Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Супер Заро!Набавих си и аз 2 пакетчета такива клипсове...S и L размер.Ще ги пробвам още някой ден да мине...па да видим кво ше стане.С.Върбанов написа:Весе това имах предвид ,че лови зимата - магот клипс и богато маготи на клипса![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Банда набарах много хубави синджирчета неръждавейка и се занимава с едни оптегачи,синджирите са ми в повече а оптегачите които режа и правя са ми с 2 по малко. Ако някой има 2 които не ползва може да измислим сделка.
- Vesko1
- сериозен играч
Време е за шаранските монтажи....да се подготвим,че....да ни е по леко после...

- Антон Тонев
- сериозен играч
Това нови неща ли са бре.А честито.Абе, ти нали ми беше обещал подарък.Vesko1 написа:Време е за шаранските монтажи....да се подготвим,че....да ни е по леко после...![]()

ПП Това флуоро, с каква дебелина е
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Някои неща са нови...на пролоджик,там куки шлаухи,сейфти клипсове с тапички и белачката на гарднър...други са от преди.Но това е една малка част от нещата,които са необходими,ако снимам всичко ,ще ми трябва широкоъгълен обектив...,то само тия пакетченца ,ролчици и класьора...като гледам съм се набутал към 200лв-кво му плащаме.Будали сме ние...за 200лв ще си купим цял фризер шаран...ама краста ,кво да праишАнтон Тонев написа: Това нови неща ли са бре.А честито.Абе, ти нали ми беше обещал подарък.![]()
ПП Това флуоро, с каква дебелина е

http://www.fishingmegastore.com/savage- ... ~9046.html
За пръв път ползвам тая марка.Навсякъде в нета под 11 паунда го няма...аз от човек го взех ,дето си е поръчал повече.Много го хвалят..ама да видим.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Сейфти, мейфти, пълна пародия.Тая година ще карам основно на горен монтаж+ едната въдица на инлайн пружина с къс 5см повод.Гошко, хубавеца миналата година само на такова ги дърпаше.
Тая година, Петре, вика да откриваме на Тракиец.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
То Гошето хубаво , че дойде в Станимака та да научи тайните монтажи
. Само горна кука, понякога със силиконов косъм
.

- pacho109
- сериозен играч
Аз ловя с една горна кука от 15 годиниКрасимир Кюрпеков написа:То Гошето хубаво , че дойде в Станимака та да научи тайните монтажи. Само горна кука, понякога със силиконов косъм
.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- вече хвърля и на тежко
Красимир Кюрпеков написа:То Гошето хубаво , че дойде в Станимака та да научи тайните монтажи. Само горна кука, понякога със силиконов косъм
.

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- Антон Тонев
- сериозен играч
Шшшшшшш, Петре, те мнооо арни бре.А честито.Петър Недев написа:Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Ти си знаеш,на Тракиец хеликоптер да...но другаде не е вървежен.На Тракиец аз не стъпвам ,докато не изловят рака...с пластмасови боклуци(бонджуци) не ми се лови....Антон Тонев написа:Сейфти, мейфти, пълна пародия.Тая година ще карам основно на горен монтаж+ едната въдица на инлайн пружина с къс 5см повод.Гошко, хубавеца миналата година само на такова ги дърпаше.

Пете...тези синджири при силен вятър,бая несъществуващи "рънове" ще ти покажат...мандахерцат се кат махало на часовник да знаеш....не си разваляй твърдите..ще сбъркашПетър Недев написа:Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За това не се бях замислил.Vesko1 написа:Ти си знаеш,на Тракиец хеликоптер да...но другаде не е вървежен.На Тракиец аз не стъпвам ,докато не изловят рака...с пластмасови боклуци(бонджуци) не ми се лови....Антон Тонев написа:Сейфти, мейфти, пълна пародия.Тая година ще карам основно на горен монтаж+ едната въдица на инлайн пружина с къс 5см повод.Гошко, хубавеца миналата година само на такова ги дърпаше.
Пете...тези синджири при силен вятър,бая несъществуващи "рънове" ще ти покажат...мандахерцат се кат махало на часовник да знаеш....не си разваляй твърдите..ще сбъркашПетър Недев написа:Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)
- Антон Тонев
- сериозен играч
Пете, ето ти два варианта на хенгери
Можеш да ги направиш така.Само, че ако намериш поцинковани, или неръждавейка такива Ф6 фидер шайби.Щото тия от снимката са обикновенни и ще фанат ръжда.Иначе гаранция че не се клатят-Бяха мои,аз си ги правих,ползвал съм ги, но ги подарих на баджанака.Това е първия вариант

Това е втория, но за целта ти трябва верига от колело.С тези съм в момента-ти знаеш.реално утежнението им е около 50-60гр.С верига за колело мисля,че ще станат около 70гр.

Можеш да ги направиш така.Само, че ако намериш поцинковани, или неръждавейка такива Ф6 фидер шайби.Щото тия от снимката са обикновенни и ще фанат ръжда.Иначе гаранция че не се клатят-Бяха мои,аз си ги правих,ползвал съм ги, но ги подарих на баджанака.Това е първия вариант

Това е втория, но за целта ти трябва верига от колело.С тези съм в момента-ти знаеш.реално утежнението им е около 50-60гр.С верига за колело мисля,че ще станат около 70гр.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Отказах се Тони. Ще послушам Веско. Тези със неръждаемото синджирче сега ги правя целите неръждавейка и ще са около 70гр. Когато ги направя(тъй като съм ги започнал) ще ги подаря на някой защото няма да ги ползвам.Виктор нали е в кръжока "млад шаранджия" .Ако му харесат..