държавата за няма нищо

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- къца - кълве
- сериозен играч
Признавам си с ръка на сърцето купих си от твоите воблери и в момент , на който на нищо друго не вземаше на твой воблер успях да хвана.
Не си първият нито ще си последния ,който установява този факт.Тук става въпрос за човечност.Не е редно да цитираме ЧОВЕК който за съжаление го няма сред нас.Мен можеш да обиждаш колкото пожелаеш,но те моля да не замесваш други.
Не си първият нито ще си последния ,който установява този факт.Тук става въпрос за човечност.Не е редно да цитираме ЧОВЕК който за съжаление го няма сред нас.Мен можеш да обиждаш колкото пожелаеш,но те моля да не замесваш други.
- eroucma
- разбира нещата
Коментара ти не е по темата - това че темата си я пуснал ти не значи, че можеш да я използваш да внасяш от криворазбраната си морализация,къца - кълве написа:Признавам си с ръка на сърцето купих си от твоите воблери и в момент , на който на нищо друго не вземаше на твой воблер успях да хвана.
И за да не е мнението ми спам ще кажа- взех си воблер от на колегата- и наистна хванах на него, но това беше веднъж, а оттогава опитвах още доста пъти но.....

Та да обобщя- при мътна и прииждаща река ако не ви се рискува скъп воблер направете като мен- сложете "къца - кълве" и ако се постараете с туйча - може и да хванете

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Няма да го ядете Къци ! Обеща генерална промяна по отношение рекламиране на свои продукти и по отношение рибнопусканите във форума снимки . Е тука е наобиколен от двамата действащи модератори на подфорума , единят гледа много лошо и е опасен , плюс Муня :

Та сметам че се убедихте че човека вече е вкаран в правилната посока
пп - за пореден път ми прави силно впечатление , не само в тази тема и не само в този подфорум , че образите кирил великий и geleznia всячески се стремят да покажат на другото юзер що е то това "форумен трол"
Та в тоя ред мисли :
- кирил великий и geleznia , считайте че имате официално предупреждение от модератор да намалите малко темпото щото да не го забързате !!! Прави ми впечатление че почти навсякъде където списвате нещо , основното което търсите си е да се конфронтирате с някой ! Та смятам да съм напълно ясен че това ви държане води само и единствено до БАН , за който лично ще се постарая да го имате доживотно в този форум , ако продължавате тъй и занапред !

Та сметам че се убедихте че човека вече е вкаран в правилната посока

пп - за пореден път ми прави силно впечатление , не само в тази тема и не само в този подфорум , че образите кирил великий и geleznia всячески се стремят да покажат на другото юзер що е то това "форумен трол"

- кирил великий и geleznia , считайте че имате официално предупреждение от модератор да намалите малко темпото щото да не го забързате !!! Прави ми впечатление че почти навсякъде където списвате нещо , основното което търсите си е да се конфронтирате с някой ! Та смятам да съм напълно ясен че това ви държане води само и единствено до БАН , за който лично ще се постарая да го имате доживотно в този форум , ако продължавате тъй и занапред !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Не може човек произвеждащ примамки за спинингов риболов и презентиращ ги в този подфорум да ги рекламира с подобни отблъскващи снимки..., па колкото и добре да ловят? Това си е просто цинично...
Поздрави....
Така де, спирам еденето изцяло.... и с удоволствие чакам да видя новите репортажи с надявам се нови уловисти воблери през идващия сезон....Павел Иванов написа:Няма да го ядете Къци ! Обеща генерална промяна.........
Поздрави....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- научил се да хвърля
С последното ми мнение пък с кой ли се конфронтирам
Изразих своята позиция относно билетите и към държавата като цяло.И пак не бива ами като сте решили да ви стрижат и доят за ток,вода,билети милети и др.подобни,ваша работа.На мен ми писна държавата и нейните органи да се ебават с всички нас с повод и без повод,а насреща какво получаваме-едно голямо нищо
Писна ми да ме наричат цървул и пр.обидно отношение щото видиш ли всичко се сбрало в София и голямата работа ,не осъзнаващи,че до 10-15 год. няма да има държава,а само едно голямо село наречено София.Когато се кажат някои истини, и веднага скачат разни хора и говорят за морал-"Преклонена главичка сабя не я лови".Павле комунизма си отиде 89 год.,защо ти трябва да го изравяш
Все пак смятам,че ще има все още свобода на словото в този форум.Говорите за контрол,но като се замисля едно 15 год.не съм виждал и един човек от ИАРА,А НЕ Е КАТО ДА НЕ ХОДЯ НА РИБА 

На риба като на война.
- Павел Иванов
Доколкото разбирам в случаят потвърждаваш че ловиш без билет и караш другите да правят това като им разясняваш че ако не го правят , а си плащат чинно билета , са балъци ли ?geleznia написа:С последното ми мнение пък с кой ли се конфронтирам...
Павел Иванов
Павел Иванов

Малко снимки от откриването на пъстървата и срещата с Къца.

