Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

С.Върбанов написа:Весе това имах предвид ,че лови зимата - магот клипс и богато маготи на клипса :D

Изображение
Супер Заро!Набавих си и аз 2 пакетчета такива клипсове...S и L размер.Ще ги пробвам още някой ден да мине...па да видим кво ше стане.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Банда набарах много хубави синджирчета неръждавейка и се занимава с едни оптегачи,синджирите са ми в повече а оптегачите които режа и правя са ми с 2 по малко. Ако някой има 2 които не ползва може да измислим сделка.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Време е за шаранските монтажи....да се подготвим,че....да ни е по леко после... :lol:

Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:Време е за шаранските монтажи....да се подготвим,че....да ни е по леко после... :lol:

Изображение
Това нови неща ли са бре.А честито.Абе, ти нали ми беше обещал подарък. :D
ПП Това флуоро, с каква дебелина е
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Това нови неща ли са бре.А честито.Абе, ти нали ми беше обещал подарък. :D
ПП Това флуоро, с каква дебелина е
Някои неща са нови...на пролоджик,там куки шлаухи,сейфти клипсове с тапички и белачката на гарднър...други са от преди.Но това е една малка част от нещата,които са необходими,ако снимам всичко ,ще ми трябва широкоъгълен обектив...,то само тия пакетченца ,ролчици и класьора...като гледам съм се набутал към 200лв-кво му плащаме.Будали сме ние...за 200лв ще си купим цял фризер шаран...ама краста ,кво да праиш :D .Флурокарбона вчера си го закупих...за....25лв-35м-0,39 е
http://www.fishingmegastore.com/savage- ... ~9046.html
За пръв път ползвам тая марка.Навсякъде в нета под 11 паунда го няма...аз от човек го взех ,дето си е поръчал повече.Много го хвалят..ама да видим.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Сейфти, мейфти, пълна пародия.Тая година ще карам основно на горен монтаж+ едната въдица на инлайн пружина с къс 5см повод.Гошко, хубавеца миналата година само на такова ги дърпаше.
Тая година, Петре, вика да откриваме на Тракиец.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

То Гошето хубаво , че дойде в Станимака та да научи тайните монтажи :lol: . Само горна кука, понякога със силиконов косъм :wink: .
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Красимир Кюрпеков написа:То Гошето хубаво , че дойде в Станимака та да научи тайните монтажи :lol: . Само горна кука, понякога със силиконов косъм :wink: .
Аз ловя с една горна кука от 15 години :idea: Манах втората след като се закачи в кепчето и една 10-ка си отиде :lol: И това на Ст.кладенец :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Красимир Кюрпеков написа:То Гошето хубаво , че дойде в Станимака та да научи тайните монтажи :lol: . Само горна кука, понякога със силиконов косъм :wink: .

:D :D :D Така, така
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Петър Недев написа:Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)
Шшшшшшш, Петре, те мнооо арни бре.А честито. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Сейфти, мейфти, пълна пародия.Тая година ще карам основно на горен монтаж+ едната въдица на инлайн пружина с къс 5см повод.Гошко, хубавеца миналата година само на такова ги дърпаше.
Ти си знаеш,на Тракиец хеликоптер да...но другаде не е вървежен.На Тракиец аз не стъпвам ,докато не изловят рака...с пластмасови боклуци(бонджуци) не ми се лови.... :lol:
Петър Недев написа:Вижте аз с какви глупости се занимавам. От тези обикновенните оптегачи, другите части ако му трябват на някой да свирка че ще ги хвърлям(почти нови са)
Пете...тези синджири при силен вятър,бая несъществуващи "рънове" ще ти покажат...мандахерцат се кат махало на часовник да знаеш....не си разваляй твърдите..ще сбъркаш
ИзображениеИзображение
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:Сейфти, мейфти, пълна пародия.Тая година ще карам основно на горен монтаж+ едната въдица на инлайн пружина с къс 5см повод.Гошко, хубавеца миналата година само на такова ги дърпаше.
Ти си знаеш,на Тракиец хеликоптер да...но другаде не е вървежен.На Тракиец аз не стъпвам ,докато не изловят рака...с пластмасови боклуци(бонджуци) не ми се лови.... :lol:
Пете...тези синджири при силен вятър,бая несъществуващи "рънове" ще ти покажат...мандахерцат се кат махало на часовник да знаеш....не си разваляй твърдите..ще сбъркаш
За това не се бях замислил.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Пете, ето ти два варианта на хенгери
Можеш да ги направиш така.Само, че ако намериш поцинковани, или неръждавейка такива Ф6 фидер шайби.Щото тия от снимката са обикновенни и ще фанат ръжда.Иначе гаранция че не се клатят-Бяха мои,аз си ги правих,ползвал съм ги, но ги подарих на баджанака.Това е първия вариант
Изображение
Това е втория, но за целта ти трябва верига от колело.С тези съм в момента-ти знаеш.реално утежнението им е около 50-60гр.С верига за колело мисля,че ще станат около 70гр.
Изображение
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Отказах се Тони. Ще послушам Веско. Тези със неръждаемото синджирче сега ги правя целите неръждавейка и ще са около 70гр. Когато ги направя(тъй като съм ги започнал) ще ги подаря на някой защото няма да ги ползвам.Виктор нали е в кръжока "млад шаранджия" .Ако му харесат..
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”