Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Чепеларска река ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Чепеларска река ?
колеги заминавам за Чепеларе в неделя да покарам малко сноуборд но ще си взема и спининга и въпросът ми е дали имам някакав шанс по чепеларската река ( Чая ) и ако знаете нещо повече за там да споделите .
Наслука !
Наслука !
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Чепеларска река ?
Реката си държи риба , но в момента е адски студена и бистра 
Аз ти предлагам да пробваш участъка от Нареченски бани до Хвойна - до рибарниците в началото на селото. Приготви си малко по-големи блесни и воблери до 5 - 6 см и ги води бавно близо до дъното.
И се крии добре ,че както казах водата е снежна и адски прозрачна. Наслука

Аз ти предлагам да пробваш участъка от Нареченски бани до Хвойна - до рибарниците в началото на селото. Приготви си малко по-големи блесни и воблери до 5 - 6 см и ги води бавно близо до дъното.
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ехее мерси за пълната информация ! Като отида там ще пиша после да споделя как е минал излетаmaznislav написа:Реката си държи риба , но в момента е адски студена и бистра

миналата неделя минах от там . От Чепеларе до Асеновград видях много рибари , но дали хващат не знам.
-
- научил се да хвърля
Трудна работа ще е с блесна и воблер по това време на годината, но ако успееш да хванеш нищо пиши, че съм пряко заинтересован от маршрута, който каза колегата maznislav 

- msotiroff
- фен клуб-скобар
Чая е една прекрасна река, за жалост неколкократно отравяна с олово и рибата вече е дефицит... Преди години пръщеше от мряна, кефал и пъстърва. През лятото мряната излиза на парченце кебапче или пържен картоф. В района на Бачково на тази стръв съм хващал по 80-100 мряни в рамките на деня... Отдавам го на крайпътните заведения, които явно изхвърлят остатъците от порциите в реката и рибата е свикнала да се храни с тези мазнотии... За пъстърва и то на спининг мисля, че шансовете не са особено големи след тези отравяния, въпреки това ти пожелавам наслука и дано да се похвалиш с добър улов.
-
- научил се да хвърля
До колкото знам отравянията с олово са след разклона за Лъки, и са от реката, която идва от лъки. Нагоре към Хвойна не би трябвало да е имало отравяне с олово. Но пък и рибата нагоре е кът.
ще взема значи и и на плувка да пробвам , но най - се надявам на спининга да удари нещо ... понеделник - вторник ще ви кажа каква съм я свършил .
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Колега аз съм от Чепеларе, по принцип съм тролингист, но знам хора, които си имат добри Бълканки на блесни, виждал съм ги от Чепеларе до хвойна, дано да съм ти бил полезен!
На теб не ти ли си ходи да направим един кратък излет , аз в неделя отивам в хотел савов кадето е и ще съм до петък там 

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Близо до този хотел има едно кафе по посока фабриката, кафето на Петьо Маринов, той е спинингар запален, искаи инфо от него ще ти помогне. Аз пич не че няма да дойда, но съм на работа през седмицата и няма как, но звани един телефон може да се измисли нещо ще ти пратя данни на лични 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В реката си има пъстърва-както балканка така и американка. От хвостохранилищата преди Лъки по река Юговска понякога, обикновенно в ранна пролет става неконтролируемо изливане на тежки метали в река юговска, която се влива в река Чая при Юговското ханче.
Въпреки почти ежегодното замърсяване на двете реки с тежки метали рибки си има!!!!
По принцип в момента рибите са си трудни!!!
Наслука!!!
Въпреки почти ежегодното замърсяване на двете реки с тежки метали рибки си има!!!!
По принцип в момента рибите са си трудни!!!
Наслука!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
използвам стара тема за да попитам къде най близо до Пампорово може да се риболовства със спининга.В момента съм отседнал там за Роженския събор и исках да отделя няколко часа да помятам малко воблери.Може и някои платен рибарник,в краен случаи.Ще се радвам ако успея да хвана някоя пъстърва,че до сега жива такава не съм виждал
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;