Е това е бракониер!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ре

Мнение от rumen_78 »

Бой му е майката.Ще спортуваме или ще се изхранваме ??? В Русия може и да не е фатално с тези големи реки , но тука е направо престъпно . :axe: :smt065 [/u]
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

Ебати идиота то нестига че няма риба по реките :? ами такива идиоти кат тоя щте я бият с ток :evil: :evil: то нестога че кат тръгнеш покрай някоя река пълна с такива идиоти дет хвърлят ПАРАШУТИ :x :x и то хващат много риба и няма еди проверяващ :cry: да мине и да им състави един тлас акт та да видим тогава дали ще хвърлят 8)
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Това ми прилича като ядреното гориво, едни правят бомби а други електричество. :wink: :lol:

На Рибарица периодично зарибяват с рибета по малките реки; Костина, Заводна и др. Та преди да пуснат малките хайвани минават и обират големите с такъв уред като ги разселват в голямата река, иначе няма да остане и помен от малките .Ако нямаха тоа инструмент как ли щяха да да събират големите. :roll:
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Ах майкаму де*а тъпа мангал такъФ :evil:
Хвани и Пусни !
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

колега бракониер

Мнение от valeri »

Гледам днес в сайта клегите добър излет ама си е БРАКОНИЕРСТВО
17 кг скобар даите да прочитем малко закони 'да видим колко е позволено да сложим в багажника. Поне да се снимат на поланата ама то в къщи аиде стига на ПОПА РАБОТИТЕ (не ме гледаи какво правя ,а какво говора)Какво правим"КОЛЕГИ"
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”