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Железният, не стига, че не си плащаш билета ами и не четеш форумните правила.В т.2.9. ясно е написано, че се забранява разпространяването на нациски/фашистки идеи.Ако найстина си беше заминал комунизма и той щеше да е упоменат там.Така, че мисли малко преди да пишеш.
Като не си виждал ИАРА, ела в Монтана ще се видите и запознаете много бързо.geleznia написа:С последното ми мнение пък с кой ли се конфронтирамИзразих своята позиция относно билетите и към държавата като цяло.И пак не бива ами като сте решили да ви стрижат и доят за ток,вода,билети милети и др.подобни,ваша работа.На мен ми писна държавата и нейните органи да се ебават с всички нас с повод и без повод,а насреща какво получаваме-едно голямо нищо
Писна ми да ме наричат цървул и пр.обидно отношение щото видиш ли всичко се сбрало в София и голямата работа ,не осъзнаващи,че до 10-15 год. няма да има държава,а само едно голямо село наречено София.Когато се кажат някои истини, и веднага скачат разни хора и говорят за морал-"Преклонена главичка сабя не я лови".Павле комунизма си отиде 89 год.,защо ти трябва да го изравяш
Все пак смятам,че ще има все още свобода на словото в този форум.Говорите за контрол,но като се замисля едно 15 год.не съм виждал и един човек от ИАРА,А НЕ Е КАТО ДА НЕ ХОДЯ НА РИБА
Политическите ти идеи и настроение, както моите и тези на всеки останал пишещ във форума не представляват интерес за никому. Запази ги за себе си и най- близките си хора.
А във форума би могъл да бъдеш полезен като споделиш своя опит и впечатления "във и от" риболова.
Всяко останало действие или е изблик на комплекси, ниска самооценка, опит за конфронтация или най- общо казано- проява на агресивност без да има основание за това.
Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Отделихме твърдо много внимание на нещо............си.Излиза ,че бутилка и козируване е формулата за успех.Жалко за всички нас и честито на ПЕЧЕЛИВШИТЕ.Темата е твърде сложна и според мен малко са участниците ,които въобще могат да я анализират и да прочетат нещо между редовете.Vid написа:Не може човек произвеждащ примамки за спинингов риболов и презентиращ ги в този подфорум да ги рекламира с подобни отблъскващи снимки..., па колкото и добре да ловят? Това си е просто цинично...
Така де, спирам еденето изцяло.... и с удоволствие чакам да видя новите репортажи с надявам се нови уловисти воблери през идващия сезон....Павел Иванов написа:Няма да го ядете Къци ! Обеща генерална промяна.........
Поздрави....
- Павел Иванов
Монев , а според мен не си си пил хапчетата
Не ми е ясно какво не разбра ?
Че Къци е обещал твърдо да спре с нерагламентирана реклама ?!? Ако не го направи съм му обещал че ще съм първият който ще го уреди с бан , но човека го прави
Че когато някой е обещал нещо , дори то да се е струвало абсурдно на някои , го е направил ? Че има ищах да произвежда нещо въпреки непрестанното взиране в канчето му ?
На този етап единственото което виждам е че Къци държи на думата си и спазва каквото е обещал
От моя страна , като се позатопли , ще пробвам неговите воблери и ще дам конкретно мнение , не влияещо се ни от бутилки , ни от козируване !!!
Нещо неясно че човек стига да има желание се променя ?

Че Къци е обещал твърдо да спре с нерагламентирана реклама ?!? Ако не го направи съм му обещал че ще съм първият който ще го уреди с бан , но човека го прави

На този етап единственото което виждам е че Къци държи на думата си и спазва каквото е обещал

От моя страна , като се позатопли , ще пробвам неговите воблери и ще дам конкретно мнение , не влияещо се ни от бутилки , ни от козируване !!!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Това с хапчетата е много тъпо господин модератор.Не смятам ,че съм ВИ обидил и съответно ВИЕ нямате право.Не съм наркоман и нямам нужда от лечение.Относно канчето -нямам никакви идеи свързани с продажби във ВАШИЯТ форум.Ако ВИЕ толерирате такъв стил и модел на поведение проблема си е ВАШ.И ако във ВАШИЯТ форум има цензура просто го регламентирайте.Поздрави.Павел Иванов написа:Монев , а според мен не си си пил хапчетата![]()
Че Къци е обещал твърдо да спре с нерагламентирана реклама ?!? Ако не го направи съм му обещал че ще съм първият който ще го уреди с бан , но човека го правиЧе когато някой е обещал нещо , дори то да се е струвало абсурдно на някои , го е направил ? Че има ищах да произвежда нещо въпреки непрестанното взиране в канчето му ?
На този етап единственото което виждам е че Къци държи на думата си и спазва каквото е обещал![]()
Не ми съсипвайте темата.
Пусната е с очакването да бъдат публикувани впечатления от ВОБЛЕРИТЕ на колегата, а не от личността му, рекламата им и т.н.
Пуснал съм теми за още няколко марки и модели и ще продължавам да питам за други такива.
Защото според това е идеята на подобен форум.
Пусната е с очакването да бъдат публикувани впечатления от ВОБЛЕРИТЕ на колегата, а не от личността му, рекламата им и т.н.
Пуснал съм теми за още няколко марки и модели и ще продължавам да питам за други такива.
Защото според това е идеята на подобен форум.